yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 İyi yaptın, benim mesajımı yukarı attın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yildirimokur said: Bi şarkı vardı, daha doğrusu bi klip vardı. Vokalisti vefat eden, Hardcore_punk tarzı müzik yapan bi grup. 10 yıl oldu belki klibi izleyeli, Sokakta yürümekte iken hatırlıyorum vokalisti top sakallı bi vokalistti. Neydi bu şarkı haydi metalciler ! Yardım (edit: şişmanca bi vokalistti) hey gidi lise metalciligim biyerde işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Eyvallah gardaş. Ne güzel şarkı de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 valla bulmusken dinledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ya bi şarkı vardı şarkıyı hatırlamıyorum ama klibinde tibetli bi rahip hep aynı metronomda elindeki çubukla bişeye vuruyodu yada sallıyodu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Şu şarkının adını bilen çıksa ne şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bugün bilardo oynarken çalıyordu cafe'de. wont to be wine diyor gibi geldi bana ama öyle bir şarkı yok. "wooğğn tu bii wa-aağyyn" gibi söylüyordu, slowdu bu kısım. şarkı genellikle hareketliydi, nakarat kısmında duruyordu herkes ve sadece vokal konuşuyodu slow bir şekilde. türü hard rock'tı. 80'lerin sonu gibiydi sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bir tane klip vardı, anime gibi ya da animasyon gibi bir şeydi, bi adam tüm yol boyunca ilerliyor, klibin sonunda deniz kenarında uçurum gibi bir yerin üstüne çıkıp elindeki küçük kutuyu açıyordu. o klibi bulana 100 bin lira veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tarkandakiahtapot said: wont to be wine diyor gibi geldi bana ama öyle bir şarkı yok. "wooğğn tu bii wa-aağyyn" gibi söylüyordu, slowdu bu kısım. şarkı genellikle hareketliydi, nakarat kısmında duruyordu herkes ve sadece vokal konuşuyodu slow bir şekilde. türü hard rock'tı. 80'lerin sonu gibiydi sound. şunu mu diyorsun? http://www.youtube.com/watch?v=Nuguj4Z3Bc8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dj vardı bi. ud çalar ney çalar falan böyle lounge tarzı müzikler yapar. türk. alman gurbetçisi falan. piercing li küpeli falan neydi o kimdi ? edit : hatırladım en sonunda. Mercan dede. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Best of albüm gibi birşey vardı bir kaç sene önce indirmiştim torrentte böyle son 11 12 yılın en iyi şarkılarını toplamışlardı.90 lardaki o aa ben bunu biliyorum dediğimiz şarkılar falan vardı hep.Çok güzeldi lan o silindi gitti tabi formatlarla falan ama yeniden arıyorum da bulamadım.Anahtar kelime olarak best , best of , greatest hits , best mix falan denedim de başka ne deneyebilirim.İçinde ki şarkılardan hatırladıklarımı yazdım belki o torrenti de gösterir diye onu da yapamadım.96 2007 arası mı neydi yıllarda.Nasıl bulabilirim ya da o albüm bilmem ne ismini bilen var mı ya ? Yasak mı bilmiyorum bu sorduğum ama değildir heralde özel birinin torrentini de istemiyorum aslında.Sayılmaz ki demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ya varya hani flashtvde falan calarlar hüzünlü anlarda çalarlar: dırırıııı dııırıırıı dırırırıııııı dırırıııııııı gibin bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 :( parçalanmış aile müziği lan neydi adı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 00.49 - 01.05 arası çalan şarkıyı bileniniz var mı? Müthiş bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bu müziğin üzerine bi kadın şarkıcının söylediği bi şarkı vardı. o şarkıyı bi türlü hatırlayamıyorum. HELP PLS!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bu deme! ne olur bu deme! http://www.youtube.com/watch?v=GnBcde-9X9Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 vallahi billahi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4HkVd8KpD1Q meh arkadaki şarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 şarkı değilde bir grup sorucam. türk grup 1 kadın 1 erkekten oluşuyordu, ikiside tipsiz biraz. elektro zart zurt müzik yapıyorlardı. eski bir grup değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 mira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 değil. kız kısa saçlıydı. garip bir perçemi vardı sanırım. şarkılarını hatırlasam bulmak kolay olucakta :/ 1 yıl önce falan okana cıkmıslardı orda görmuştum hatta. sonra arada dinliyordum fakat unuttum isimlerini şlsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Dün akşam radyo odtu festivali 2mekan 1 sokakta saat 1-2 civarı çalan tekno bir şarkı vardı sözsüz böyle kesik kesik ilerleyip teknoya giriyor şöyle bişiydi çıkarabilicek efsane var ise nanana nıt nıt nını nanana nı nı nuuu çok yardımcı olamadım ama şarkıyı bilen anlar zannımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 küheylan said: http://www.youtube.com/watch?v=4HkVd8KpD1Q meh arkadaki şarkı? arriba ya benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 radyoda ıslıklı bi şarkı duydum bugün aaaalll the bişey bişey diye gidiyodu sesi çok kısıktı duyamadım bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 wind of change? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar