Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 kulağım kanadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 sdfsdfa abi bu nasıl kayıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 sarki bulunamasin diye ozel caba harcanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 (düzenlendi) kaybedenler kulübünde çalmıyo muydu bu şarkı? edit: şarkının adı melancholy man'miş. Ya da feci derecede saçmaladım o kadar kötü kaydetmişsin ki Aralık 18, 2020 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Tersten dinleyince allaha kufur eden sarki degil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 doğru melancholy man ama hangi cover kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 burada FBnin idmanında çalan müziği nerden bulabilirim? help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 burda cok paylasilan bir retro sarki vardi ya aklima gelmedi bi turlu. adam keyboard ile elektronik/funk tarzi bi muzik caliyo, klipte surekli 90'lar tatil beldelerinden kesitler var, hem muzik hem klip saykodelik bisey, surekli keywordlerde aradim bulamadim. var mi aklina gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 (düzenlendi) şudur bence 90'lar var, tatil beldesi desen var gibi, elektronik, funk, saykodelik de. https://t.ly/OkQ5 reyou, 01.05.2022 07:35 tarihinde dedi ki: burda cok paylasilan bir retro sarki vardi ya aklima gelmedi bi turlu. adam keyboard ile elektronik/funk tarzi bi muzik caliyo, klipte surekli 90'lar tatil beldelerinden kesitler var, hem muzik hem klip saykodelik bisey, surekli keywordlerde aradim bulamadim. var mi aklina gelen? Mart 1, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 reyou, 01.05.2022 07:35 tarihinde dedi ki: burda cok paylasilan bir retro sarki vardi ya aklima gelmedi bi turlu. adam keyboard ile elektronik/funk tarzi bi muzik caliyo, klipte surekli 90'lar tatil beldelerinden kesitler var, hem muzik hem klip saykodelik bisey, surekli keywordlerde aradim bulamadim. var mi aklina gelen? önemli degil 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 ahah metalciler bi de acidçiler vardı di mi ya eskiden, birbirine düşmanlardı hatta tekrar hatırladım yıllar sonra bak, thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 (düzenlendi) ya ben Mediterranean ile ilgili ne varsa arattim yt'da, acid i eklemeyi unutmusum. eyv. bu arada 0:52 bu adamda kesin ebeveyn tarafindan turk kani var. Bu bizim DNA'mizin mimigi lan asdf. Mart 1, 2023 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 delirecem, ustteki sarki yine kafama takildi, shazam'a fisildadim bulamadim, sonra buraya sordugum aklima geldiydi, geldim neyseki cevap yazilmis aslkdfj paticik > shazam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Neymiş abi söyle biz de bilelim merak ettim fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Dandik şarkıymış zaten boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar