Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 En kötüsü herhalde eve girdiğinde bir anda yan odaya girdiğini görmek. Ve gittiğinde onu oda da bulamamak. Sonra bekle ki uyku girsin gözüne. Bu adamın ağzına da girer uyurken :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ne aaza girmesi, bu adamla tavla oynar bi de mars eder üstelik...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Absolut, 10 Mayıs 2004 17:21 tarihinde demiş ki: En kötüsü herhalde eve girdiğinde bir anda yan odaya girdiğini görmek. Ve gittiğinde onu oda da bulamamak. Sonra bekle ki uyku girsin gözüne. Bu adamın ağzına da girer uyurken :) kesinlikle ![signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 öhgh bu bizim eve sıgmaz :P[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 onu bulamamak için kör olmak lazım ya[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 benim mesajım nrde? allah allah. küfür mü ettim acaba? neyse.. küsel örümcek.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 oha! "h.ktr" dedim bir an... Buna terlik felanda işlemez... Shotgun yada Bazuka felan anca.... Aman abi sakat...Benden uzak dursun böle mahlukatlar :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 güzel örümcek :P evde bi tane beslemek isterdim[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Trojanmistress, 10 Mayıs 2004 17:22 tarihinde demiş ki: ne aaza girmesi, bu adamla tavla oynar bi de mars eder üstelik... aha lol! :lol:[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Warcrafttaki undeadlerin örümceklerine benziyo şekil ve boyut itabariyle. Bunlar dragonuda ağ atıp indirirler şimdi :P[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ya komayın şöööle şeyleri ben tiksinirim örümcekten grrrr kaşınmaya başladım gene huyum var :([signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu beni döver valla döver[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bunu odada veya yolda görsen kaçılmaz bile yakalar hemen. Tek yol babadan kalma metodlarla PvM yapmak. Bu ölünce temizlemesi ayrı bir olay hele de yumurlarsa düşünsene çekmeceyi bi açıyorsun bu cart diye fırlıyor içieriden bir ardından 1000 tane falan yayılıyor evin dört bir yanına. Günlerce ormandan geçerken yüzüne dokunan örümcek ağı varmış hissini artık yatagında bile yaşıyorsun. hıgıgıgıgttth[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Kekeme olurum ulennnn.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Orumcek degıl bu bız bunun bı buyugune ZERG dıyoruz...bı buyugune daha Hive diyoruz ehue :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ayh canım çekti görünce, accık diablo olyniim, kesiim şunnardan bikaç düzine :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu örümceklere aynı zmnda güneş örümceği de deniyor bildiğim kadarıyla güneşten devamlı kaçıyorlar:)[signature][hline] =Nothing For Everything=
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Eheh sallama bu bencede. Ama Düşünsenize ya Evinizde bir Giant Spider :-) Abso'nun dediği gibi PvM Yapmak lazım bunnarla :lol: Yoksa yakalar yer adamı bu.[signature][hline] The Truth is out There
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu örümceklerden istiyorum ben.. :) bi de akrep alalım.. evde birbirleriyle dövüştürürüz.. tamer olurum sonra örümceği kedilere saldırtırım.. sonra köpeklere sonra develere sonra insanlara.. örümcek iyice güçlenir, ben de ünlü bi tamer olurum. bi de bayaa hızlıymış hayvan.. (resimde 2 tane örümcek var di mi yoksa ben mi yanlış görüyorum)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 3.sınıf amerikan korku filmi tadında bi yaratık[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu orumcek degil 10 bacakli boyle kandirmayin milleti[signature][hline]
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 = Bisey bakıyorum kusura bakmayın[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 kıbrısta var bunların siyah olanlarından, avuç kadarlar genelde, hatta benim odama girmişti kapı açıkken, süpürgeyle kovalayıp başkasının odasının kapısının altından sokmuştum sonra (gece 4 falan). o elemana noldu bilmiyorum sonra :p ama kapısının tüm kenarlarında sünger felam var artık eheh ayrıca burda kol kadar kertenkeleler falanda var, dengeli bi doğa yani o kertenkele o örümceği yer. çöl netekim burası, gayet normal tabiki böle şeyler :p[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu örümcek deel kandırmışlar[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
Öne çıkan mesajlar