Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Eskiden (lise sonda, 4 yıl önce) okulun en iyi oyuncularından biriydim. Okuldaki ve FICS'daki oyunların dışında hergün en aşağı 1 saat Chessmaster'da 1500-2000 arası ratingli oyuncularla oynar, bazen de yenerdim. (Hatırlıyorum, yenebildiğim en iyi adam 1800 küsür birşeydi.) Sonra okul bitti, Chessmaster'ı falan sildim, ve bu son 4 yılda saysan saysan en fazla 3-4 kere santranç oynadım. Biraz önce IGN'de Chessmaster DS diye bir oyun gördüm, DS'ime yükledim ve 600 ratingli adama yenildim, bir daha oynadım, yine yenildim, sanra 500 ratingli adama karşı oynadım, yine yenildim. Bu Chessmaster DS ratingleri şaçma mı yapmış, yoksa ben bu oyunu tamamen unutmuş muyum? Çok üzüldüm birden ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Santranç unutulcak birşey değilki. eskisi kadar dikkatli okumuyorsundur oyunu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Adını bile unutmuşsun oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 asjdas aynen unutulmaz bencede sadece adam gibi hamle düşünemezsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Joscelin said: Adını bile unutmuşsun oyunun. asdadas sen diyince dikkat ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Sabahtan beri differential equation çalışıyorum, etkisi olmuş olabilir belki. Sabah deneyeceğim bir de. edit: Cidden ismini bile unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 make more practises (h) :P adamlar resmen öğrende gel moduna bağlamışlardır eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 satranç bisiklete binmek gibidir hatırlarsın üzme kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Hazır unutmuşken Go ya başla. Kat ve kat daha iyi ve daha zevkli. İnan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben de bi ara başlıycam go ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Apis said: Hazır unutmuşken Go ya başla. Kat ve kat daha iyi ve daha zevkli. İnan bana. Yıllardır oynuyorum zaten Go'yu. Kat kat daha iyi ve zevkli değil ama; kat kat daha farklı ve en az satranç kadar zevkli. Go ile satrançı kıyaslamak Civilizations ile Age of Empires'ı kıyaslamak gibi olur. Olabildiğince farklılar. Yerleri ayrı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bende de benzer, küçükken 7-8 hamle ötesine kadar okuyabiliyordum bir ara. şimdi 2-3 hamle öteyi zor görüyorum. en son oynadığım zamanlar bunu farkedip moralim bozulunca hevesim kırıldı. o zamandan beri de denemedim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 boyle topiclerde hep yenilmeyen anılarla bugünü kazanma durumu oluyor, o yüzden çocukken iyi bir konsantrasyonla bol bol oynadığımı hatırladığımı ekleyip iyi günler diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ardeth said: ben de bi ara başlıycam go ya kapısalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 olur başlayınca haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Olası bir satranç turnuvası öncesi adam fake yapıyor :p Şaka tabii... Şaka bir yana, Chessmaster'ın PC'deki versiyonları ile portable versiyonu zaten ayar olarak bir olamaz çünkü tıpkı 400-500 KB'lık satranç oyunlarında olduğu gibi rating olayı zaten tam oturmamış olduğu için bilgisayar seni yenmek için değil adeta çıldırtmak için oynuyor. Yahoo Games'de rating'im pro'ydu ve hala arada bir 500 KB'lık satranç oyunlarını açtığımda ağır hezimetler almaktayım. Bence Yahoo Games yada PC'de Chessmaster oynamaya devam et. Tabii en iyisi kuralına göre ve yüz yüze gerçek insanlarla oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 satranç nihat doğan gibidir kestikçe gürleşir ona göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 128 MB'lik kartuş abi, o kadar kötü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Fransuxa said: make more practises Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bende eskiden cok oynardim gecen sene gaza geldim bi yeniden basliyim hadi diye ihhh bilgisayar oyunlarini sucluyorum ben blunder ustune blunder yapiyorum cok agresif oynadigim icin, sabir kalmamis hamleleri okuyicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ortaokulda en zevk aldigim seyti satranc, babamdan ogrenmistim sonra okulda 1.lik falan almistim, sonra biraktim futboldan vakit kalmiyodu derken unutmusum resmen, surekli yenilince oynamakta istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Fransuxa said: make more practises (h) :P How are you gentlemen !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben 3-4 yaşındayken öğrendim satrancı. nasıl derseniz anneme zorla satranç kitabı okutturmuş (çocuklar için yazılmış olan). ama sonra hiç oynamadın nedense sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bi iki gün oyna toparlarsın.bisiklete binmek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Satranç dediğin nedir ki, çoban matı yapmaya kasarsın, olmadı Azmo quiti'yle remake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar