Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Of Undercity..


ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Dün Akşam Dragonblight ' ta yapılmadık quest bırakmamıştım neyse.. bir quest bitti git bolvara ver istediğin itemi seç tarzı bir queest daha çıktı karşımıza onuda verdik.. level 73 den 74 e ding sesini beklerken o sırada wrath gate cinematic ve bolvarın ölüşünü izledik.. Movie bitince. insanlar kaçışıyordu.. tekrar sw ye gidip diğer questleri yaptım gerçekten çok hoş olmuştu.

Başka yapan varmı bu seriyi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Questler genel olarak iyi WotLK boyunca.

"Kael, Netherstorm'da Illidan adına eylemlerde bulunuyor. Bunu sabote etmemiz gerekli. Git 10 tane blabla elf öldür gel."

"Illidan'ın güçlerine direnmemiz gerekli. Git 15 adet domuz eti getir de pişirip yiyelim. Aç ayı oynamaz."

gibi questler azalmış, çok daha eli yüzü düzgün questler gelmiş. Sıkılmadan Icecrown'da gold kasıyorum questler ile. :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en çok Death Knight başlangıç questlerini sevmiştim, süperdi başından sonuna kadar. Questler zaten güzeldi, mekan filan atmosferi çok güzel yansıtıyodu, hikayeye yön veren olaylardan birisini yaşıyodun filan acayip eğlenmiştim. Hele en sonlarda frost wyrm e binip saldırdığımız, sonrasında da büyük savaşa girdiğimiz questlere iyice hayran olmuştum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WotLK questleri inanilmaz dusunulmus. O cinematic'i o sekilde farketmen kotu olmus, ben o quest line a basladigimi bildigimden adam gibi her questi okuyup falan hareket ettim, baya keyifli oldu.

Ama bence en guzel seri su Grizzly'de hapis olmusken tanistigin troll'le baslayan ve sonra Zul'Drak'ta devam eden questler. Adini unuttum valla troll'un hehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Drakuru questleri bildiğin akfayı yedirtmişti bana. Hepsi güzeldi ama ZD'de son questinde bug gibi bir şey oluyordu yaklaşık 3.5 saat harcadım quest için :D Ama cidden zevkliydiler. Icecrown questlerine geçemedim henüz onları hevesle beklemekteyim. Battle For Undercity ise sırf birisi benden önce başlatıp ilk katı geçmiş diye iptal edip ertesi gün yaptığım bir quest. Tamamını görme zevkindne mahrum kalamazdım. Bu arada questi yapamyıp öyle bırakırsanız ve DK iseniz AH'ye gitmek için Undercity tercih etmeyin :P Kuştan inmemle bir üzerime çöktüler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hıdırınbebelerine rep kasarken yaptığımız protodrake güreşi god of war oynuomuşum havasını verdiği için çok severim.
Ayrıca boreanda bi necromancer biz ve yanımızdaki stalker ile testis geçerken saurfangin gelip 635126565 tane minionla beraber tokatladığı questide çok sevmiştim.
Fakat en güzel questler Undercityi tekrar hordea almak bide giantın sırtına binip undead katliamı =)

PS : Ayrıca putress'ın ses tonu efsane olmuş çok hoşuma gidiyor :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...