Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü Pasta yarışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pastacılık finalinde hocamız bi pastayı araştırmamız tarifini bulmamızı istedi sonrada onu yapıcaz okulda
böyle yediğiniz lezzetli pastaların isimlerini alabilirmiyim?
beğendiğim ve yaptığım pastayı söyleyen kişiye o pastayı kendi ellerimle yapıcam sınavı geçersem
Mesaj tarihi:
profiterollu pasta.mozaik pasta

bide ismini bilmem böyle toz içikolata olur ya üzerlerinde.bzn yerken insanın bogazın afalan kacıo :)

o pastaları cok severim

pelit pastaları taib :)
Mesaj tarihi:
Özsüt'de fondü diye bir olay var. Dondurmalı istiyorsun geliyor. Tam olarak tarif nedir bilmiyorum ama pasta gibiydi kendisi. Google belki yardımcı olabilir.
Mesaj tarihi:
Napolyon pastası var bilmiyorum biliyor musun teyzem yapar benim.İstersen tarifini falan sorabilirim.Birde onun yoğurtlu çikolatalı garip bir pastası vardı adı Aniçka diye bir pasta.Rus mutfağından.İstersen tariflerini verebilirim.
Mesaj tarihi:
Havaalanına git, herhangi bir Bta Catering cafesine otur. Profiterollü pastasından söyle, ye. Başka pasta yapmak isteyeceğini sanmıyorum inan ki. O pasta gibisini yemedim daha ben. Ah ah eşşek kadar pastayı 16 ytl'ye alırdım bütün bütün çalışırken.

Mükemmeldir, ailecek seveceksiniz.
Mesaj tarihi:
suadiye de pasiteri 34 (eski adı by ivan)de prenses die bir pasta var meyveli her kırmızı meyveden oluyor favorim çilekli.
Beyaz çukulatalı bir pasta.
  • Yeni Oluştur...