Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Gimli

Öne çıkan mesajlar

yildirimokur said:

Bi şarkı vardı, daha doğrusu bi klip vardı. Vokalisti vefat eden, Hardcore_punk tarzı müzik yapan bi grup. 10 yıl oldu belki klibi izleyeli, Sokakta yürümekte iken hatırlıyorum vokalisti top sakallı bi vokalistti. Neydi bu şarkı haydi metalciler ! Yardım
(edit: şişmanca bi vokalistti)

hey gidi lise metalciligim biyerde işe yaradı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bugün bilardo oynarken çalıyordu cafe'de.

wont to be wine diyor gibi geldi bana ama öyle bir şarkı yok.

"wooğğn tu bii wa-aağyyn" gibi söylüyordu, slowdu bu kısım. şarkı genellikle hareketliydi, nakarat kısmında duruyordu herkes ve sadece vokal konuşuyodu slow bir şekilde.

türü hard rock'tı. 80'lerin sonu gibiydi sound.
Sosyal ağlarda paylaş

tarkandakiahtapot said:

wont to be wine diyor gibi geldi bana ama öyle bir şarkı yok.

"wooğğn tu bii wa-aağyyn" gibi söylüyordu, slowdu bu kısım. şarkı genellikle hareketliydi, nakarat kısmında duruyordu herkes ve sadece vokal konuşuyodu slow bir şekilde.

türü hard rock'tı. 80'lerin sonu gibiydi sound.

şunu mu diyorsun?

http://www.youtube.com/watch?v=Nuguj4Z3Bc8
Sosyal ağlarda paylaş

Best of albüm gibi birşey vardı bir kaç sene önce indirmiştim torrentte böyle son 11 12 yılın en iyi şarkılarını toplamışlardı.90 lardaki o aa ben bunu biliyorum dediğimiz şarkılar falan vardı hep.Çok güzeldi lan o silindi gitti tabi formatlarla falan ama yeniden arıyorum da bulamadım.Anahtar kelime olarak best , best of , greatest hits , best mix falan denedim de başka ne deneyebilirim.İçinde ki şarkılardan hatırladıklarımı yazdım belki o torrenti de gösterir diye onu da yapamadım.96 2007 arası mı neydi yıllarda.Nasıl bulabilirim ya da o albüm bilmem ne ismini bilen var mı ya ?

Yasak mı bilmiyorum bu sorduğum ama değildir heralde özel birinin torrentini de istemiyorum aslında.Sayılmaz ki demi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam radyo odtu festivali 2mekan 1 sokakta saat 1-2 civarı çalan tekno bir şarkı vardı sözsüz böyle kesik kesik ilerleyip teknoya giriyor şöyle bişiydi çıkarabilicek efsane var ise
nanana nıt nıt nını nanana nı nı nuuu

çok yardımcı olamadım ama şarkıyı bilen anlar zannımca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...