Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Örümceğe bak... (Çöl örümceği)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne aaza girmesi, bu adamla tavla oynar bi de mars eder üstelik...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 10 Mayıs 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
En kötüsü herhalde eve girdiğinde bir anda yan odaya girdiğini görmek. Ve gittiğinde onu oda da bulamamak. Sonra bekle ki uyku girsin gözüne. Bu adamın ağzına da girer uyurken :)

kesinlikle ![signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Mesaj tarihi:
benim mesajım nrde? allah allah. küfür mü ettim acaba? neyse.. küsel örümcek.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 10 Mayıs 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
ne aaza girmesi, bu adamla tavla oynar bi de mars eder üstelik...

aha lol! :lol:[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
Ya komayın şöööle şeyleri

ben tiksinirim örümcekten
grrrr kaşınmaya başladım gene huyum var :([signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Bunu odada veya yolda görsen kaçılmaz bile yakalar hemen. Tek yol babadan kalma metodlarla PvM yapmak. Bu ölünce temizlemesi ayrı bir olay hele de yumurlarsa düşünsene çekmeceyi bi açıyorsun bu cart diye fırlıyor içieriden bir ardından 1000 tane falan yayılıyor evin dört bir yanına. Günlerce ormandan geçerken yüzüne dokunan örümcek ağı varmış hissini artık yatagında bile yaşıyorsun. hıgıgıgıgttth[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
ayh canım çekti görünce, accık diablo olyniim, kesiim şunnardan bikaç düzine :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
Eheh sallama bu bencede.

Ama Düşünsenize ya Evinizde bir Giant Spider :-)

Abso'nun dediği gibi PvM Yapmak lazım bunnarla :lol:
Yoksa yakalar yer adamı bu.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
bu örümceklerden istiyorum ben.. :)

bi de akrep alalım..
evde birbirleriyle dövüştürürüz..
tamer olurum
sonra örümceği kedilere saldırtırım..
sonra köpeklere
sonra develere
sonra insanlara..

örümcek iyice güçlenir, ben de ünlü bi tamer olurum.

bi de bayaa hızlıymış hayvan..

(resimde 2 tane örümcek var di mi yoksa ben mi yanlış görüyorum)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
kıbrısta var bunların siyah olanlarından, avuç kadarlar genelde, hatta benim odama girmişti kapı açıkken, süpürgeyle kovalayıp başkasının odasının kapısının altından sokmuştum sonra (gece 4 falan). o elemana noldu bilmiyorum sonra :p ama kapısının tüm kenarlarında sünger felam var artık eheh

ayrıca burda kol kadar kertenkeleler falanda var, dengeli bi doğa yani o kertenkele o örümceği yer.

çöl netekim burası, gayet normal tabiki böle şeyler :p[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
  • Yeni Oluştur...