eldar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Arkadaşın yanlış söylemiş; aslında Erdil Yaşaroğlu Selçuk Erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Selçuk Yaşaroğlu Erdem Erdil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Cuce said: Erdil nerdeydin, az once Selcuk burdaydı. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kaborah said: Geçenler de bir arkadaşım bana dedi ki; 'Oğlum sen bunu Selçuk Erdem diye okuyosun ya aslında yok öle biri o Erdil Yaşaroğlu'nun daha çok para kazanmak için yaptığı bişi' dedi ve şoke oldum. Çok merakettim ve siz değerli Paticik üyelerine sormak istedim ve Hatta bu arkadaşım tezini savunmak için Erdil Yaşar oğlunun en iyi arkadaşlarından birinin yazdığı anı kitabından okuduğunu söledi daha bir şaşırdım...! senin o arkadaşın mal. seni bilemeyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 pengunen onun be olum yeni mi uyandın? o değil de yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 aklıma şey geldi "aslında ben yoğum" :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Cuce said: Erdil nerdeydin, az once Selcuk burdaydı.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 çok benziolar ama hayır 2 side farklı insan erdil http://portre.blogspot.com/2007/09/erdil-yaarolu.html selçük http://www.letsgomobile.org/images/news/vodafone/selcuk_erdem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Zeki Muren olmemis, Bodrum'da gormusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 selçuk da baya yaşlanmış ha.. karikatürlerinde kendini halen kahverengi saçlı çiziyor ama beyazlamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Selçu Kerdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 selçuk erdem kaç yaşında yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 |Joker| said: Selçu Kerdem Cüney Tarkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Tarı Kakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 selcuk erdem, erdil yasaroglundan eski ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 oha bunu bilmiyorum demeyin be.. aslında umut sarıkaya ile yiğit özgür ersin karabulut ile cihan ceylan bahadır baruter ile cem dinlemiş bunların hepsi aynı ve bu çok ama çok klasik bir karikatürist tekniğidir.. tabii yerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar