Wayne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 be rog kasıp bloodfang set düzesim geldi asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 video inanılmaz güzel olmuş müzikde güzel ama video ile alakasız hani barda falan çalsa hoşuma giderdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bone said: biraz önyargılı olmuş olacak ama videoyu yapan kişi hakkında yorumum şu olacak: Çok fazla final fantasy ve türevlerini oynamış, club müzik dinleyen biri. final fantasy tarzı oyunlar yüzünden savaş mantığı çok fazla "epik" birşey olmuş. o tip oyunlarda da vardır ya hani, böyle bir adam atlar, yüzonbin metre yukarı sıçrar, bir vurur duvarlar yıkılır şehir patlar... kılıç dövüşleri asla işlevsel olmaz, hepsi sırf gösteriş olsun diye konulmuştur, muhakak iki elde silah taşınır, öteki türlü tek silah taşıncaksa muhakkak karakterim 4 katı büyüklükte olmalıdır, bu silahlar biri ters biri düz durmalı ki, "şapkayı ters takmak" gibi karizma gözüksün... normalde adama vursa hiç bir etki göstermeyecek bir hamle, sırf "epik" görüntü kaygısı yüzünden on kişiyi birden parçalara ayırır... bu şekilde savaş fantazisi vardır ve özellikle KANATlara takmıştır. daha güzel anlatılamazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 pvp de itemin değil skill in ön planda olduğu temalı bir çalışma:P t2 vs t4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 BE nin silah cromatic sworda benziyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Gangren başka konu açılmış ama açan haklı insan videonun adını yazar editle bence ne biçim yetkilisin forum kullanımın sıfır yakışmıyor :P Güzel hazırlanmış animasyon epey emek harcandığı belli fantastik hareketler çok hoş. Başka bir müzik seçimi yapsa kuşkusuz çok daha fazla beğeni toplayabilirdi ama Namie Amuro'nun Hide and Seek parçasıda fena değil pek sırıtmamış videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Animasyon harika olmuş. Müzikte fena değil aslında götürüyor animasyonu. Ayrıca; xunn said: Onyxia'da felaket karizmaymış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hemen indirmeye başladım videoyu çok güzel olmuş ben çok beğendim ayrıyeten pek hoşlanmadığım öle ağır metal müziklerdende olmaması daha da sevdirdi, gayet hoş bi müzik olmuş fikrimce. Tam arşivlik video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ayrıca videoyu tamamen izleyince bu animasyonun trailer ını görüyoruz ki gerçekten adam ugrasmıs emek vermiş ve yapmış. E-mail ine tebrik mesajı attım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Muzik dehset ya Koda Kumi herhalde composer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Dregoth said: Viktor said: muzik iyi l2listen Blizzard: Music is working as intended. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (evdekiler kahkahamdan rahatsız oldu bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 çok sinir gülmüşsün hakkaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Beğendim valla sardı baya izlerken.Ama sonu feci olmuş rogue un karizma yerlerde.Elindeki bastonla feci ezdi eleman hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aklıma Şener Şen, Kemal Sunalın "dat diri dat dat" repliği geldi, cidden çok itici müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Argue said: aklıma Şener Şen, Kemal Sunalın "dat diri dat dat" repliği geldi, cidden çok itici müzik. http://www.youtube.com/watch?v=srmxV5PNf_M Birkaç kez dinle belki fikrin değişir :D Hakikaten bu kadar kötü olamaz ya bazıları çok takmış müziğe bilmem bana öyle tuhaf çağrışımlar yapmadı nedense ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 abawıtt çok canlı. müzik de neşeli olmuş, ne öle ota moka rock/metal mi istionuz !! ister istemez şunu düşündüm, wow gerçek olup b.elf götürmek wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 KUCHIYOSE NO JUTSU! diye dragon summonlicak sandim sonda teyze, olmadi. sonda sevisselermis bare. muzikte uymus videoya, hop hop hareketli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 evet çok neşeli bir video idi. Gülücükler saçıyordu onyxia felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 oha animasyon süperde şarkılar çok kötü cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 direk f.fantasy hayranı bi adamın çalışması olmuş güzel çalışma valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 cok beğendim bende başta müzik biraz bozar bigi geldi ama alışıosun ortalara doğru combatlar cok hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Percula said: About the song Hide & Seek, although I don't speak or understand Japanese I thought the song fitting and would help me tell the story. I don't really have to understand the lyrics of a song to like it. It's more about the music and pacing and hopefully the song isn't about baking cakes when I'm showing fighting. If you're offended by foreign words then don't watch. There are some Spanish, German, and English songs that I'm considering for future episodes and even songs from previous fan videos you may have seen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Japonca olması ile alakası yok yanlız. Bende j-pop/j-rock dinlerim ama o şarkı ciddi ciddi kötü ve uyumsuz videoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Monthius said: Best... Machinima... Ever... O nasıl animasyondur ya? Best. Machinima. Ever. diye yazilcakti o. Olmamis, eksi puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Dregoth said: Viktor said: muzik iyi l2listen Blizzard: Music is working as intended. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar