Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Sevmiyorum bu yılbaşını. Çok geriyo beni. Zaten 2 senedir kötü geçiyor yıl başım. Şimdi de kız arkadaşımdan ayrıldım 1 hafta önce, ayrı girecez o ayrı koyuo. Böle herkes bi plan ve telaş peşinde ne yapıcaz ne edicez. Meh! Evde otursan ayrı bi dert, bu sefer iice karamsar oluosun, dışarı çıksan ayrı karambol. Çok dolmuşum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bende ayrılalı 10 gün oluyor. Al vodkanı evde takıl, ben öle yapıcam zaten başka yapacak bişi yok. İnsanoğlu her zaman yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yalnız değilim o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ayar oluyorum ben de,bok var gibi icip icip sarhos oluyo herkes sonu belli,bi de hediye alıyosun veriyosun orası ayrı dert tasa stres zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 SeaGle said: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mortis said: Sevmiyorum bu yılbaşını. Çok geriyo beni. Zaten 2 senedir kötü geçiyor yıl başım. Şimdi de kız arkadaşımdan ayrıldım 1 hafta önce, ayrı girecez o ayrı koyuo. Böle herkes bi plan ve telaş peşinde ne yapıcaz ne edicez. Meh! Evde otursan ayrı bi dert, bu sefer iice karamsar oluosun, dışarı çıksan ayrı karambol. Çok dolmuşum... çok minibüs olsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 [large]YYYOO[/large]OOOOoooooooooooooooooooo!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Naxx resetleniyor gel t7 helm düşer belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 demin arkadaş da onu dedi otur evde Wow oyna dedi, dedim harbi çarşamba naxx resetlenio girip temizlesek mi die xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Ben de sevmiyorum. Hatta nefret ediyorum. Akrabalarca toplanalım diye tutturuyolar, her yeni yıla potansiyel emo olarak başlıyorum ya. Resmen bunalıma giriyorum ya bir ortam bu kadar mı bayık olur? ühüh, kim çekicek yine saatlerce... Ayrıca kesin birileri "seneye görüşürüz ehi ehi ehi" diycek, ki onları da laptop adaptörümün kablosuyla dövmek istiyorum. Aslında imza kampanyası başlatasım var bu esprimsiyi yapanların idamını yasal kılmaya yönelik olarak. Katılan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 şimdi kötülemeyin "seneye görüşürüz" esprisini, açık açık söyleyin biz bizeyiz, anaokulunda bile olsa yaptı herkes bunu, şimdi kötü gelebilir ama açık açık söyleyin yaptık hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ilkokulda filan evet yaptık tamam ama 50 yaşındaki herif 9-12 yaş zekası gösteriyosa idamlıktır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 olsun yaptık işte ses etmeyelim, herkes yapacak bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Hala plan yapmaya çalışıyoruz birimizin bile ailesi gitmiyo uzak bi yerlere deliricz dışarda sabahlamayı dşünüyoruz çok soğuk çok zor geliyo ayrıca..Kıza da hediye alcam off dersanede var bütün günüm yoğun ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kap bir 70lik rakı çık balkonada yak mangalını daha güzel yılbaşımı olur asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Benim için durum daha da kötü. Yılbaşı benim doğumgünüm. Herkes toplanıyor falan. Aile ya, gitmeyince de aile hede hödö yapıyorlar, canım sıkılıyor. Yılda bi gün yav deyip gidiyorum ben de evime. Öyle içkisiz kumarsız bi yılbaşı. Pasta, akraba, ufak çoluk çock falan hep. Dg. arkadaşlarımla kutlamak için hep bir iki gün önce davranmak zorundayım. Evet slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sevgiliye yılbaşı hediyesi yılbaşı kartı yap ellerinle evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 aaaa kötü ama suç sende 1 gün daha beklseymişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Hepinize Grup Vitamin den Canlar Sağolsun u dinlemenizi tasiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 gel cok super gecsin diyorum mırın kırın ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mortis said: demin arkadaş da onu dedi otur evde Wow oyna dedi, dedim harbi çarşamba naxx resetlenio girip temizlesek mi die xP Bütün yıl Naxx'da geçer aman! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Masquerade said: Mortis said: demin arkadaş da onu dedi otur evde Wow oyna dedi, dedim harbi çarşamba naxx resetlenio girip temizlesek mi die xP Bütün yıl Naxx'da geçer aman! :P mustafa sende böyle espirilerle girme yıl başına sonra sonun iyi olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bende ayrılalı 5 sene oldu çok koyuyo bana oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Masquerade said: Mortis said: demin arkadaş da onu dedi otur evde Wow oyna dedi, dedim harbi çarşamba naxx resetlenio girip temizlesek mi die xP Bütün yıl Naxx'da geçer aman! :P ne? maly deneyip de bütün yıl wipe mı yiyelim orda? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar