Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bilhakis, takım elbiseyle Clark Gable gibi oluyorum.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 böyle sanki bebeği bayramda takım elbise giydirmişler gezdiriyolar gibi bi izlenim yaratmıştı bende halbuki
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Xaenin said: Bilhakis, takım elbiseyle Clark Gable gibi oluyorum. *facedesk*
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tam foto koyacaktım alnımda sivilce çıkmıs sokarım ya =(
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sly-One said: böyle sanki bebeği bayramda takım elbise giydirmişler gezdiriyolar gibi bi izlenim yaratmıştı bende halbuki Sunnet dugunu. Clark Gable'dan ziyade, baska bir sahisin deyimiyle kasedi satmamis random bir turkucuye benziyorsun.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bliywig said: tam foto koyacaktım alnımda sivilce çıkmıs sokarım ya =( biz hepimiz sivilce seviyoruz ben sivilceden tahrik oluyorum mesela
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 MADBOY said: Sly-One said: böyle sanki bebeği bayramda takım elbise giydirmişler gezdiriyolar gibi bi izlenim yaratmıştı bende halbuki Sunnet dugunu. Clark Gable'dan ziyade, baska bir sahisin deyimiyle kasedi satmamis random bir turkucuye benziyorsun. İrem arkadaşımın laflarını kaale almıyorum, ruhen dengeli biri değil o. Ama çok seviyorum kendisini buradan.
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kaan, pati yakışıklılar listesinde ilk 40 da bile değilsin. kıskanma
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Herşeyin "en"i benim, böyle yalan iftiralarla gelme bana Burak efendi.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 İsmi Paticik olan Yakışıklılar Listesi mi olur arkadaşlar, yapmayın etmeyin, gencecik adamlarsınız.
dory Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 azmo tehlikeli, bel kırar. orçun desen apache. emre hangi emre? 3 tane emre var bildiğim. oğuzun zaten saçı dökülüo
dory Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 emre, josc kac tane yakisikli emre var allasen.
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Uyuyodum Uyandım Azmo gibi bi paçozun arkasına düşmek yetmiyomuş gibi, bi de Oğuz'la çekişiyorum ha? Bittin gözümde Tuba, sildim seni defterden.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim cirkinler listesi olmus bu.
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dela var, penth var, zegna var, llama var bi de ben varım işte. başka yokki ?
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Joscelin said: dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Uyuyodum Uyandım Azmo gibi bi paçozun arkasına düşmek yetmiyomuş gibi, bi de Oğuz'la çekişiyorum ha? Bittin gözümde Tuba, sildim seni defterden. Paçoz babandır diyeceğim yine ben paçoz olacağım bu durumda.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Voys said: azmo tehlikeli, bel kırar. orçun desen apache. emre hangi emre? 3 tane emre var bildiğim. oğuzun zaten saçı dökülüo ADAM EX-ALTERNO BANA APAÇİ DİYOR YA.
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Pyro said: Joscelin said: dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Uyuyodum Uyandım Azmo gibi bi paçozun arkasına düşmek yetmiyomuş gibi, bi de Oğuz'la çekişiyorum ha? Bittin gözümde Tuba, sildim seni defterden. Paçoz babandır diyeceğim yine ben paçoz olacağım bu durumda. çok pis koymuş
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 orçuuun orçun. Her ortamı, ortamın içinde yaşadım. Gurur duyarım.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Pyro said: Joscelin said: dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Uyuyodum Uyandım Azmo gibi bi paçozun arkasına düşmek yetmiyomuş gibi, bi de Oğuz'la çekişiyorum ha? Bittin gözümde Tuba, sildim seni defterden. Paçoz babandır diyeceğim yine ben paçoz olacağım bu durumda. oha.
Öne çıkan mesajlar