Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aclik hissetmeme/Vucut gelistirme

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

ad3m said:
adamınbiri said:
1.85
100 kilo
acil spor yapmam lazım yine
kilo almak istiyosan gece yatmadan önce ye bol bol ye
sürekli ye bütün gün bişi yeme
yatmadan 1 saat önce ye

Bu nasıl bir akıldır ya geçin bunları böyle kilo alacağına bideri kemik dolaş daha uzun ömürlü olursun enazından.

sen nerden biliyon adamın uzun yaşamak istediğini
Sosyal ağlarda paylaş

ben şimdi kilo almak için body yapıyorum ve karbonhidrat kullanıyorum..

yarışmaya katılcak body cilerin acıkmak için insülin (şeker hastalarının kullandığı iğne) kullandığını duydum..iğneyi yaptıktan sonra 40 tane filan yumurta yediklerini duydum hatta..

doktora danışıp iştah açıcı bi iğne filan varsa yaptırılabilir aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere annenin akrabanın lafına inanırsan olmaz o iş. Boyum 1.78 hayatımda bir kere 70 kiloya çıktım geçen yaz, halam beni 4 ay önce gördüğünde 64 kiloydum ve tekrar görüştüğümüzde zayıflamışsın demişti. Bildiğin boynum 2 katı kalınlıkta felandı yani düşün. Büyük insanların göz nizamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:

yarışmaya katılcak body cilerin acıkmak için insülin (şeker hastalarının kullandığı iğne) kullandığını duydum..iğneyi yaptıktan sonra 40 tane filan yumurta yediklerini duydum hatta..

40 yumurta
wat
Sosyal ağlarda paylaş

Predator said:
Bi kere annenin akrabanın lafına inanırsan olmaz o iş. Boyum 1.78 hayatımda bir kere 70 kiloya çıktım geçen yaz, halam beni 4 ay önce gördüğünde 64 kiloydum ve tekrar görüştüğümüzde zayıflamışsın demişti. Bildiğin boynum 2 katı kalınlıkta felandı yani düşün. Büyük insanların göz nizamı yok.

asdasfsa cok dogru ya

5 yasimdan beri boyuna zayifliyorum anneme gore ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica o yumurta olayi da dogru.

Benim 5 sene once gittigim salonda ayi gibi tipler vardi.

Calismaya baslamadan once MEGA MASS 2000'i yumurtaya karistirip iciyolardi.Sonra bitince 2 sise powerade, 4 tabak pilav falan.

Hap da cakiyolardi calismadan once.

Fat burner falan

Cok tehlikeli aslinda.

Insan patlar aku
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi 15 dk ısınma max 1saat 15 dk çalıştığını farz edelim vucudunun kaldı ki programını bilmiyorum, açıkmıyorum diyorsan ya ciddi bir hastalığın var yada self- masturbation yapıyorsun yani düzgün çalışamıyorsun.

Kilo için açıkman pek önemli değil yiceksin, böyle bir iştah ilede anca protein dieti yapar şişirirsin kasları.Senin ki gibi bir vucud max 3 ayda şekle girer.

Git düzgün bir hoca ile çalış bölgesel çalıştırsın seni...Omuz ve kollar için yemen lazım protein tüketmen lazım..Göhüs ve karını düzgün çalışmayla sokarsın ama kaslarını genişletmek istiyorsan, iştah problemini çözmen lazım..Devam etme bu halde bodye şekilsiz geliştirme vucudunu..

Son olarak göhüs ve karın programı ile başla, koları ve omuzları sona at
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS said:
Letsgetthesunshine said:
Ft burner ın yağ yakmada bi yararı var mı?

Evet, yaglari yakiyo ve enerjiyi kaslara gonderiyo galiba, oyle biseydi.Ama tehlikeli sanirim.

Ya ekşi sozluge bakıyorum kullandıgını iddaa eden adamların hepsi cok iyi zararı yok falan diyor ben 2 aydır kardio artı agırlık kastıgım halde gobekten kurtulamıyorum en sonunda alıcam bi et bıcagını ne var ne yok cıkarıcam ordan o derece uyuz oluyorum bu duruma =(
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:
Şimdi 15 dk ısınma max 1saat 15 dk çalıştığını farz edelim vucudunun kaldı ki programını bilmiyorum, açıkmıyorum diyorsan ya ciddi bir hastalığın var yada self- masturbation yapıyorsun yani düzgün çalışamıyorsun.

Kilo için açıkman pek önemli değil yiceksin, böyle bir iştah ilede anca protein dieti yapar şişirirsin kasları.Senin ki gibi bir vucud max 3 ayda şekle girer.

Git düzgün bir hoca ile çalış bölgesel çalıştırsın seni...Omuz ve kollar için yemen lazım protein tüketmen lazım..Göhüs ve karını düzgün çalışmayla sokarsın ama kaslarını genişletmek istiyorsan, iştah problemini çözmen lazım..Devam etme bu halde bodye şekilsiz geliştirme vucudunu..

Son olarak göhüs ve karın programı ile başla, koları ve omuzları sona at

Daha baslamadim calismaya, yazilcam yakinda para bulursam.

5 sene once gittigim yerde veriyolardi program.Once haftada 3 gun sonra 5 e kadar cikmisti.Istah problem olmaz heralde enerji sarfedince.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliteli ye ve rippetoe antremanı yap . Ha birde spor salonlarında fikri olmayan "hocalara" direk güvenmek yerine internette her dediklerini tam bi araştır. Ben bir yıldır hiç aksatmadan (haftada 3-5 arası gün 1 er saatlik antremanlarla) 1.87 boyum 76 kiloyken şuan 88 kiloyum ve yağ yüzdem baştan beri sabit. 3-5 ay arası rippetoe sonrası maxOT programı tavsiyemdir sonra HST vb gibi öncekiden farklı prensipleri olan anrreman teknikleriyle kaslarını devamlı şoka tutarsın.

Bodybuilding.com ve t-nation.com da makaleler incele
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
eisenheim said:

40 yumurta
wat

evet evet yannış duymadınız 40 yumurta
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
Fly said:
eisenheim said:

40 yumurta
wat

evet evet yannış duymadınız 40 yumurta

Bunlar sarıyerli bodycilerin yalanları, araba falan kaldırarak çalışan insanlardan falan da bahseder onlar. Nasıl bir insan 40 tane yumurta yiyebilir? Sağlıklı bişey değil ki yani bir kere o kadar fazla yumurta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...