Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satranç'ı unutmuşum!

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Eskiden (lise sonda, 4 yıl önce) okulun en iyi oyuncularından biriydim. Okuldaki ve FICS'daki oyunların dışında hergün en aşağı 1 saat Chessmaster'da 1500-2000 arası ratingli oyuncularla oynar, bazen de yenerdim. (Hatırlıyorum, yenebildiğim en iyi adam 1800 küsür birşeydi.) Sonra okul bitti, Chessmaster'ı falan sildim, ve bu son 4 yılda saysan saysan en fazla 3-4 kere santranç oynadım. Biraz önce IGN'de Chessmaster DS diye bir oyun gördüm, DS'ime yükledim ve 600 ratingli adama yenildim, bir daha oynadım, yine yenildim, sanra 500 ratingli adama karşı oynadım, yine yenildim.

Bu Chessmaster DS ratingleri şaçma mı yapmış, yoksa ben bu oyunu tamamen unutmuş muyum?

Çok üzüldüm birden ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Apis said:
Hazır unutmuşken Go ya başla.

Kat ve kat daha iyi ve daha zevkli. İnan bana.

Yıllardır oynuyorum zaten Go'yu. Kat kat daha iyi ve zevkli değil ama; kat kat daha farklı ve en az satranç kadar zevkli. Go ile satrançı kıyaslamak Civilizations ile Age of Empires'ı kıyaslamak gibi olur. Olabildiğince farklılar. Yerleri ayrı benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Olası bir satranç turnuvası öncesi adam fake yapıyor :p Şaka tabii...

Şaka bir yana, Chessmaster'ın PC'deki versiyonları ile portable versiyonu zaten ayar olarak bir olamaz çünkü tıpkı 400-500 KB'lık satranç oyunlarında olduğu gibi rating olayı zaten tam oturmamış olduğu için bilgisayar seni yenmek için değil adeta çıldırtmak için oynuyor. Yahoo Games'de rating'im pro'ydu ve hala arada bir 500 KB'lık satranç oyunlarını açtığımda ağır hezimetler almaktayım.

Bence Yahoo Games yada PC'de Chessmaster oynamaya devam et. Tabii en iyisi kuralına göre ve yüz yüze gerçek insanlarla oynamak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...