Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Arkadaşlar şimdi ben bir kıza çok ama çok aşığım. Ve onla mesajlaşmalara felan başladık kız bizim sınıfta ve daha yeni ona dedimki sen o kadar güzel deilsin ama sana nasıl aşık oldum ya dedim ya ben aptalmıyım ya telefonları felan kapadı nasıl gönlünü alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sınıf başkanını araya sok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 doğru yapmışsın. bi kıza çok güzelsin aşık oldum denir mi zaten. o zaman sen olduysan başkası da olur der, ona gaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ginaly said: sınıf başkanını araya sok. susarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 topitop alırsan kıza bence olabilir o yaş çerçevesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yaş çevresi 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Kızı etkilemeden direk sana aşığım denir mi yahu yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Çok fail laflar olmuş, kolay gelsin ne diyeyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hmm kıza kısa devre yaptırmışsın kanımca. "nasıl?" dersen, sana aşığım diyerek bir tarafının kalkmasına ve egosunun tavan yapmasına sonra da ama o kadar güzel değilsin diyerek egosunun yere çalınmasına sebep olmuşsun. şu an mavi ekran vermiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Üzgünüm ama "sen güzel değilsin" dediğin bir kız bırak sevgilin olmayı, arkadaşın bile olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hatta o noktada shoryuken yemediysen şaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 onu yemekten de beter oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 olmusundur haketmisin ama bidaha yapmassin heralde ahuahua supermis yanliz ya o kadar guzel degilsin ama sana asik oldum hdushfdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ginaly said: sınıf başkanını araya sok. ahahahahah çok sağlamdı güzel değilsin sana nasıl aşık oldum ne demek yahu :) şişkosun bıyıklısın 3 memen var ama aşık oldum napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bırak o seni arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Pikachu* said: sen o kadar güzel deilsin ama sana nasıl aşık oldum ya devreler yanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 o nasıl bir laftır ya, zor valla işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 said: şişkosun bıyıklısın 3 memen var ama aşık oldum napıcam zuahahha :D harikaydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hı bu arada koskoca 1 sayfa bitmiş ama kimse montla sıç dememiş, eksik kalmasın diye ben atlıyim dedim. montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Daha güzelini al koynuna uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesajla söylediysen başka birine at suçu, arkadaş atmış de. Yine de inanmama ihtimali var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Hemen ardından piçliğe vursaydın neyse de şimdi 1 gün geçmiş artık.Kalan sağlar bizimdir de başka kız ara okuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Quadrophenia said: Mesajla söylediysen başka birine at suçu, arkadaş atmış de. o kadar kötü yani söyledigin şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Kaloriferin önüne çağır konuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kalorifer niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar