Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Steakhouse menude indirim var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 zokarto said: Ardeth said: yanlız haşladıktan sonra brokolileri çok mıncıklarsan kusmuğa dönüyorlar (mıncıklanan omlet sendromu) fazla oynama onlarla sos falan ekleyeceksen. bu tanımlamadan sonra brokoli mrokoli haşlayacağını pek zannetmiyorum brokoli püre gibi oluyor, doku olarak tatminkar değil sadece onun dışında halen leziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 zokarto said: Ardeth said: yanlız haşladıktan sonra brokolileri çok mıncıklarsan kusmuğa dönüyorlar (mıncıklanan omlet sendromu) fazla oynama onlarla sos falan ekleyeceksen. bu tanımlamadan sonra brokoli mrokoli haşlayacağını pek zannetmiyorum abi çok oynamıycan işte RamsesII said: kfc de extra menü 10 ytl arkadaşlar bilginize :D aman deyim kfcden her gün yiyosanız spor falan yapın bari düzenli, kurtarmaz ama olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 adamınbirine bi sorun ama şöle bişi var. buharda pişirme için bi aparat var. ucuz bişi, migroslarda satılıyor. brokolileri bunda pişirin buharla. sonra pişince (artık kaç dakikaysa) soğuk suyun içine atın. renkleri bozulmuyor, tadı da güzel oluyor bayağı. pişmeden az önce tuz atıyorlar biraz üzerine. ben güzel yemek yapmaktan çok anlamam ama çok güzel yemek yerim.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bir de fastfood çok kilo aldırır derlerya, külliyen yalan. 56 kiloydum geçen ay. Bir ay neredeyse (okul yemekhanesini saymazsanız) sırf fastfood ile beslendim, şimdi 54 kilo olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nasıl kilo veriyorsunuz ben halen anlayamıyorum bugün sebze haşlamayayım, beanburgerde fasülye falan var hadi ondan yiyeyim sebze olarak dedim net verilen kilo sıfır oldu gidip kendim bir sebze falan pişirsem 700 gr falan gidiyor günde ortalama. aklım almıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ama kolesterol fırladı işte sorun orda =] yoksa alınan kalori < verilen kalori ise kilo verirsin yani gayette. tabi fazla işlenmiş yiyeceklerin yıkımı zor olduğu için daha değişik durumlar oluşabiliyo ama bi yere kadar etkiliyo o da. ayrıca 54 kilo ne abi naaptın? :S ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 56 kilo ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ben ilkokul beşteyken 54 kiloydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben 6 yaşımdan beri 54 kiloyum. geçen gün 75 oldum artık 75im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben 65'im ve hantallastım.. 5 kilo versem super olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ben de bi beş kilo vereyim o zaman tatilde hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 gerge sana yoğunlaştırılmış sucuklu yumurta kürü öneriyorum hergün :) cennete kısayol: çabuk gidersin ama, "ohş çok lezzetliydi lan!" diyebilirsin en azından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ohaa kolesterol topiğine bu resim koyulur mu insan düşmanına yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bir taşım kaynatmak ne demek? Havuçu soymadan pişirsem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Havucu mutlaka soy, patetesi kabuklarıyla yemek gibi bişey olur heralde. Bir de ben uzuun bir süre spora ara verip, dürüm, pizza vs. abanmıştım, hiç kilo almadım ama 2 aydır karındaki yağ katmanını bir kaç ay öncesine döndürebilmek için gözlerim yaşarana kadar çalışıyorum. Fast food illa kilo aldırır diye bir olay yok yani, yağ dediğin şey hafif zaten, eh fast food yiyip koca gün oturunca da o yağ olarak katılıyor bünyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Brokoli ve karnabahar için naçizane öneriler: Brokoliyi diriliğini çok kaybetmeden haşlıyosun, bu kırmızı biberler var ya, onları ufak ufak doğra, limon suyu(sirke de olur), zeytinyağı ve tuz(tansiyon aman diyim) ekleyip bir güzel karıştırıyosun. Bi süre buzdolabında bekletmekte fayda var, soğuyunca daha güzel geliyo tadı. :D Karnabaharı da haşladıktan sonra, ince kıyılmış maydonoz, sarımsak(miktarı sana kalmış, fazla abartmadan), yine limon veya sirke, zeytinyağı ve tuzla harmanla. Şu iki tarifi bana sürekli sağlasınlar, et yemekten vazgeçebilirim sanırım. yok o kadar değil de, daha az yerim. yani inşallah. Afiyet olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ve ya karnabaharı haşlıyorsun biraz, sonra yumurtaya batırıp galeta ununa bandırıyorsun kızartıyorsun. Nefis! Ama sebzeliği kalmıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ana karnabahar mı o ben karnıbahar sanıyodum sanırım öyle sanmaya devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 soğan kavurmayı öğrendikten sonra her yemeği yapabilirsin , birisi sana soğan doğramayı ve "pembeleşinceye kadar" kavurmayı öğretsin , gerisi senin zevkine kalmış. kavur soğan ı , üstüne de ne yemek istiyosan onu at, kötü bişey olma ihtimali senin zevkinle ters orantılı olarak değişicektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 günde 1 öğün yiyorum, kilo alıyorum, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ispanak güzel olur kıymalı zeytinyaglı,kabak fasulye bunlar da yapabilirsin genelde mantık aynı; Önce tavay biraz sıvı yağ koy ondan sonra soğanları küçük küçük doğrayıp tavaya at kavur biraz... Sonra mesela kabak,fasulye at biraz onları da 2-3 dk kavur ilk önce su koyma sonra biraz su koy salça koy karıştır,tuz karabiber ekle biraz zeytinyagı ekle kıs altını kapa tencereyi pişer en fazla 20-25 dk da(fasulye geç pişebilir)... Aslında sebzeler kendi suyunda pişerse daha lezzetli olur ama başlarda acemiyken su koymak lazım biraz yoksak yancak gibi oluyor...Isıyı hep düşükte tut,uzun süreli pişir ama kısık ateşte pişir... Mesela bu dediğim sebzelere kafana göre tavuk,et,kıyma vs de koaybilirsin...Kıymayı önceden biraz kavurup ondan sonra eklersin sebzeleri fln... Tavugu biraz kavurup sonra yine sebzeleri ekleyip kısık ateşte devam edebilirsin..Biraz uzun sürer ama lezzetli olur güzel pişer.. Yanına bulgur pilavı,patataes,brokoli kombinasyonları gidebilir... Salata yap yanına birde 1 saat sonra da meyveni ye.. Bomba gibi olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Syn said: günde 1 öğün yiyorum, kilo alıyorum, saygılar. Say hello to my best friend, "REFLÜ". Aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Syn said: günde 1 öğün yiyorum, kilo alıyorum, saygılar. sorunun da bu zaten. tek bi ögün yiyosundur ama o aclıkla hayvan gibi yiyosundur.öyle degilse bile az ve sık sık, en azından 3 ögün yesen metabolizman daha hızlı calısıcak, kilo da almicaksın. ben de çikolata yiorum bazen deli gibi seviorum, ama kilo aldırıo batsın bu dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar