Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hirsizlar dilenciler humm

dory

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:
pronet
bizim ewde bundan war. evin her odasında bi tane kucuk goz war. en ufak harekette deliler gibi çalıo ayrıca bide guvenlik şirketine gidio bu alarm. ordan ewi arıolar. onceden belirlediğiniz şifreyi soruolar. eğer telefon açılıp şifre dooru soylenmezse direk polisi gonderiolar ewe. ayrıca ole alarma wuriim kırılsın diede bişi yok. bide ewin dısına bole ısıklı bişi koyuyolar "BURDA ALARM WAR ONA GORE" die bağırıo resmen.

o fena birşey... alarmı yanlış kurunca hele çok fena oluyor, annem geçen gün bütün apartmanı ayağa kaldırmış
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşların bahsettiği alarm iyi. çaldığı anda evden arıyorlar, şifre soruylar, vs anlatılmış zaten baya iyi bişi. şifreyi unutmayın yannız zıçarsınız eve polis gelir boş yere : )

pencerelere direk parmaklık takın. hertarafı parmaklıklayın.

alarm ile köpek mutually exclusive olduğundan direk alarm alın.

aklıma gelen en iyi sistem hertarafta parmaklık, sora girişte alarm gözü (ve bir yerde saklı alarm kutusu), girişten evin içine girebilmek için bir tane daha kapı. ilk kapıyı açmak için istediği kadar zamanı var ama 2. kapıyı açana kadar polis gelir zaten.

ha parmaklıkları demir kesici ile keserse zaten direk evi dinamitleyebilir de, ebesinin *** ali sami dersin o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bizim evin kapının üzerinde Hukuk Bürosu yazıyor. Başta çıkartacaktım ama apartmandaki 4 dairenin 3'üne hırsız (Şişli'nin merkezinde bir yerde oturuyorum bu yıl, Cihangir'den de taşındım) girince, çıkarmamaya karar verdim. Üst komşuya iki kere hırsız girdi, bana dokunmuyorlar.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer zemin katta veya 1. katta oturuyorsanız camlara demir taktırın, kapı çelik kapı değilse onu değiştirmeye çalışın. Gerçi onuda açıyorlar ama caydırıcı etkisi daha yüksek normal bir kapıya göre.

Ve alarm takın geceleri hani kapı felan açılınca ötenlerden emin olun bir kaç saniye ötse bile hırsızımız kaçar gider. O riski göze alamaz yani kimse duymamıştır diye.

Hadi diyelim eve girdi gece sizde uyuyorsunuz ve seslere uyandınız sakın ola bunu belli etmeyin bırakın etrafı kurcalasın gitsin. Ama sakın ola kahramanlığa kalkışmayın çünkü hırsız kendini köşeye sıkışmış hissederse sizin göze alamayacağınız şeyleri yapabilir (yaralama,darp gibi).

Olmadı dandik bir kamera alın birde kablo uydurun daire içine giriyormuş gibi dursun kapının üstünde. Onun bile caydırıcılığı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şöyle diyim o bahsettiğim ucuz alarmlar için.
Kapının üst kısmına takıyosunuz. Gecenin bi yarısı karanlıkta kapının kilidiyle uğraşıp da kapıyı açan adam sessiz de olmayı düşünecektir. Orda yukarda duran alarmı görmesi zor ki görse bile alıp parçalaması ses çıkarır her türlü baya. Ki çalmaya başlayınca panikleyip kaçar %90.
Tek sorun pil kısmında, adam proysa aleti bi şekilde ordan çıkarıp arkadan pillerini söker 7-8 saniye dolmadan :)
Ama ona da arkasındaki pil kısmını sıkıca bantlayarak hemen açılmayacak şekilde yaparsanız çözer.
Bi de en eski taktik kapı pencere eşiklerine cam şişe koymaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Parmaklıkları balkon kapısından aşıyorlar. Balkon kapısının önündeki demir kapı kısmını levyeyle zorlayarak açabiliyorlar.

Çelik kapı da aynı şekilde, bilen adam tak diye açıyor.

Alarm bir kere ötmeye başladı mı ev sahibi susturana kadar ötüyor.

Kapıdaki alarmı görmesi zor çünkü içeriye takıyorlar ve kibrit kutusu kadar birşey. Hadi çok dikkatli ve gördü diyelim e onu gören dışa takılan, evde alarm olduğunu belirten eşek kadar kutuyu otuz kere görmüş olur zaten.

Dedektörün pilini çıkarmasının alarmı çaldırmadan mümkün olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:
Eğer zemin katta veya 1. katta oturuyorsanız camlara demir taktırın, kapı çelik kapı değilse onu değiştirmeye çalışın. Gerçi onuda açıyorlar ama caydırıcı etkisi daha yüksek normal bir kapıya göre.

Ve alarm takın geceleri hani kapı felan açılınca ötenlerden emin olun bir kaç saniye ötse bile hırsızımız kaçar gider. O riski göze alamaz yani kimse duymamıştır diye.

Hadi diyelim eve girdi gece sizde uyuyorsunuz ve seslere uyandınız sakın ola bunu belli etmeyin bırakın etrafı kurcalasın gitsin. Ama sakın ola kahramanlığa kalkışmayın çünkü hırsız kendini köşeye sıkışmış hissederse sizin göze alamayacağınız şeyleri yapabilir (yaralama,darp gibi).

Olmadı dandik bir kamera alın birde kablo uydurun daire içine giriyormuş gibi dursun kapının üstünde. Onun bile caydırıcılığı olur.

bir fazlalık olarak biber gazı alın yatarken kolayca ulaşabileceğiniz gözönünde olmayan bir yerde saklayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapıya pencereye o dandik alarmlardan birbirine uzak olucak şekilde 3-4 tane koyun. Hırsız hangisini kapatacağını şaşırıp cayabilir.

Biber gazı mutlaka edinin. 3 yıl önce devamlı yanımda taşıyordum, ve bana bıçak çeken bir kişinin suratına sıkmak suretiyle ondan kaçmıştım. İşe yarıyor yani :) .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...