Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bugün marketing sunumumuz vardı. Hazırladık ettik, derse gitmeden 10 dakika kadar önce hocaya dosyayı mailledik ki oradan direk açalım, prosedür böyle yani. Sınıfta girdik, hoca dedi ki en son 1 saat önceki mailleri kaydettim, sonra atan varsa bi şekilde açsın ama kendi zamanından çalar dedi. Neyse dedik iki dakikada açarız önemli değil. Ama sonra farkettik ki sınıftaki bilgisayarda office 2007 yüklü değil, biz de smartart ile hazırladığımız için slidelar gözükmeyecekti. Sıçtık dedim napıcaz, hocaya gittim böyle böyle dedim, bizim laptopu bağlamamız lazım yoksa yapamıycaz. Siz en son yapın o zaman dedi, anlaştık böylece. Proje kankatorlarımdan birinin laptopuna projeyi kaydettik diye hatırlıyorduk, meğersem kaydetmemişiz. Neyse ki erken farkettik, ben hemen arkadaşıma mesaj attım, benim odaya git, masaüstünden BlackJack adlı dosyayı Orhan'a maille dedim. Tamam hallettim dedi, mail geldi ama biz açıp bakmadık bile. Bizden bir önceki grup çıktığında açıp kontrol etmeyi akıl ettik, bir de baktık ki bu bizim sunumun son hali değil, 3-5 hal öncesi hatta. Soğuk terler dökmeye başladım, sınıftan çıktım oda arkadaşımı aradım telaşlı bir şekilde. Dedim önceden bedo(diğer arkadaş) yanlış yollamış, sen bana bulup hemen doğrusunu yolla. Bakıyorum dedi, baktı baktı, yok abi diyor adam, bulamıyorum. Diyorum oğlum masaüstünde BlackJack dosyanın adı. Abi burada bir sürü dosya var, öyle bi dosya bulamıyorum ben dedi. Benim bu sırada unuttuğum şey, hocaya yollamadan önce dosyanın adını değiştirmiş olduğumdu. Neyse adama dosyanın içeriğini anlatmıştım, buldum dedi. Ama bekle allah bekle mail gelmiyor, okulun ağında mı ne bir problem varmış, tam sunuma çıkmadan önce pat diye mail geldi, üzerimizden bir yük kalktı, Orhan arkadaşımın bilgisayarını bağladık, çıktık sunmaya başladık. Bu sırada, bilmediğimiz şey oda arkadaşımın o mailin yanında, nolur nolmaz diye diğer alakalı dosyaları da atmış olduğuydu. İşte tam sunumun orta yerinde, aşağıdan thunderbird uyarı verdi: Mail received from Kaan Çakmakçı(ben), Subject: BJ 3 saatlik sunum yorgunluğuyla kıvranan sınıf tabii ki bunu en güzel yönden algıladı, bağıra bağıra gülmeye başlandı tabi, ben bir adet /facepalm çektim ve BlackJack yazmaya üşenip dosya ismini BJ diye kısaltan arkadaşımın kafasına bir güzel içimden tükürdüm. Sözün özü, günün birinde çıkıp kalabalığa bir şey sunacaksanız her türlü ayrıntıya dikkat ediniz, ummadık bir şekilde projeksiyonda beliren 2 harf sizi taklaya getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ahahahha :D Efsaneymiş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kanka geçniş olsun lan hoca not kırarmı peki onu söyle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Yok kafa kadın, iyi sundum ayrıca, kırmaz bi bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ahah geçmiş olsun çok fena durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 iyi en azından mutlu sonla bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sunum kapağında assistantı ass diye kısaltmıştık. hoca ilk slayta geri döndürüp "arkadaşlar bu kasıtlı mı?" diye sorduydu. bakınca kısaltmayı gördüm, gruba açıkladım, hocam alakası yok şu bu dedi. başka hocalara da yaparsınız, dikkat edin kapattı konuyu adam; ama çok alınmıştı ahah. işin kötü tarafı, kasıtlı yapmamış da olsak, adam sonuna kadar hak ediyordu kısaltmayı sddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Subject: BJ Attachment : Cumshot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 seksi fotolarini da gonderebilirdi, sukret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 içerik zayıf, uslup iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Herkes de jargona oldukça hakim bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kaan ne güzel olm işte torunlarına anlatıcak küççük bir hikayen olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ahaha iyiymiş, allahtan hınzırlık edip zekice bi isim koyup yollamamış dosyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ahaha BJ çok iimiş, geçmiş olsun. fakat package for CD seçeneğinden habersiz bir şekilde amatör bir sunum hazırlamanıza da içerlemedim değil hani. sabancıdansınız siz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Abi bizde sunumlar genelde önceden submit ediliyo, orada tak tak açıp yapıyosun, ya da işte böyle oluyo. Ama bilgisayarlar böyle bi kapalı bi kutuda durdukları için ve kutunun kapısı kitli olduğu için o iş yaş oluyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ii yırtmışın he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 çok fesat bi sınıfınız var. 3 saat sonra o bj yi o şekil anlamak enteresan sdsdfsdf art niyetliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 marketing sunumuna müstahaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ben de ev arkadaşımın usb stickini formatlarken ismini "nub" diye değiştirmiştim sunum sırasında hoca iyi dalga geçmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 BJ'nin ne olduğunu çözmem vakit aldı :P Geçen sene bu zamanlar da benim marketing sunumum vardı, hesapta herkes şirketlerle görüşecek vs. Biz havamız olsun diye firmadan yetkili ayarlamıştık, hoca da bu 4P, 7Ğ olaylarına takmış durumda. Tam adam konuşmaya başladı, Hoca-Siz firmanızda 4P'ye önem veriyor musunuz? Adam-Sahaya çıktığınızda teorinin hiç bir önemi kalmıyor, müşterinin ağzından girip burnundan çıkmak ve malımızı sürekli satılabilir kılmak önem verdiğimiz tek şey. Hoca-Peki... . Hoca- Sınava çok az kaldı, teşekkürler sunumu bitirirseniz sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 lol helal olsun adama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Xaenin said: ben bir adet /facepalm çektim şunu görmek isterdim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ben kafamda canlandırdım kaan'ı onu yaparken, güldüm sonra iyi geldi sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 nasıl pis bi sınıfmış o ya, bizim 20 kişilik sınıfta bjnin ne olduğunu algılayabilcek 3-4 kişi çıkcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar