ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hani bu son zamanlarda cıkan bi reklam varya yurtdısında kazık yemeyin konulu orda calan sarkı nedir bilen varmı yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya ya ya si si yee o mu bende arıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 onlar bunlar oluyo http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=193757395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Arkadaşlar bu arada en son çıkan "Jubile" ve "Film" başlıklı reklamların bitiş müziklerini merak eden varsa buyurun.Sanatçı; Gwen Stefani - The Sweet Escape http://www.vidivodo.com/135415/gwen-stefani-the-sweet-escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Şöyle bir şarkı vardı adı neydi/Bu sözler hangi şarkıdaydı/Bu reklamda/filmde/dizide çalan parçanın adı nedir/ Konulu sorularımız için burayı kullanalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 söz veremem yarına bana senden ne köy olur ne kasaba gibi bişeyler power da çıkıyo hep kaçırıyorum. kimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 http://www.cnbce.com/dizi.asp?ID=59 Bu sayfada trailerde çalan parçanın adı nedir? Dün geceden beri arıyoruz bulamadık, konuşan bir denyo var trailerde, sözleri tam yakalayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Gimli'nin açtığı stick'yi görmedim, taşıyabilirsiniz de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 murat bozun yalakası adını unuttum murat boz feat yazarsan bulursun şarkının ismi kasaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 taşındı efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 fede said: söz veremem yarına bana senden ne köy olur ne kasaba gibi bişeyler power da çıkıyo hep kaçırıyorum. kimdir Murat Dalkılıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercan123123 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 arkadaşlar italyanca bi şarkı bi çok yerde de duymuşluğunuz vardır kesin bu şarkının adı neydi acaip takıldı.. bilen varsa yazarsa sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sabit konular arasında bu gibi sorularınız için topic mevcut ordan sorsanız daha ideal olucak. şarkının andrea bocelli - con te partiro olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Gençler selam. Şu hem sinemalarda hem de tvde çıkan, "bitsin bunlar, yeter artık yok sınırlar" gibi sözlerin geçtiği, cık cıklayan tavuğun olduğu ünlü reklamı arıyorum. Yalnız müziği olsa da olur. Şarkının aslı Laid Back - White Horse ama ben Vodafone versiyonunu istiyorum : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Yukarıdaki sticky'ye taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Legend of Durunken Master ve Red Dragon(jet li filmi olan)Ost yapanların veya şarkı isimlerinin ne oldugunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 gugıl biliyordur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 deadwoll said: http://www.cnbce.com/dizi.asp?ID=59 Bu sayfada trailerde çalan parçanın adı nedir? Dün geceden beri arıyoruz bulamadık, konuşan bir denyo var trailerde, sözleri tam yakalayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 evet yaklaşık iki günden beri bana kafayı yedirten ve bulamadığım bir şarkı var. cnbc-e'nin romantik salı kuşağında oyster farmer adlı filmin tanıtımında çalıyor. sadece iki adet sözünü adam gibi yakalayabildim.google'a soruyorum bulamıyor. sözler şöyle ki; "i've been falling from the sky,not falling far from you" lüffen yardım edin =.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Aramaya inandım ama bulamadım . Hani şey, who are you'nun yerine çalıyorlar ya, reklamlarda da çalıyor . Plsthx . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 baba o riley yada teenage wasteland aslında mix i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Valla degil : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 wont get fooled again? who are you, las vegasta calmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ben cnbc-e'nin bu müzikler için amatör bir grubu esir aldığını ve sadece reklamlar için özel şarkılar yazdırdıklarını düşünüyorum. Kendi sitelerindeki forumlarda bile cevap yok şarkı isimlerine. İşin komiği chuck'ın soundtrackındaki sözleri olduğu gibi yazıp arattım ama yok öyle bir şarkı google'a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar