Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 isveçli bilim adamlarının yaptığı bi araştırmaya göre akıl fikir montelenmemiş insanların gudikliklerine gülenlerin osuruk kadar aklı yokmuş. :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 show yapanların başına neler geleceğini kayıtta öğrendik biz..dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ahah adam evrim gecirdi biara bagirmaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ya gayet komik, ona lafım yokda. bazı yerlerde adama acıdım ben valla moralim fln bozuldu. herif bildiğin sinir krizi geçiriyor abi arkada ağlamaklı oluo fln. hoş değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 o değil de bende video açılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ben bunu hergün en az 1 kere dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 uçakla gelcem neyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 10dk konuşmuşlar telefon kaydından bulsalar adamı götürürler o kadar delirtmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 adamın cinnet geçirdiği kısım süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Abi tekrar tekrar dinliyorum da şu velet çok fail ya. "Ben bilmemnenin torunuyum. Torunu diil yeğeniyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 -sen kimi aradın onu söyle bana bi ? -yusuf değil misin lan ? -yusuf kim ? -sen değil misin lan yusuf ? -kim o, kim ? -sensin işte. -ben yusufum ama kimi aradın onu söyle bana. burası yardı niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 MasterHapLo said: 25 yasindayim diyen elemani ben karisi sandim basta bende öyle sandım sesi kız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben de kadın sandım. ahauhauha hangi psikopatlardansın. ahauh çok güldüm. başları daha komik bence.çok küfür var sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bana çok komik gelmedi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 En komik kısmı burası yusuf abi dediği yer ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 artık meşgul etmeyin bu numarayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Insanlar küfüre karsi neden tepki gösterir anlamiyorum. Yani tanimadigin biri telefonda seni ariyo ve sülalene sayiyo. Sen de sinirden kendini kaybediyosun... Nasil bi psikoloji kavrayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adamın gaza gelmesi süper ya hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ahaha 4 sene önce falan dinlemiştim ilk hala çok güldürüyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bizim elemana küfür ediyomuşsünn senin bacaana sıçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 O pardon abi ağzımdan kaçtıdan sonra Yusuf abinin enrage cok fena , loopa aldım resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Necro thread! 8 sene geçti hala açıp açıp dinliyorum, bu güzelliği yaymayı görev edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 yav komik değil ki niye herkes bayılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Gayet komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 adam ağlıyo lan nası komik değil? hele 2008'de daha havalı değildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar