Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expendables (2010)

throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar

Evet onu da çok beğendim, "I'm out" = "Dışarıdayım" da süperdi.

Arkadaşla teorimiz: askeri/erkeksi terimlerden anlamayan kızlar tarafından filmi izlemeden text dosyası üzerinden çevrilmiş. Divxplanet'te falan alıştık da sinemada böyle rezalet hayatımda görmedim.

Film bence fena değildi, zaten düşük beklentiyle ucuz sinemada eğlence diye gittim, liman patlamasında yerlere yattım falan :p

edik: Bir başka müthiş çeviri geldi aklıma: "... I'm done with people trying to fuck me over" gibi bir şey = "beni becermeye çalışanlarla İŞİM BİTTİ".
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

filmi yerenlere lafım, ulan sanki bu adamları tek tek izlediğinizde oynadıkları filmler başyapıt mıydı? dandun filmler izliyodunuz, bu da onların muadili. sadece herkes tanıdık o yüzden daha keyifli.

susun oturun şimdi.

oynadıkları filmler başyapıttı:

Pulp Fiction
The Terminator
Terminator 2: Judgement Day
Hero
Snatch
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Rocky
Sin City
Twelve Monkeys

yeterli mi?
daha bir çok güzel filmde de oynamışlıkları var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

goldbären said:

filmi yerenlere lafım, ulan sanki bu adamları tek tek izlediğinizde oynadıkları filmler başyapıt mıydı? dandun filmler izliyodunuz, bu da onların muadili. sadece herkes tanıdık o yüzden daha keyifli.

susun oturun şimdi.

Pulp Fiction
The Terminator
Hero
Snatch
Rocky
Sin City
Twelve Monkeys

yeterli mi?

Bu adamlar 25-40 senelik oyuncular olduğu halde adam başı 1 film düşüyor ortalama, demek ki genelde dandik filmler. Nicolas Cage kütüğünün bile oscar'ı varken 1-2 güzel filmleri de olsun bir zahmet. (Willis'i bunların dışında tutabiliriz nispeten ama o da 3 dakika var zaten filmde.)

Ben aynen katılıyorum valla yorumlara; bu filme çok derin senaryo falan beklentisiyle giden adam gariptir, rerödür. Abartının sınırlarında aksiyon görüp eğlenmeye gittik, o da beklenen seviyeye yakındı, yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

nic. cage'i bende sevmem ama kütük demek fail olmuş...

sevmememin nedeni her önüne gelen film'de oynaması. National Treasure, Ghost Rider, 60 saniye,windtalkers daha bir ton sayabileceğim iğrenç filmi var daha doğrusu bu adam action'a gitmiyor ama inatla her önüne gelen film'de oynuyor...

öte yandan Leaving Las Vegas , Lord of War filmlerde ki rollerine laf edilemez
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

goldbären said:

susun oturun şimdi.

Pulp Fiction
The Terminator
Hero
Snatch
Rocky
Sin City
Twelve Monkeys

yeterli mi?

snatch STATHAM'IN SON FİLMİ diye mi pazarlanıyor mesela? birincil olarak statham filmi mi? yoksa TRANSPORTER ÜÇ mü stathamı daha iyi anlatıyor?

demek istediğim adam başına bir iki güzel film düşüyor ama onların marifeti değil. terminatör 2 sadece şvarzeneger başarısı mı yönetmen cameron'un işi mi?

bu örnekler ilgisiz kalıyor o yüzden. hepimiz biliyoruz bu adamların kral oldukları filmler tabi ki var, ama adam başı kaçar tane? sonuçta bunlar AKSİYON aktörleri.

bunu niye dedik, FİLİM ÇOK KÖTÜ SENARYO DERİNLİYİ YOK RERÖRE diyenlere karşı dedik. eğer sen de filmi geyik, eğlence amaçla beğendiysen benim gibi, sorun yok. ama "terminatör 2 gibi değil, snaç gibi zekice hiç değil" falan diyorsan "afişte başka isimler aramalıydın" diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:
demek istediğim adam başına bir iki güzel film düşüyor ama onların marifeti değil. terminatör 2 sadece şvarzeneger başarısı mı yönetmen cameron'un işi mi?

bu örnekler ilgisiz kalıyor o yüzden. hepimiz biliyoruz bu adamların kral oldukları filmler tabi ki var, ama adam başı kaçar tane? sonuçta bunlar AKSİYON aktörleri.

bunu niye dedik, FİLİM ÇOK KÖTÜ SENARYO DERİNLİYİ YOK RERÖRE diyenlere karşı dedik.

o zaman aktör oynatmayalım yönetmen oynatalım.
yönetmenler oynasın.
hani filmi yönetmenler iyi yapıyor ya, o hesap.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...