aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 mahalleyi zombiler basmis, hanim shotgunimi getir. http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/IMG_0071.jpg http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/IMG_0072.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 adam macera dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Xaenin said: Ayrıca öyle değildi, sen dümdüz iniyordun, ben de yandan iniyordum, ikimiz de fişek gibiyken sen bi yerde YİHUUUU diye zıpladın, tek kayak fırladı, tekinin üstünde giderken yandaki bütün bayrakları devirdin, bana gülme geldi, gülme gelince de önünü kara gömdüm, ağzımın üstüne girdim 0.3 saniye gibi kısa bir sürede. Azbir temiz alıntı yap.Üşengeç pislik.Lanet olası beyaz kıçlı. Çokte güzel sallıyorsun ayrıca, füs diye gidiyormuş.asdf Pati dağ buluşmasıda şart.En ucuz dönemde tabi. -Deno- said: Xaenin sonuna kadar hak veriyorum sana. Eğer yamulmuyorsam, şu alt taraftaki kazıkçı kafeteryanın solundan aşağı inip telesiyejlerle yukarı çıktığındaki zor pistte çekilmiş o resim. Yamuluyor olabilirsin.Arka taraftaki pistler.Genelde kapalı oluyorlar en ufak hava dandikliğinde, köroğlu falan.Girişinde böyle ''may the force be with you '' tarzı yazılar yazan yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Xaenin said: Asteroth said: xunn said: axedice said: CrayTotem said: Xaenin, pwned http://img198.imageshack.us/img198/7271/n5488651955328223392.jpg 2004 kartalkaya ZUAHAHAHAHA BWAHAHAHAHAHHUHUHUHUHUHUHUH GAHAHAHAHAHAHAHAHA BENİM ORADA GİRDİĞİM PİSTE BİRİNİZ GİRSİN SONRA GÜLÜN. HALE BAK. hale baktık ve piste nasıl girdiğini gördük; harbiden iyi girmişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Xaenin said: Asteroth said: xunn said: axedice said: CrayTotem said: Xaenin, pwned http://img198.imageshack.us/img198/7271/n5488651955328223392.jpg 2004 kartalkaya ZUAHAHAHAHA BWAHAHAHAHAHHUHUHUHUHUHUHUH GAHAHAHAHAHAHAHAHA BENİM ORADA GİRDİĞİM PİSTE BİRİNİZ GİRSİN SONRA GÜLÜN. HALE BAK. Hayatımda hiç snowboard/kayak yapmadım ama asla böyle surat üstü gireceğimi sanmıyorum kara. Vücudum organize çok şükür. Ps: ur doin it wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 niyan(L)selin benimkisi yol hali tabi glkj. bu büyük aşkı sergilemekten onur duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ahahah kayık tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 içki içmiş olsaydık da bahanesi olsaydı selinim ya. ama olsun sdf <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben uçakta şarap içtim, sayılır mı? jhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 o ağız ne niyan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Nihan kadınım ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 oh nihan, oh bebeğim. tanrıms, inanılmazsın. selin de idare eder. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 xunn said: Nihan kadınım ol. o artık resmen benim kadınım. ben çirkinim bunda, fakat gözümden aşk damlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Allah bir yastıkta gocatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 omg niyan fotosu albumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 of xunnla acayip yakışırsınız varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 güzele ne yakışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 playboy bunny gibi ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 boynuz, saç ve kulak var orda ya (+2 de kendi kulaklarım var) hangi tavşanda var o kadar uzuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ponpon var kulakların arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Kulaklarıın arasına ponpon kurşunu değdi.. tamam yattım ben hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sayfa atlasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hehe atladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Dartanian said: Kulaklarıın arasına ponpon kurşunu değdi.. tamam yattım ben hadi iyi geceler bunu arkanda mı bırakmaya çalışıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar