Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 lan aya çıkabilecek kapasiteniz varsa neden smsle uğraşıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben toplu sms olayından çok faydaalnıyorum aynı anda 300 kişiye bilgi mesajı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 xlaidehlevar said: çok zor değil ben 7k atıyorum ayda Phyxantar said: lan aya çıkabilecek kapasiteniz varsa neden smsle uğraşıyosunuz abi abi... ABIIIIIIIIII =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yercekimsiz ortamda daha kolay olur ama, parmaklar o kadar yorulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben hayatımda o kadar mesaj atmadım lan. edik: düşündüm de, herhalde hayatımın geri kalanı boyunca da atmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 14k oha ondört ka oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Her harfi ayrı sms ile atıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hesap makinasıyla kızının kaç mesaj attığını mı hesaplamış? e teknolojik peygamber bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 uyku yemek wc gibi zorunlu ihtiyaçları düşüp kalan süreyi dakika cinsinden bulmuştur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 amerikanın bi kısmının yeniyılını kutlamıştır bide manitası filan varsa onlada msjlaşmıştır baya bi kız arkadaşlarıyla makyaj malzemesi muhabbetleri filan derken al sana 14 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kız manita wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 radyasyondan ölmesi gerekiyordu,haber yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Phyxantar said: lan aya çıkabilecek kapasiteniz varsa neden smsle uğraşıyosunuz Yaa şikayet falan etsek banleyemiyolar mı kötü espiri yapanları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 440 sayfalık faturayı eline alan ve faturanın tutarını gören babayı düşünemiyorum, yazık. kızda suyunu çıkarmış resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 en uzaktan ilişkili zamanda bile ayda max 1k yı görebilmiştim tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 orc_lord said: 440 sayfalık faturayı eline alan ve faturanın tutarını gören babayı düşünemiyorum, yazık. kızda suyunu çıkarmış resmen.. neden 440 sayfalık fatura gelio anlamış dilim işte yazsın kızın 14k mesaj attı falan ne iş yani mesajların içeriğini de mi koymuşlar faturaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 aveanın 5k'sını bitiren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Tokasra said: orc_lord said: 440 sayfalık faturayı eline alan ve faturanın tutarını gören babayı düşünemiyorum, yazık. kızda suyunu çıkarmış resmen.. neden 440 sayfalık fatura gelio anlamış dilim işte yazsın kızın 14k mesaj attı falan ne iş yani mesajların içeriğini de mi koymuşlar faturaya ayrıntılı fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ben günde 10-15 arası atıyorum buna ramen çevremdekiler seninde elinden telefon düşmüyo be aga diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 telin tuşları aşınır, hayır kendimden biliyorum. bi aralar atardım baya, tabi artık ayda 5-10 anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Günlük yaptığım şeyleri hesaplayıp yollamaya kalksam günlük 484 gibi bir mesaj durumuna giremem herhalde. Bilemiyorum bundan başka neler konuşuyorlar ya da ne bileyim telefonda seks yapsan mesajla bir süre sonra bayarsın ya da tamam iş biter bir süre sonra. 13-14 yaşında olduğunu varsayarsak gece hayatıda olmayacağı için evleri dublex olsa yukarı çıktım aşağı indim 6. basamak kenar tarafında sürekli sms halinde olsa sfdsfsfs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar