Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bilhakis, takım elbiseyle Clark Gable gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 böyle sanki bebeği bayramda takım elbise giydirmişler gezdiriyolar gibi bi izlenim yaratmıştı bende halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Xaenin said: Bilhakis, takım elbiseyle Clark Gable gibi oluyorum. *facedesk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tam foto koyacaktım alnımda sivilce çıkmıs sokarım ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sly-One said: böyle sanki bebeği bayramda takım elbise giydirmişler gezdiriyolar gibi bi izlenim yaratmıştı bende halbuki Sunnet dugunu. Clark Gable'dan ziyade, baska bir sahisin deyimiyle kasedi satmamis random bir turkucuye benziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bliywig said: tam foto koyacaktım alnımda sivilce çıkmıs sokarım ya =( biz hepimiz sivilce seviyoruz ben sivilceden tahrik oluyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 MADBOY said: Sly-One said: böyle sanki bebeği bayramda takım elbise giydirmişler gezdiriyolar gibi bi izlenim yaratmıştı bende halbuki Sunnet dugunu. Clark Gable'dan ziyade, baska bir sahisin deyimiyle kasedi satmamis random bir turkucuye benziyorsun. İrem arkadaşımın laflarını kaale almıyorum, ruhen dengeli biri değil o. Ama çok seviyorum kendisini buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kaan, pati yakışıklılar listesinde ilk 40 da bile değilsin. kıskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Herşeyin "en"i benim, böyle yalan iftiralarla gelme bana Burak efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 İsmi Paticik olan Yakışıklılar Listesi mi olur arkadaşlar, yapmayın etmeyin, gencecik adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yakışıklımı dediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 azmo tehlikeli, bel kırar. orçun desen apache. emre hangi emre? 3 tane emre var bildiğim. oğuzun zaten saçı dökülüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 emre, josc kac tane yakisikli emre var allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Uyuyodum Uyandım Azmo gibi bi paçozun arkasına düşmek yetmiyomuş gibi, bi de Oğuz'la çekişiyorum ha? Bittin gözümde Tuba, sildim seni defterden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim cirkinler listesi olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dela var, penth var, zegna var, llama var bi de ben varım işte. başka yokki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bence şükrüyle ben hepinize bedeliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 fazlayiz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Joscelin said: dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Uyuyodum Uyandım Azmo gibi bi paçozun arkasına düşmek yetmiyomuş gibi, bi de Oğuz'la çekişiyorum ha? Bittin gözümde Tuba, sildim seni defterden. Paçoz babandır diyeceğim yine ben paçoz olacağım bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Voys said: azmo tehlikeli, bel kırar. orçun desen apache. emre hangi emre? 3 tane emre var bildiğim. oğuzun zaten saçı dökülüo ADAM EX-ALTERNO BANA APAÇİ DİYOR YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 debil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Pyro said: Joscelin said: dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Uyuyodum Uyandım Azmo gibi bi paçozun arkasına düşmek yetmiyomuş gibi, bi de Oğuz'la çekişiyorum ha? Bittin gözümde Tuba, sildim seni defterden. Paçoz babandır diyeceğim yine ben paçoz olacağım bu durumda. çok pis koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 orçuuun orçun. Her ortamı, ortamın içinde yaşadım. Gurur duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Pyro said: Joscelin said: dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Uyuyodum Uyandım Azmo gibi bi paçozun arkasına düşmek yetmiyomuş gibi, bi de Oğuz'la çekişiyorum ha? Bittin gözümde Tuba, sildim seni defterden. Paçoz babandır diyeceğim yine ben paçoz olacağım bu durumda. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar