ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Dün Akşam Dragonblight ' ta yapılmadık quest bırakmamıştım neyse.. bir quest bitti git bolvara ver istediğin itemi seç tarzı bir queest daha çıktı karşımıza onuda verdik.. level 73 den 74 e ding sesini beklerken o sırada wrath gate cinematic ve bolvarın ölüşünü izledik.. Movie bitince. insanlar kaçışıyordu.. tekrar sw ye gidip diğer questleri yaptım gerçekten çok hoş olmuştu. Başka yapan varmı bu seriyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 wrath gate questi iste, achievementı bilem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 evet, güzel bi cinematic olmuş :) bi kaç yerde daha çıksa boyle süprizler fena olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 2. 80 Karakterim İlkinde yapmamıştım bu kadar fazla quest Şimdi bu bölgeyi bitirim diye uğraşırken karşıma çıktı şaşırdım o yüzden önceden araştırmamıştım sadece forumda okumuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 çok güzel bi quest bence. git keçi bokunda kiraz ara questlerinden sonra ilaç gibi gelmişti bana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Questler genel olarak iyi WotLK boyunca. "Kael, Netherstorm'da Illidan adına eylemlerde bulunuyor. Bunu sabote etmemiz gerekli. Git 10 tane blabla elf öldür gel." "Illidan'ın güçlerine direnmemiz gerekli. Git 15 adet domuz eti getir de pişirip yiyelim. Aç ayı oynamaz." gibi questler azalmış, çok daha eli yüzü düzgün questler gelmiş. Sıkılmadan Icecrown'da gold kasıyorum questler ile. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Gene de bok içinde item aratmadan vazgeçmiyor Blizzard, bok questi vardı 1 2 tane :D azalması güzel tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Thralla birlikte UCyi kurtarma questi gibisi gelmeyecek bence bir daha. Hem stressiz hem de mükemmel eğlenceli bir quest sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Wyrnn de iyidi :) Dk olduğum için AOE ile deli gibi dmg çıkarıyorsun. Bolvar ın intikamını aldık ya yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Temple of Storms Drakeden drakee harpoon ile atlayıp drake üstünde frost giant kesmek = gördüğüm en iyi quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 o Seri de çok uzundu ama yapmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 zul'drak da storm giant'ın üzerine binip undead katliamı yaptığımız quest'de güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hic guzel değildi o. nefret ettim zul'drak'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ben en çok Death Knight başlangıç questlerini sevmiştim, süperdi başından sonuna kadar. Questler zaten güzeldi, mekan filan atmosferi çok güzel yansıtıyodu, hikayeye yön veren olaylardan birisini yaşıyodun filan acayip eğlenmiştim. Hele en sonlarda frost wyrm e binip saldırdığımız, sonrasında da büyük savaşa girdiğimiz questlere iyice hayran olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 phasing olayı falan wotlk de blizz aşmış quest olayını. bi de icecrownda arthas'ın ruhunun verdiği questler var onları da yapın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Zul'Drak ı full yapmalıyım repu farm amacı ile işim uzun :S ama gerçekte questler çok sürükleyici ve zevkli.. blizzard iyi iş çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Kaede said: Temple of Storms Drakeden drakee harpoon ile atlayıp drake üstünde frost giant kesmek = gördüğüm en iyi quest o tekrarlanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 WotLK questleri inanilmaz dusunulmus. O cinematic'i o sekilde farketmen kotu olmus, ben o quest line a basladigimi bildigimden adam gibi her questi okuyup falan hareket ettim, baya keyifli oldu. Ama bence en guzel seri su Grizzly'de hapis olmusken tanistigin troll'le baslayan ve sonra Zul'Drak'ta devam eden questler. Adini unuttum valla troll'un hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Drakuru. Guru of Northrend mi neydi. o da iyi questi idi cidden. Eh zaten troll'e güven olmaz. Kendi ırkına satan, bizi LK'ya 2dk da sattı. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Drakuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Drakuru questleri bildiğin akfayı yedirtmişti bana. Hepsi güzeldi ama ZD'de son questinde bug gibi bir şey oluyordu yaklaşık 3.5 saat harcadım quest için :D Ama cidden zevkliydiler. Icecrown questlerine geçemedim henüz onları hevesle beklemekteyim. Battle For Undercity ise sırf birisi benden önce başlatıp ilk katı geçmiş diye iptal edip ertesi gün yaptığım bir quest. Tamamını görme zevkindne mahrum kalamazdım. Bu arada questi yapamyıp öyle bırakırsanız ve DK iseniz AH'ye gitmek için Undercity tercih etmeyin :P Kuştan inmemle bir üzerime çöktüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Icecrown'daki questler de gayet iyi, özellikle Arthas'ı ele alanlar. Ama umduğum gibi bitmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Hıdırınbebelerine rep kasarken yaptığımız protodrake güreşi god of war oynuomuşum havasını verdiği için çok severim. Ayrıca boreanda bi necromancer biz ve yanımızdaki stalker ile testis geçerken saurfangin gelip 635126565 tane minionla beraber tokatladığı questide çok sevmiştim. Fakat en güzel questler Undercityi tekrar hordea almak bide giantın sırtına binip undead katliamı =) PS : Ayrıca putress'ın ses tonu efsane olmuş çok hoşuma gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Temple of Storms mükemmeldi, yalnız drake questinin bitişi buglı olduğundan 3 kez aşağı düşmüştüm :/ (Ben de tam bu noktada aldım god of war tadını hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar