Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:
WoT döşemicem, çünkü uykum var. :P

Konsol, PS3 user olarak;

Fifa 09 döver.

muhtemelen herkes karşı çıkıp abanacak buna eaha. canınız sağolsun.

aynı fikirdeyim
önyargı kötü şey
Mesaj tarihi:
pes gerçekten futbol.fifa ise bilgisyar oyunu benim gözümde

futbolsever olarak insan kendi futbol gorusunu tarzını pes e yansıtabiliyor.ama fifa dümdüz goş şuta bas gol olsun olarak kalıcak hep benim gözümde
Mesaj tarihi:
PC için kesinlikle pes daha üstün.fifa 08de biraz gol atmayı zorlaştırmıştı o yonden beğenmiştim(gerçi biraz fazla zordu),09da gene orta sahanın ilersınden rooneyle gömdünmu gol oluyor:d.
Mesaj tarihi:
böyle bi anketi yapmak bile saçma
abi play stationlarda ben fifa oynayan değil genelde pes oynayan görüyorum yani neden sizce ?
HA NEDEN ?
çünki pes ezer asdasd
Mesaj tarihi:
kermit said:
böyle bi anketi yapmak bile saçma
abi play stationlarda ben fifa oynayan değil genelde pes oynayan görüyorum yani neden sizce ?
HA NEDEN ?
çünki pes ezer asdasd

Son 2 senedir fifa ps3'te eziyor. Ben hiç oynamadım ama olan arkadaşlarım öyle diyor.

Ama pc'de pes ezer fakat verdiğin parayı hak etmediğini düşünüyorum. Ben orjinal aldım ve çok pişmanım. 100 kere yazdım bunu ama yine yazmak istiyorum. Oyunu güzel yapmışlar ama gel gör ki oyun cıkmadan iki ay önce transfer olmuş adamı eski takımda göstermişler. (Mishal: robinho) ve oyun cıktıktan sonra bunu güncellemiyorlar bile . takım isimleri eksik,kadrolar eski , komik ama internetten oynuyamiyorum port um acık ama error veriyor genelde ve cok nadiren bu error'u almıyorum. Girsem bile maçlara giremiyorum 15-20 kere oyuna girebilmizsem su ana kadar 1 kere maç yapabildim hesap edin.....

Mesela fifa'da (ps3'te) oyuncular haftalık güncelleniyor, o hafta ligte ki formuna göre bunu oyuna'da yansıtıyorlar fln.
Mesaj tarihi:
Ya kime göre eziyo onu sormak istiyorum

Bence oynanış olarak FIFA PES'e yaklaşamaz bile. FIFA EA'den aldığı güçle ve FIFA'dan aldığı lisans hakkıyla öyle güncellemeler yapabiliyor. Bu gayet doğal bir durum. Ha ben FIFA olsam parayı değil statüyü tercih eder iyi oyun yapana verirdim oyun haklarımı.

İStediği kadar janjanlı bir oyun olsun, FIFA, PES'i ezemez, ezilir. Bence. :)
Mesaj tarihi:
PES'e daha güzel diyebilirsin ama "PES, Fifa'dan daha gerçekçi" dersen LOL çekerip nilep sori. :P

Fifa simülasyon, pes arcade bu sene bariz.

İkisi de güzel ama ben Fifayı tercih ediyorum yalnızken.

Arkadaşlarla oynarken mecbur PES. :/
Mesaj tarihi:
bencede fifa ps de pes den biraz daha üstün olmuş ama bilgisayarda pes ezer geçer.pes bilgisayarda daha güzel olduğundan değil fifa nın pc de iğrenç olmasından dolayı :)
Mesaj tarihi:
futbol similasyonu olarak ikisi de rezalet.. oyunun bize dayattığı şeyin futbolla uzaktan yakından alakası yok , ayakla oynanıyor olması dışında tabii.. ha pek tabii ki , televizyonda izlediğimiz oyunu oynatmasını beklemek hata , ama en azından mantık/taktik içeren oyunlar yapsınlar.

son 3 oyundur pes rezalet , playstation olmadığı için fifanın son durumunu bilemiyorum ama pcye başka oyun yapmak gibi bir saçmalık içinde olduklarından onlara da rezalet diyebilirim.

oyum : c. hiçbiri
Mesaj tarihi:
Geçen senelerde öyleydi de, bu sene üşenmedim yine ikisini birden denedim. Burada peşin hükümle oy veren ve yorum yapanlar gibi birçok PES-sever arkadaşım olduğu için yine mecburen PES oynuyorum da, 2009'da Fifa daha iyi. Ezberden konuşmak vizyonunuzu daraltır, aman diyim.

Bakın hatta o derece ki Masq ile aynı fikirdeymişiz, noktasına virgülüne kadar derler ya öyle hem de :p

Masquerade said:
PES'e daha güzel diyebilirsin ama "PES, Fifa'dan daha gerçekçi" dersen LOL çekerip nilep sori. :p

Fifa simülasyon, pes arcade bu sene bariz.

İkisi de güzel ama ben Fifayı tercih ediyorum yalnızken.

Arkadaşlarla oynarken mecbur PES. :/
Mesaj tarihi:
Abi oynadım ikisini de. Balonla oynanmıyor futbol, topla oynanıyor FIFA baştan fail :P

Evet tamam düzeltmişler artık daha az balon ama hala PES'teki topa göre daha balon.

Futbolcuların hareketleri falan fazla gerçekdışı. Bilemiyorum benim en gerçekçi bulduğum FIFA oyunu 2001'di sanırım, en zevklisi de 98. FAIL bi seri abi FIFA. F'lerden birinini yerine L koy biraz değiştir sırayı sen de görürsün (:P)
  • Yeni Oluştur...