LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Baggio said: LathspeLL said: Mesela 66. sayfada mi ne Baggio yine sacma sacma seyler yazmis. En dusuk seviyede dahi ufo konusunda bilgisi yok. Hadi bilgiyi gectim genel kulturu dahi yok. Filmlerden olsun bilmemleden olsun insan 1-2 ozelligini bilir. Ama hadi bunuda gectim, burada sayfalarca yaziyorsanda paylasilan bilgileri incele sonra yaz. Obur turlu trol olunuyor cunku. Fikir yürütüp adeta teori "salladığım" yerleri "bilgi" kapsamına sokup, sonra da oradan "bilgisiz" demeyi başardığın için tebrik ederim. "Hep observe modundalar, sizin dediğinize göre görünmez olup time travel bile edebiliyorlar da neden hala dibimize kadar girerek observe etme ihtiyacı duyuyorlar" gibi gayet sorulabilir bir mantık uydurdum, henüz "ne saçma lan ahah" demekten başka bir cevap da veremedin kaç haftadır. Birisi en azından "belki atmosferden sample alıyorlardır" dedi mesela, benim sorduğum çerçeveye göre mantıklı bir karşı önerme. Kasten "Taksim'e insinler tokalaşalım inanırız ehu" ile aynı kefeye koymaya çalışıyorsun ki böyle küçümseyebilesin, ama durum bu değil malesef. Herseyin cevabi bilinseydi bu forumda konusuyor olmazdik. Tahmin edilen seyleri soylerim sana anca. Yakindan observe etme ile uzaktan observe etme arasinda farklar vardir. Yakindan hedefini kacirirsin, incelersin, desersin bicersin. Bazi hayvan cesetlerinin bulunus konusu var mesela son UFO Hunters bolumunde. Yapilan ilginc deneyleri inceliyorlar. Bulunan bazi olu hayvanlarin belirli bazi organlari ozenle kesilmis bulunuyor. Boyle farkli dosyalar var. Sirf amerikada degil, afrikada, avusturalyada, ingilterede falan ayni bolgelerin kesildigi hayvanlar bulunuyor. Bu vakalarin bazilarinda olay yerinde sightinglerde oluyor ve rapor ediliyor. Boyle bir seyi yapabilecek cok fazla secenek kalmiyor. Sonucta bu yakindan gozlem icin cevaplardan sadece 1'i. Baska 1000 tane sey soylenebilir. "enerji kaynagi ariyorlardir, insan kaciracaklardir, yakindan mehtaba karsi yer yuzune yakin yavasca ucalim, gezelim demislerdir". Bilemeyiz. Bu soruyu sorman bile bence quote'ladigin mesajimi destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 konuyla ilgili bi star trek:enterprise bolumu izliyorum su anda, carbon creek bolumun adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 güzel bölümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 LathspeLL said: Ama Turkiye'den arkadaslari dinlemeye dahi zor ikna ediyorum, cok ilginc. Ki kisiler oldukca "acik fikirli" olduklarini iddia ederler, oldukcada sofistike konular uzerinde debate ederiz zaman zaman. Ama bazi konular joke statusunu gecemiyor. yabancı kelime kullanıyım belki dinleyen olur dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Niye dalga geçme ihtiyacı duyuyorsun? Yabancı kelime de kelime değil mi? Şu son mesajda yaptığın 1) Saygısızlık 2) Şarlatanlık 3) Ciddiyetsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Many Credible People said: "The phenomenon of UFOs does exist, and it must be treated seriously". Mikhail Gorbachev, Premiere of the Soviet Union. Interview as reported in 'Soviet Youth',May 4th,1990. "There are many reasons to beleive that they(UFOs)do exist:there is so much evidence from reliable witnessess". Prince Philip, Duke of Edinburgh, London sunday Dispatch,March 28th,1954. "For the government to continue to maintain that UFOs are non-existent in the face of the documents already released and of other cogent evidence presented in this book is puerile and ,in a sense, an insult to the American people". Dr J Allen Hyneck,Phd, Former scientist with Project Bluebook. "We have stacks of reports about flying saucers.We take them seriously when you consider we have lost many men and planes trying to intercept them". General Benjamin Chidlaw, Air Defense Command. "The number of thoughtful,intelligent,educated people in full possession of their faculties who have 'seen something' and described it grows every day.We can say catergoricaly that mysterious objects have indeed appeared and continue to appear in the sky that surrounds us". General Lionel M Chassin, French Air Forces, Air Defense Coodinator of the allied forces of NATO. "UFO sightings are now so common,the military doesn't have time to worry about them....When a UFO appears,they simply ignore it.Unconventional targets are ignored because apparently we are only interested in the Russian targets,possible enemy targets.Something that hovers in the air ,then shoots off at 5000 miles per hour doesn't interest us because it can't be the enemy. UFOs are picked up by ground and air radar and they have been photographed by gun camera all along.There are so many UFOs in the sky that the airforce has had to employ special radar networks to screen them out". Lee Katchen, NASA atmospheric physicist,June 7th,1968. "Reliable reports indicate there are objects coming into our atmosphere at very high speeds and controlled by thinking intelligences". Admiral Delamer S Fahmey. Former Head US Navy, Guided Missile Programme. "Of course it is possible that UFO's really do contain aliens as many people believe, and the Government is hushing it up." Professor Stephen Hawking "It is time for the truth to be brought out... Behind the scenes high-ranking Air Force officers are soberly concerned about the UFOs. But through official secrecy and ridicule, many citizens are led to believe the unknown flying objects are nonsense.... I urge immediate Congressional action to reduce the dangers from secrecy about unidentified flying objects." Former CIA Director Vice Admiral Roscoe Hillenkoetter, signed statement to Congress, August 22, 1960. "We must insist upon full access to disks recovered. For instance, in the La case the Army grabbed it and would not let us have it for cursory examination." J Edgar Hoover "In my official status, I cannot comment on ET contact. However, personally, I can assure you, we are not alone! Charles J. Camarda (Ph.D.) NASA Astronaut More than 10,000 sightings have been reported, the majority of which cannot be accounted for by any scientific explanation... I am convinced that these objects do exist and that they are not manufactured by any nation on Earth." "I can therefore see no alternative to accepting the theory that they come from some extraterrestrial source. Air Chief Marshal Lord Dowding, Commander-in-Chief of the Royal Air Force Fighter Command during the Battle of Britain, printed in Sunday Dispatch, London, July 11, 1954. "I've been convinced for a long time that the flying saucers are real and interplanetary. Another words we are being watched by beings from outer space." Albert M. Chop, deputy public relations director, National Aeronautics and Space Administration,(NASA) and former United States Air Force spokesman for Project Blue Book. "It is my thesis that flying saucers are real and that they are space ships from another solar system.There is no doubt in my mind that these objects are interplanetary craft of some sort. I and my colleagues are confident that they do not originate in our solar system." Dr. Herman Oberth (The father of modern rockerty) "I am completely convinced that UFOs have an out-of-world basis." Dr. Walther Riedel (Once chief designer and research director at the German rocket center in Peenemunde) "The possibility of reduced-time interstellar travel either by advanced extraterrestrial civilizations at present or ourselves in the future, is not fundamentally constrained by physical principles." Dr. Harold Puthoff (Director, Institute for advanced studies at Austin, Author of fundamentals of Quantum Electronics) The least improbable explanation is that these things are artificial and controlled ... My opinion for some time has been that they have an extraterrestrial origin." Dr. Maurice Biot (leading aerodynamicists and mathematical physicist) I feel that the Air Force has not been giving out all the available information on the Unidentified Flying Objects. You cannot disregard so many unimpeachable sources." John W. McCormack, Speaker of the House of Representatives of the United States. January (1965) "I certainly believe in aliens in space, and that they are indeed visiting our planet. They may not look like us, but I have very strong feelings that they have advanced beyond our mental capabilities." Senator Barry Goldwater (1965) (Retired Air Force Brigadier General and pilot with many decades of flying experience) "I strongly recommend that there be a committee investigation of the UFO phenomena. I think we owe it to the people to establish credibility regarding UFOs and to produce the greatest possible enlightenment on this subject" President Gerald Ford (1966) "I don't laugh at people any more when they say they've seen UFOs. I've seen one myself!" President Jimmy Carter (1976) "I looked out the window and saw this white light.It was zigzagging around. I went up to the pilot and said,Have you ever seen anything like that? He was shocked and he said, "Nope." And I said to him: "Let's follow it!" We followed it for several minutes. It was a bright white light.We followed it to Bakersfield, and all of a sudden to our utter amazement it went straight up into the heavens. When I got off the plane I told Nancy all about it." President Ronald Reagen (Describing his 1974 UFO encounter to veteran newsman Norman C. Miller, then Washington bureau chief for the Wall Street Journal.) "I was testing a P-51 fighter in Minneapolis when I spotted this object. I was at about 10,000 feet on a nice, bright, sunny afternoon. I thought the object was a kite, then I realized that no kite is gonna fly that high." As I got closer it looked like a weather balloon, gray and about three feet in diameter. But as soon as I got behind the darn thing it didn't look like a balloon anymore. It looked like a saucer, a disk. About the same time, I realized that it was suddenly going away from me -- and there I was, running at about 300 miles per hour. I tracked it for a little way, and then all of a sudden the damn thing just took off. It pulled about a 45 degree climbing turn and accelerated and just flat disappeared." Donald Slayton, Mercury astronaut, 1951 "Sightings of unexplained objects at great altitude and traveling at high speeds in the vicinity of major US defense installations are of such nature that they are not attributable to natural phenomena or known types of aerial vehicles." Dr .H Marshall Chadwell, former assistant director of the CIA's Office of Scientific Intelligence, in a December, 1952 memo to then-director of the CIA, General Walter B. Smith. "It is time for the truth to be brought out in open Congressional hearings. Behind the scenes high ranking Air Force officers are soberly concerned about the UFOs. But through official secrecy and ridicule, many citizens are led to believe the unknown flying objects are nonsense." Admiral Hillenkoetter-the first Director of the CIA, 1947-50. February 27, 1960. Maximum security exists concerning the subject of UFOs. Allen Dulles CIA Director, 1955. "Much evidence tells us UFOs have been tracked by radar; so, UFOs are real and they may come from outer space....photographs and various materials show scientifically that there are more advanced people piloting the saucers and motherships." General Kanshi Ishikawa,Commander Chief of Air Staff of Japan's Air Self-Defense Force,1967. "UFOs are as real as the airplanes that fly over your head. . . . I'm so concerned about what the consequences might be of starting an intergalactic war, that I just think I had to say something". Paul Hellyer, Canadas Defence Minister from 1963-67, September 25, 2005. "The evidence that there are objects which have been seen in our atmosphere, and even on terra firma, that cannot be accounted for either as man-made objects or as any physical force or effect known to our scientists seems to me to be overwhelming... A very large number of sightings have been vouched for by persons whose credentials seem to me unimpeachable. It is striking that so many have been trained observers, such as police officers and airline or military pilots. Their observations have in many instances... been supported either by technical means such as radar or, even more convincingly, by... interference with electrical apparatus of one sort or another..." Lord Hill-Norton (GCB), Chief of Defense Staff, Ministry of Defense, Britain; Chairman, Military Committee of NATO; Admiral of the Fleet; Member of House of Lords. Letter to the Commander of the Army Air Forces on the subject of "Flying Discs" dated September 23, 1947 from Commander of the Air Materiel Command, Lieutenant General Nathan Twining: "a ) The phenomenon reported is something real and not visionary or fictitious. b ) There are objects probably approximating the shape of a disc, of such appreciable size as to appear to be as large as a man-made aircraft. c ) The reported operating characteristics such as extreme rates of climb, maneuverability (particularly in roll), and action which must be considered evasive when sighted or contacted by friendly aircraft and radar, lend belief to the possibility that some of the objects are controlled either manually, automatically or remotely." -- "The most formidable weapon against errors of any kind is reason" Thomas Paine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi kusura bakma da artık sormam lazım, neden bu ufo aşkı? x files hayranı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 daha önce yanıtlamıştım bu soruyu, aynı şeyi sordu başka biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 başlığı ismi hariç takip etmedim, sadece bu kadar uzun süre devam edince sormadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konu ilgi cekici ve ortaya ciktigi zaman butun dunyayi degistirecek guce sahip, o yuzden. Bir kere inandin mi gerisi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ortaya çıksa "bence" dünyayı değiştirmeyecek, çünkü habire ziyaret ediliyoruz gerçeğini kabuk etsek bile gelen ziyaretçiler halk ile doğrudan temasta bulunmuyor, aha size şöyle birşey vaad ediyoruzda demiyorlar. Arada bir görünüpü ışık yayıp, gökyüzünde sabit kalıp, arada bir insan kaçırıp deney yaparak kayboluyorlar tabi bu iddiaları gerçek kabul edersek. Bu açıdan sen, ben veya hükümetler bu gerçeği kabul etsek bile nasıl dünyayı değiştirebilir anlamadım. Sosyolojik etkileri olacakdır elbet ve bu etkiler zaten görüyoruz inanlar tarafında veya şüpheciler tarafından oluşturulan koskocaman külliyat var. Filmleri olsun kitapları olsun v.s v.s işte etkileri en fazla bu kadar olabilir. Ama ben yine böyle gerçek var olsa bile bunun dünyayı kökten değiştirip bize refah, zenginlik barış dolu bir dünya vaad edeceğini sanmıyorum. Nihayetinde dünyayı değiştirmesi için gelip doğrudan bizi bir şekilde etkilemeleri ne bileyim zor kullanmaları, teknoloji vermeleri v.s v.s lazım, bunun yapmaları içinde herhalde burda 72 sayfa tartışmanın bir anlamı yok (ama bu tartışmayın anlamına gelmiyor yanlış anlamayın). Ortaya çıkmak için zaten über teknolojileri ile çok kolay, herhalde kendilerine topyekün inanmamızı beklemiyorlar, veya paticik ahalisinde tartışılıp her bir üyenin ikna edilmesinide beklemiyorlar. Gerçek bir değişim için (olumlu bir değişim), öncelikle etkileşime girmek lazım, bize birşeyler vermeleri lazım gerçekden herşeyi çok daha iyi hale getirecek o zaman ben evet bir değişimden bahsederim, yoksa gelip bizi ziyaret ettikleri gerçeğini kabul etsek bile nasıl bir değişim olabilir. Aksi halde ışık yaydı kaçdı durumu sözkonusu olur, zarar verme amaçlarıda yok eğer varlıklarını kabul edersek. Konu bu yüzden fazla büyütülüyor "bence". Tartışılmasın demiyorum, elbet tartışın ama etkileri o kadar büyük olmayacak var oldukları gerçeğini kabul etsek bile. Son bir edit: Ve konu yine döndü dolaşdı inanca geldi. Karşınızda inanan biri varsa zaten tartışmakda yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu büyütenler belli zaten ya, şu bir hafta - on günü geçince gelen uplama mesajları olmasa şimdi Paticik'in tozlu sayfalarındaydı çoktan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 reyhan karacayi hulya avsarin programinda dinledim tesaduf israrla gördüm ettim ayakları yapsada inanmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 saçma sapan troll mesajları olmasa çoktan tozlu sayfalara inecek fakat trollerimiz durmuyor ki illa laf sokacaklar.uyumaya devam edelim rahatsız etmeyin.yaratılanların en üstünüz biziz ufo ne ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şimdi bi kere çoktan teknoloji verdiler zaten de olay orda bitmiyor. Bu gerçek kabul edilince bi kere sizin gibi dünyanın %75'i haksız çıkacak, dünyanın tarihi tamamen yeniden yazılacak çünkü arada inanılmaz bağlantılar var. Asıl önemli olan olay, bu gerçeğin hakikaten "ortaya çıkması" için en azından bir hükümetin resmi olarak açıklama yapması lazım, ki bu ülke Amerika olacak önümüzdeki 4 yıl içerisinde. Disclosure dediğimiz olay gerçekleşince (Kennedy'nin az daha gerçekleştirdiği ama malesef biraz geç kaldığı olay) Amerika'nın bütün kirli çamaşırları ortaya çıkacak. Bütün dünya çapında bu olayı saklamak için yaptıkları bütün herşey ortaya çıkmaya başlaycak. MK-ULTRA mind control projeleri, remote viewing projeleri, UFO Ar-Ge projeleri, bize sorulmadan yörüngemizde gerçekleşen çatışmalar, kaçırılmalar, kaçırılanlar üzerinde yapılan deneyler, Ay ve Mars üzerindeki üsler etc.. bu liste baya bir uzuyor. Bunlarından arasından en önemlisi ise bu olayların içinde bulunanların bu gerçeği saklamak için insanları veya yakınlarını öldürmekten veya çok ciddi bir şekilde yaralamaktan hiç kaçınmadıkları ortaya çıkacak. Onca yıldır geliştirdikleri ve birkaç kişinin söylediklerine göre Star Wars'da gördüğümüz teknolojileri bile sıfır bırakan derecede gelişmiş teknolojiler açığa çıkınca (free limitless energy, FTL travel etc.) artık neler olabileceğini hayal gücünüze bırakıyorum. Neyse bu inanılmaz kozmik skandal ile uğraşırken dünya, resmi olan First Contact gerçekleşicek. Önceden kararlaştırılan ve halka açık olan bir buluşma gerçekleşicek. Bu olaydan birkaç gün sonra ise bütün dünya'ya inmeye başlayacaklar. Mass landings dediğimiz olaylardan sonra ise bir sonraki çağa geçmiş olacağız. Bunlar benim görüşümdür. Bunlara inanmıyorum, biliyorum. Kimseye de inandırmaya çalışmıyorum. Böyle birşey asla isteyemem zaten. İlginç buluyorum ve paylaşıyorum. Aranızda ilginç bulanlar olduğunu da biliyorum. İlgilenmeyen, inanmayan okumaz/yorum yazmaz. Ama malesef öyle bir forumda da değiliz.. İllaki bir troll çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Baggio'nun bu konudan banlanmasi gerek. Law, Sovereign yazmis. O yuzden cok sey degistirme potansiyeli var. Ben Sove'un yazdiklarini olabilir gozuyle bakiyorum ama hala inanmakta zorlaniyorum. Inandigim dogrular arasinda tarihin degisecegi var. Bence dinlerin dogusu, teknoloji ve cover-up olaylari ortaya cikacak, bunlar yeterli degistirmek icin. Fakat ayda us meselesi, 4 sene icin disclosure olacak, mass landing olacak olaylarina inanmiyorum diyebilirim. Bu mass landing mesajlari kacirilanlar yada kontak kurulanlar tarafindan dile getiriliyor. Isin ilginc yani bu kontak kurulanlar birbirlerini tanimiyorlar ve zerre baglantilari yokken benzer mesajlar aliyorlar. Yani "ahanda geliyoruz yakinda, first kontak'i kuracagiz" falan mesajlari geliyor. Ve bu resmen cogu kontak kurdugunu iddia eden insanin ortak soylemi. Bu yuzden ilginc buluyorum ama hala kesin olarak inanmiyorum. Ay usleri olarak ise "eger gelip gidiyorlarsa bir dinlenme tesisleri kiyak olur" diyorum ama yani biseyler olsa birileri bisey cikartirdi ortaya diye dusunuyorum. Yani sirf nasa degil Ay'a bakan. Butun herkes mi cover-up yapiyor ulan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sovereign said: şimdi bi kere çoktan teknoloji verdiler zaten de olay orda bitmiyor. Bu gerçek kabul edilince bi kere sizin gibi dünyanın %75'i haksız çıkacak, dünyanın tarihi tamamen yeniden yazılacak çünkü arada inanılmaz bağlantılar var. Asıl önemli olan olay, bu gerçeğin hakikaten "ortaya çıkması" için en azından bir hükümetin resmi olarak açıklama yapması lazım, ki bu ülke Amerika olacak önümüzdeki 4 yıl içerisinde. Disclosure dediğimiz olay gerçekleşince (Kennedy'nin az daha gerçekleştirdiği ama malesef biraz geç kaldığı olay) Amerika'nın bütün kirli çamaşırları ortaya çıkacak. Bütün dünya çapında bu olayı saklamak için yaptıkları bütün herşey ortaya çıkmaya başlaycak. MK-ULTRA mind control projeleri, remote viewing projeleri, UFO Ar-Ge projeleri, bize sorulmadan yörüngemizde gerçekleşen çatışmalar, kaçırılmalar, kaçırılanlar üzerinde yapılan deneyler, Ay ve Mars üzerindeki üsler etc.. bu liste baya bir uzuyor. Bunlarından arasından en önemlisi ise bu olayların içinde bulunanların bu gerçeği saklamak için insanları veya yakınlarını öldürmekten veya çok ciddi bir şekilde yaralamaktan hiç kaçınmadıkları ortaya çıkacak. Onca yıldır geliştirdikleri ve birkaç kişinin söylediklerine göre Star Wars'da gördüğümüz teknolojileri bile sıfır bırakan derecede gelişmiş teknolojiler açığa çıkınca (free limitless energy, FTL travel etc.) artık neler olabileceğini hayal gücünüze bırakıyorum. Neyse bu inanılmaz kozmik skandal ile uğraşırken dünya, resmi olan First Contact gerçekleşicek. Önceden kararlaştırılan ve halka açık olan bir buluşma gerçekleşicek. Bu olaydan birkaç gün sonra ise bütün dünya'ya inmeye başlayacaklar. Mass landings dediğimiz olaylardan sonra ise bir sonraki çağa geçmiş olacağız. Bunlar benim görüşümdür. Bunlara inanmıyorum, biliyorum. Kimseye de inandırmaya çalışmıyorum. Böyle birşey asla isteyemem zaten. İlginç buluyorum ve paylaşıyorum. Aranızda ilginç bulanlar olduğunu da biliyorum. İlgilenmeyen, inanmayan okumaz/yorum yazmaz. Ama malesef öyle bir forumda da değiliz.. İllaki bir troll çıkacak. Söylediklerin, teorilerin diyeyim ilginç gerçekten. Şahsen ben söylediklerinin çoğuna gerçek olma ihtimali vermiyorum ama dediğim gibi ilginç bir konu, araştırmak, teori oluşturmakta bir zarar yok tabi kendini çok kaptırmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ay olayını söylemiştim. hâlâ arkasındayım onun. keza mars'ın da öyle. geçen gün amatör gökbilimcilerin gücünü gösteren bi foto vardı.. tabii buraya koymak uygun olmazdı ama şimdi konu ile alakalı.. adam güneşi üzerinde space shuttle geçişini yakalıyor. normalde, 10-15sene önceki teknoloji ile olsa ufacık tefecik bi nokta olurdu.. ama artıkın teknoloji geliştikçe fotolar da detaylandığından fotoların incelemesinde öküz gibi görüyorsun shuttle'ı.. merak edenler için söyleyim.. bu hubble tamiri sırasında atlantisin etrafında başka bi şey yok.. tamamen karpotacı hikmet abi tekniği ile düzeltiliyor hubble. ^_^ bu hazırlanılmış bir olay. yani atlantisin bu şekilde yakalanacağı düşünülmüş önceden. gelgelelim güneşi -aynı donanımla- ve ayı ve diğer gök cisimlerini fotoğraflayan, izleyen bi sürü amatör adam var.. uzayda, dışarıda bi çatışma falan olursa dert etmeyin, anında fotoğraflarını geçerim size. http://www.astrosurf.com/legault/atlantis_hst_transit.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 başlığın hepsini okumak istedim, okuyamadım :D bi uzaylı/ufo/herneyse başlığında neden bu kadar çok tartışma kavga oluyor yahu ? Başlığı tam okuyamadığımdan kaçırdığım şeyler mi var, yoksa millet birbirine dalaşmak için bahane falan mı arıyor anlamış değilim. Uzaylı başlığı ulan, neyine kavga edersin ? İlgisini çeken, inanan, araştırmak veya bu konuda bilgi edinmek isteyen okusun tartışsın faydalansın işte. SAÇMA SAPAN İŞLERLE UĞRAŞIYONUZ BOŞ HERİFLER demenin alemi ne ? Araştırmaya boş iş deniyorsa boş olmayan iş nedir ? Yeri gelince ronaldinho fenere gelecek mi tadında başlıklarda 241234 post atılıyor, bi tane tartışma çıkmıyor. Uzaylı muhabbetinde bi topic kitlenmiş, üstüne açılan 74 sayfalık başlığın yarısı kavga dövüş. İlginç hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 @shapshal Başlıktaki tatsızlıkların niye veya nasıl çıktığını anlamak istiyorsan sadece Baggio'nun mesajlarını okuman yeterli. @dasaa 2009, daha en son yeni NASA görevlerinden görüntüler (hubble görevi dahil değil) http://www.youtube.com/watch?v=is2P-cyw38w watch?v=is2P-cyw38w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hepte uzaktan nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 mantığını anlayamadım? hepsinin fake olduğunu mu iddia ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bence yok et falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 son koyduğum videonun başında sağ alta dikkat ederseniz ani manevra yapan UFO'yu görebilirsiniz. Bu videoların hepsi NASA'nın live feed'inden alıntıdır. Bu video da öyle: http://www.youtube.com/watch?v=d7efblYRa7M watch?v=d7efblYRa7M Bunlar karşı çıkılamaz videolar. Hani sabit duran hız veya yön değiştirmeyen garip objelerin hepsini uzay çöplüğü diyerek elinizin tersiyle itebilirsiniz belki ama bunları yapamazsınız. Bunlar yeni çıkan 2009 görevlerinden alıntıdır (hepsi değil). Yani artık NASA'nın kendi canlı feed'i bunları gösteriyorsa tartışılamaz. Bahse girerim bu sene içerisinde live feed olayını kesicekler artık, veya önceden kaydedilmiş videoyu koyucaklar live diye, yapabilecek başka şeyleri yok, çünkü kontrol edemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 said: Bir Rus bilim adamı, 101 yıl önce bir UFO'nun dünyayı kurtarmak için Sibirya üzerinde dev bir meteora çarparak kendini bile bile feda ettiğini ileri sürdü. Tunguska Uzay Fenomeni Vakfının Başkanı Dr Yuri Labvin, Macedonian International News Agency'ye yaptığı açıklamada, 30 Haziran 1908'de Sibirya üzerinde dev bir meteorun dünyaya çarpışını engellemek için kendini feda ettiği iddiasında bulunarak, 101 yıl önce Tunguska'da 200 kilometrekarelik alanda 80 milyon ağacın kül olmasına yol açan 15 megatonluk dev patlamanın sebebinin bu olduğunu savundu. Dönemin görgü tanıkları, çok parlak bir ışık ve dev bir şok dalgasından söz ederken, dev patlamanın ardından bölgede ölen veya yaralanan olmamıştı. Birçok bilim adamı, bu olaya yüzeyin birkaç kilometre üzerinde bir göktaşının patlamasının yol açtığını düşünüyor. Ancak Dr Labvin, bölgede bulunan garip işaretli kuvarz kristal dilimlerinin, dev göktaşına çarptıktan sora yere çakılan bir UFO'nun kontrol paneli olduğunu iddia ediyor. "Kristali böyle işleyecek teknolojimiz yok" diyen Labvin, ayrıca bölgede demir silikat bulduklarını ve bunun uzay dışında hiçbir yerde bulunmadığını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar