Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İskeletorlar için pantolon bulma

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Evet, geçen Little Big'e gittim, 1.82 boy, 55 kilo bünyeme uyan bir sürü pantolon gördüm. Üstelik unisex de değillerdi. Buradan duyurulur.

Genelde kemersiz giyemezdim, bunlarda dar gelen model bile vardı, sırf şaşırıp kalmak için denedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
hazır konu iskeletorluktan açılmışken bişi danışmak isterim sizlere sevgili pati halkı,

178 cm boyum. 63 kilom.

vucüdumdaki neredeyse tüm eklemlerimden kıtırtı gelio. özellikle diz kapağımdan çaaat diye bi ses gelio, plastiği kırdığında duyduğun ses gibi. bileklerimden, ayak bileklerimden her tarafımdan. dinlenme halinden hareket haline geçince oluo bu. fakat bileklerimden, diz kapaklarımdan ve ayak bileklerimden her zaman oluo. sabahları kahvaltıda yumurta peynir kombinasyonunu her sabah yapıorum.

buraya nie yazıon git doktora dienler olabilir, sigortamın yatırılmasını bekliorum o zmn gidicem ama sizlere de bi danışayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
düzenli spor yapmaya başlayınca geçiyo o tıkırtılar.

tanıdığım kimsede olmuo ama nie bende yani, omuzlarımda, sırtımda, belimde, ayak bileklerimde, dirseklerimde her yerimde var bu kıtırtılar, tanıdığım kimsede yok böle bişi o yüzden bende bi anormallik var diye düşünüorum
Sosyal ağlarda paylaş

Enzelna said:
elesso said:
düzenli spor yapmaya başlayınca geçiyo o tıkırtılar.

tanıdığım kimsede olmuo ama nie bende yani, omuzlarımda, sırtımda, belimde, ayak bileklerimde, dirseklerimde her yerimde var bu kıtırtılar, tanıdığım kimsede yok böle bişi o yüzden bende bi anormallik var diye düşünüorum

bendede oluyodu spora başladım 1 ayda olmamaya başladı, şu an gene tıkır tıkırım spor yapmadığım için, pek çok kişide olabiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...