Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Evet, geçen Little Big'e gittim, 1.82 boy, 55 kilo bünyeme uyan bir sürü pantolon gördüm. Üstelik unisex de değillerdi. Buradan duyurulur. Genelde kemersiz giyemezdim, bunlarda dar gelen model bile vardı, sırf şaşırıp kalmak için denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Aynı sorun bendede vardı ama Lotus dan giyinmeye basladıgımdan beri kalmadı.Bendede boy 1.86 kilo 67 eskiden hangi pantolonu giysem ya belden bol gelirdi ya boydan kısa(yukarı tükürsem bıyık,aşağı tükürsem sakal misali) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Peki neden Tutorials? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 1.80 55 ben de bu şartlarda giyilmemesi gerekenleri söylim levis 501 levis engineer ha diyelim giydiniz boş kalan popo bölgesine defter kitap falan koyabiliyorsunuz. açıkçası soğuk yerlere otururken üşütmemek ve çantada ya da elde yer kazanmak açısından güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 1.80 boy 103 kilo bende kolay kolay kıçıma oturcak kot bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 pull and bear sanki bizim gibiler için yaratılmış bedenime göre cup oturan herşey orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 baldır sorunu var şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 baldırları büyük olanlara 507ler cuk oturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Bez geçir üstüne o boya o kiloyla, ayaklara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 THE HOBBIT HAS SPOKEN /ROFL /ROFL /ROFL /ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kaan bence sen çok gül memelisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hatta bu ülkenin en büyük kaymakamısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sonra doktor da demiş ki, bitmemesi lazım demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://img214.imageshack.us/img214/5064/fkra2bn6.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bershka tavsiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hazır konu iskeletorluktan açılmışken bişi danışmak isterim sizlere sevgili pati halkı, 178 cm boyum. 63 kilom. vucüdumdaki neredeyse tüm eklemlerimden kıtırtı gelio. özellikle diz kapağımdan çaaat diye bi ses gelio, plastiği kırdığında duyduğun ses gibi. bileklerimden, ayak bileklerimden her tarafımdan. dinlenme halinden hareket haline geçince oluo bu. fakat bileklerimden, diz kapaklarımdan ve ayak bileklerimden her zaman oluo. sabahları kahvaltıda yumurta peynir kombinasyonunu her sabah yapıorum. buraya nie yazıon git doktora dienler olabilir, sigortamın yatırılmasını bekliorum o zmn gidicem ama sizlere de bi danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 düzenli spor yapmaya başlayınca geçiyo o tıkırtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 1,80 55 adamı asker almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 elesso said: düzenli spor yapmaya başlayınca geçiyo o tıkırtılar. tanıdığım kimsede olmuo ama nie bende yani, omuzlarımda, sırtımda, belimde, ayak bileklerimde, dirseklerimde her yerimde var bu kıtırtılar, tanıdığım kimsede yok böle bişi o yüzden bende bi anormallik var diye düşünüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 55 kilo nedir abi. ben 1.84 - 82 ile zayıf görüyorum kendimi. kilo alın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben 63 kiloyum da alamıorum abi bi şekilde eritio vücut heralde ne bilim olmuo yani, varsa tavsiyen bekliyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 3d0 said: 1,80 55 adamı asker almazlar ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 levis alt, ust her turlu giysi bulunabiliniyor burdan. genelde artık cogu marka uretiyor ama zayıflar için ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 tunch said: bershka tavsiye :) aynen abi. yalnızca kemikten oluşan insanlara üretiyorlar o pantolonları, öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Enzelna said: elesso said: düzenli spor yapmaya başlayınca geçiyo o tıkırtılar. tanıdığım kimsede olmuo ama nie bende yani, omuzlarımda, sırtımda, belimde, ayak bileklerimde, dirseklerimde her yerimde var bu kıtırtılar, tanıdığım kimsede yok böle bişi o yüzden bende bi anormallik var diye düşünüorum bendede oluyodu spora başladım 1 ayda olmamaya başladı, şu an gene tıkır tıkırım spor yapmadığım için, pek çok kişide olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar