Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 paticik isimli bir foruma üyeyim zaten ne karizması ben bıraktım karizmayı artık gelenlerin suratına atmak için var kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bırak,geri dönerse senindir. dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 gerçek ardeth'in kartalı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 benim de kedim var aynı şey bi de ben bu nicki 8 sene önce koydum nicke bakıp da özenti demeyin lütfen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 pamuksu doku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 pogodi çok şekersin on tekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 pogodi said: pamuksu doku ahah omzumdan çıktı aldırcam ameliyatla onu kedi olcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 xunn said: axedice said: CrayTotem said: Xaenin, pwned http://img198.imageshack.us/img198/7271/n5488651955328223392.jpg 2004 kartalkaya ZUAHAHAHAHA BWAHAHAHAHAHHUHUHUHUHUHUHUH GAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bella said: pogodi çok şekersin on tekersin. ahhahakjsahk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ardeth said: pogodi said: pamuksu doku ahah omzumdan çıktı aldırcam ameliyatla onu kedi olcak sdf anlamam bi 25 30 saniye sürdü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ahahahah adam vejetatif olarak kedi üretiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Asteroth said: xunn said: axedice said: CrayTotem said: Xaenin, pwned http://img198.imageshack.us/img198/7271/n5488651955328223392.jpg 2004 kartalkaya ZUAHAHAHAHA BWAHAHAHAHAHHUHUHUHUHUHUHUH GAHAHAHAHAHAHAHAHA BENİM ORADA GİRDİĞİM PİSTE BİRİNİZ GİRSİN SONRA GÜLÜN. HALE BAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 aha itiraf etti resmen. o ben değilim desen kim anlayacak? neyse artık çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 CrayTotem said: kermit said: off yanlışlıkla sandalye atmak ne kafaya hahaha Şaka gibi ama gerçek.Hakikaten yanlışlıkla olmasıda işin tarjikomik kısmı. sesu said: CrayTotem seni çok beğendim, çok da komikmişsin. En kısa zamanda resmimi koyacağım ben de. Tanışabilir miyiz? Ayarlarız bebeğim, ayıp ettin. Sen koy bir hele fotoları.BAKALIM.asdf. Bella said: Sly-One ın caddebostan sahildeki spontane çalışması (tu) Evet, kendisini ellerinden, gözlerinden ve memişlerinden sevgi ve saygıyla öpüyoruz. elaidi said: Selam, cray totem çok yumuşak bir görüntün var. Hepsi senin için, sadece senin için.mnyrm snn. ShadowFury said: pozisyona filan bakarsak karın içine balıklama dalmaya kalkışmış gibi bi izlenim edindim ben. neyse, o da bi spor. Kısaca açıklamak gerekirse; bir kere orası Kartal otelin en dik pisti idi bende yamuk durduğum için baby lift gibi gözüktüğüne bakmayınız.Neyse, orasıda pist değil pistin dışı ayrıca yani az çok kayanların tahmin edeceği şekilde bol kar noktaları.Fakat öyle bir bol karki arkadaşım en son ayı ve tavşan girmiş böyle başka iz yok.Birde Xae işte.Ne kadar yapma etme kalıcan orada desemde dinlemedi çılgın cocuk girdi işte.Zaten sonra toplasan 10 adım gitti böyle nazikçe ve bnece bir şekilde füss diye kara gömüldü ağzının üstüne.Sonrada 10 dakika kalkıp piste dönene kadar karla yiyişmek durumunda kaldı garibim. ve son olarakta @Alexi_Septimus; Öncelikle arkadaşım ne gelip ebelek gübelek rahatsız edici gifler koyuyorsun öyle.Görmüyor musun bak KARI falan yazıyor.Ayıp değil mi kısmetimi baltalıyorsun.Sonracıma gelip neden arkamdan fotolar koyuyorsun, süksemi bozuyorsun. Birde skigod mış.BAS GİT. Kayak, board, bigfoot hepsiyle vericem ağzına azğına karı.Neden biliyor musun? çünkü EN İYİSİ benim.17 yıllık kayak deneyimim ile, üzemeyeceğim insan sayısı parmakları geçmez.Reklamımıda yaparım.Kukuletanada korum.scs. Ayrıca öyle değildi, sen dümdüz iniyordun, ben de yandan iniyordum, ikimiz de fişek gibiyken sen bi yerde YİHUUUU diye zıpladın, tek kayak fırladı, tekinin üstünde giderken yandaki bütün bayrakları devirdin, bana gülme geldi, gülme gelince de önünü kara gömdüm, ağzımın üstüne girdim 0.3 saniye gibi kısa bir sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Oğlum baya iyi kayıyorum öyle demeyin sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Kışın dağ buluşması yapalım. Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 zengin olmak ayrı bi olay tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Şale var bizim Avusturya'da. Gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Xaenin sonuna kadar hak veriyorum sana. Eğer yamulmuyorsam, şu alt taraftaki kazıkçı kafeteryanın solundan aşağı inip telesiyejlerle yukarı çıktığındaki zor pistte çekilmiş o resim. Ben 2 sene önce orada bildiğin top gibi sekmiştim ya, o sekiş anı kadar iğrenç bir duygu yok kafan bağımsız yaratık gibi oluyor bir şekilde vücudun ve board durana kadar. Arkandayım. ( manevi olarak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Xaenin said: Kışın dağ buluşması yapalım. Nasıl? olur yoyo getiririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Saeros said: yalan yalamam ehi ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Xaenin said: Asteroth said: xunn said: axedice said: CrayTotem said: Xaenin, pwned http://img198.imageshack.us/img198/7271/n5488651955328223392.jpg 2004 kartalkaya ZUAHAHAHAHA BWAHAHAHAHAHHUHUHUHUHUHUHUH GAHAHAHAHAHAHAHAHA BENİM ORADA GİRDİĞİM PİSTE BİRİNİZ GİRSİN SONRA GÜLÜN. HALE BAK. O GÖTE BÜLBÜL ÖTE ZAYNİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şale ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kurbağa oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar