Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bir ödev var, ırkçılık konulu bir film anlatılacak falan. Hiç aklıma gelmedi izledim bir sürü ama. Bir kaç isim verirseniz sevinirim ırkçılık anlatan filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 American History X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 remember the titans aslinda amerikan futbolu filmi gorunumlu irccilik filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_racism-related_films Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Apt Pupil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 remember the titans (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 romper stomper şiddet ve ırkçılık adına on numara film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 made in britain de unutmamak gerek alt yazısı nı bulan varsa bana drek versin hatta bi daha izleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 çok teşekkürlerimi sundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Boş ver bunları. Irkçılık diyince akla tek bir film gelir. Kendisi aynı zamanda Amerika'nın en büyük ırkçı hareketini başlatmış ve Mussolini ve onun araclığıyla hitler üzerinde çok etkili olmuştur. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Birth_of_a_Nation Ayrıca içinde Lilian Gish var, o yeter. Günümüzün estetik anlayışına göre o kadar güzel olmayabilir ama rol yaparken izleyeksin teyzeyi. 20 parça halinde youtube'da var. Birinci. Ayrıca müzik de mükemmel. /watch?v=Pbba8fzLPf4 http://www.youtube.com/watch?v=Pbba8fzLPf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 A Time to Kill kadro da oldukça iyi. sinemada gitmiştim zamanında :) KKK ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Malcolm X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 remember the titans evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Joscelin said: American History X en kralıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Crash mukemmeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 hotel rwanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_racism-related_films en irkcisi the birth of a nation heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oha... belki tarihin en cok bilinen irkcilik filmi / kitabindan soz etmemissiniz bile :o To Kill a Mockingbird bir de su var: Mississipi burning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yazicaktim da full liste verince gerek duymadim, yoksa atticus finch abimiz, saygilar. sey vardi bi de samuel jacksonli, kizina tecavuz ediyolardi sanirim, sonra gidip vuruyo muydu napiyodu adamlari, onun mahkemesi filan, hatta avukati matthew mchalaleydi galiba. bi tane daha geliyo aklima onda da ving rhames oynuyodu, asiyolardi adami ama boynu kirilmiyodu iki saat sallaniyodu ipte, don cheadle da vardi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 shaft? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 aquila said: yazicaktim da full liste verince gerek duymadim, yoksa atticus finch abimiz, saygilar. sey vardi bi de samuel jacksonli, kizina tecavuz ediyolardi sanirim, sonra gidip vuruyo muydu napiyodu adamlari, onun mahkemesi filan, hatta avukati matthew mchalaleydi galiba. bi tane daha geliyo aklima onda da ving rhames oynuyodu, asiyolardi adami ama boynu kirilmiyodu iki saat sallaniyodu ipte, don cheadle da vardi galiba. ilk sayfada yazdım ;) A Time to Kill... KKK ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ahah simdi filmin kadrosuna bakarken dikkatimi cekti, yargicin adi Noose, bilincli mi yapilmis lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Birth of a Nation en önemlisi, American History X de en güzelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 This is England.Güzel filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ırçını satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar