Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 siz aman diyim yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Bi süre sonra canın çekicek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ya yok be abi..etrafında sarı sarı bi sebze vardı kokusu zaten öldürdü beni wasabi vardı bi de sanırım, yeşil ve acı bişey..o fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 reklam yapma koji :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 conrad da susi yedim acik bufe ben de yilbasinda. onceden cig balikli yemistim birkac kez lakin bu tonbalikliydi bildigin konserve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 o sarı şey ince dilimlenmiş sabun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ben de acıktım tantuni soyledim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 wasabiyi nutella gibi ekmege sur yaninda salgam suyu miisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 wasabi ya nasıl fena deil dersin ya iğrenç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Suşi dünyanın en güzel yemeğidir terbiyesizlik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Sushi dunyanin en guzel yemegidir terbiyesizlik yapmayin +! Ben cok tat karistirmayi sevmem ondan menum gayet sade bir sekilde: Sake Nigiri, Sake Maki, Ebi Maki mis, super de doyuruyo. Abi sen soya sosuna wasabi karistirip, sushiyi de ona banarak yemedin mi? yememissin cunku yazindan anladigim uzere sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ıyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Penthesilea said: Sushi dunyanin en guzel yemegidir terbiyesizlik yapmayin +! Ben cok tat karistirmayi sevmem ondan menum gayet sade bir sekilde: Sake Nigiri, Sake Maki, Ebi Maki mis, super de doyuruyo. Abi sen soya sosuna wasabi karistirip, sushiyi de ona banarak yemedin mi? yememissin cunku yazindan anladigim uzere sdfs yok la bildiğin o haliyle ağzıma attım yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 eti düz yiyince bişeye benzemiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 "tuvalet temizleyicisi dünyanın en kral bi içeceğidir!!" hikmet buramburam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ben dün havyar yedim ve yediğim en iğrenç şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Ya simdi vicdan azabi cektim duzeltmeye geliyorum, Kaanin gazina gelmisim. Sushi cok guzel bi yiyecektir ama en guzel degildir tabi ki cunku keskek en guzeldir. KESKEEEEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 sos mos, baharat karıştırmalı yiyeceklerin oranını ayarlamak bi sanattır; bak orasına katılıyorum.. misal işkembenin hazırlama prosedürü ve sunulduğu esnada herkesin kendi isteğine göre içine envayi çeşit ve farklı miktarlarda sirke, sarımsak, biber vs atması olayı simya gibi bişiye çeviriyor bi anda. bu tür yiyecekleri yemek, tüketmek bir tür rituel havasında gerçekleşiyor ve çok zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 susi cok kotu bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ben pişirip yiyorum balıgı genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Azmodai said: susi cok kotu bisi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 tüm patiyi dürümcüye götürcem suşi ne lan dürüm+şalgam yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Xaenin said: Suşi dünyanın en güzel yemeğidir terbiyesizlik yapmayın. Unagi Maki , Yummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Çiğ et kurt yapar evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kadınlarda çiğ et, düşük'e sebebiyet veriyor. erkeklerinkinide düşürüodur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar