Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 CNBC-E de Chuck dizisinin tanıtım reklamında bi şarkı çalıyo. Böyle soft rock falan gibi, inanılmaz beğendim ama bulamıyorum nedir kimindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sana pm olarak attım ama başka merak eden vardır diye na buraya da yazıyorum, matthew corbett & mike wilkie - just standing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 introsu da cake =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Eski bi şarkı vardı REM mi söylüyordu ne. Ooo nightt ... falan diye bi nakaratı vardı galiba öyle bi girişi vardı. çok ünlü çok tanıdık bi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sinad said: Eski bi şarkı vardı REM mi söylüyordu ne. Ooo nightt ... falan diye bi nakaratı vardı galiba öyle bi girişi vardı. çok ünlü çok tanıdık bi şarkı. losing my religion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hahahe evet saol. hep unutuyorum bu şarkıyı nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bi tane daha sorucam. Ocean serisinde sanırım 12 deydi slow bi şarkı vardı gitarla girişi vardı o neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 "Notre dame de paris" şarkısının ingilizce olanını arıyorum abi yardım edin ya hep fransızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Rock Fm'de yaklaşık olarka 1 ay önce sürekli çalıyordu. internet üzerinden takip etmeye çalışıyorum ama gün içerisinde iş yerimden dinleyemiyorum. akşamları ise olabildiğince dinlemeye çalışsamda denk gelemedim. parçanın aklımd akalan şarkı sözleri şunlar eğer bildiğiniz bir parça ise grubun ismini öğrenmek isterim. parça içinde geçen yerler kısaca şöyle. neyse aklımda kalan şeyler şunlar giriş kısmında my hands (fingers da olabilir) running up and down your lips (hips de olabilir burasından emin değilim.) şarkının ilerleyen kısmında solist konuşarak filim setinde olduklarını ve "you will be my lead star" diyor. bu kısımdan sonra ise ailen ile tanışacağım ve beni çok sevecekler gibilerinden şeyler söylüyor. parça ve grup aklıma takıldı bir türlü bulmıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeloo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Buyse said: selvi boylum al yazmalım müziğiyle söylenen bi şarkı vardı. kadın söylüyordu allı gelin diye bişey. var mı bilen sibel pamuk ole bı sarkı soluodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 http://rapidshare.com/files/220581282/Film.wmv.html bu şarkının adı nedir? bir şeye benzetiyorum ama çıkaradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 cnbc-e de how i met your motherın yeni reklam müziğinin adını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sO831b2ZObg nedir bu!!!! nalet olsun hangi şarkı bu? söleyene binton dürüm ve de ilk doğan gocuğumu vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 http://www.bursasportv.com/ videoda çalan şarkının adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Reksa said: http://www.bursasportv.com/ videoda çalan şarkının adı nedir? bu çalan Joe satriani -mind storm in bir kısmı edit:yıllardır satrianiyi takip edip ailemden biri gibi artık dediğim adamın şarkısını direk tanımam sevindirdi oley :) sölemeden edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kahtalı mıçının bi parçası vardı hatırlayamadım bi türlü neydi o ya flash tv de gece çalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Selam, MTV'de tesadufen iki kere denk geldigim fakat ne soyleyenin ne sarkinin adini yakalayamadigim bir klip var. Ancak anlatmakla yetinecegim o yuzden, yardim plz; hos, zayif, zenci bi hatun soyluyor. giyimi ve danslari michael jackson'i andiriyor -ki ayni aslinda. Klibin sonuna dogru hatunun bedeni yukseliyor ve ruhu falan cikiyor ya da benzer birsey oluyor. Tempolu hos bi parca. Nedir acep bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ya çok eskiden number1 2000 summer hits kaset çıkarmıştı.Çok eskiden dediğim en fazla 8.5 sene önceymiş.Orda bir şarkı vardı saksofon la falan çalınıyordu ama o zamanların club şarkılarındandı galiba.Çok güzeldi ve bir yerinde bir kadın would you wanna bath with me diyordu yanlış hatırlamıyorsam.Google dan aradım number one 2000 summer hits diye ama bulamadım kasedi.Bulabilirseniz sadece o şarkı mümkünse tüm kasedin içindeki şarkılar çok harika olur.Şarkılardan birini biliyorum kontrol edebilmeniz için aqua - tarzan and jane.Hatırlayabilen falan çıkarsa şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Yahu bi allahın kulu bana şu disko kralının reklamında çalan yamyam şarkısını bulsun vodoo vodoo you do you do'layan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 house md 523'ün sonunda çalan şarkıyı gören bilen duyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Akhlaur said: Ya çok eskiden number1 2000 summer hits kaset çıkarmıştı.Çok eskiden dediğim en fazla 8.5 sene önceymiş.Orda bir şarkı vardı saksofon la falan çalınıyordu ama o zamanların club şarkılarındandı galiba.Çok güzeldi ve bir yerinde bir kadın would you wanna bath with me diyordu yanlış hatırlamıyorsam.Google dan aradım number one 2000 summer hits diye ama bulamadım kasedi.Bulabilirseniz sadece o şarkı mümkünse tüm kasedin içindeki şarkılar çok harika olur.Şarkılardan birini biliyorum kontrol edebilmeniz için aqua - tarzan and jane.Hatırlayabilen falan çıkarsa şahane olur. "would you go to bed with me" soruyosun sen heralde burda var bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 touch and go'dan o sarki ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fox ana haberin müziğini bilen var mı? adı filan ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bir ara bir şarkı vardı hatta Veezy internet paketini CDye koyduğunuzda başlayan autorun klibin müziği idi yakın zamanda Korkusuz Kaplan adlı türk yapımı fanmade karate filminin teaser müziği olarak tekrar duydum Şarkının nakaratı şu şekilde ONE TWO THREE FIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Bu şarkının ismini bilen lütfen yazsın yıllardır arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu videoda çalan şarkının adı nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar