adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Pastacılık finalinde hocamız bi pastayı araştırmamız tarifini bulmamızı istedi sonrada onu yapıcaz okulda böyle yediğiniz lezzetli pastaların isimlerini alabilirmiyim? beğendiğim ve yaptığım pastayı söyleyen kişiye o pastayı kendi ellerimle yapıcam sınavı geçersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 İstiklaldeki barcelona pastanesinden arkdaşımın dogum günü için frambuazlı kakaolu bir pasta almıstım cok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 profiterollu pasta.mozaik pasta bide ismini bilmem böyle toz içikolata olur ya üzerlerinde.bzn yerken insanın bogazın afalan kacıo :) o pastaları cok severim pelit pastaları taib :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Pelit'in Profiterollü pastası dillere damaklara destandır be.. of canım çekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Özsüt'de fondü diye bir olay var. Dondurmalı istiyorsun geliyor. Tam olarak tarif nedir bilmiyorum ama pasta gibiydi kendisi. Google belki yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ne güzel bir ders o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bunlar kadar basit olmayan bişi lazım bana ya hadi daha üretici hadi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Abi polonezkoye git orda polonyalilar ev yapimi pasta yapiyorlar likorlu romlu falan efsane hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 popyonlolular nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 polonyalilar iste düzelttim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 pardon görmedim dur bi araştiriyim polonya tatlılarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 düğün pastası yap bi tane 10 katlı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ahaha:D onların içinde gerçekten pasta olsa yaparımda onların 10 katıda köpük sadece 2 dilim pasta koyuyolar içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sen pastalısını yap işte AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Tamam işte sen 10 katı da pasta diliminden yap bambaşka bişi olur :D edit: geciktim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 10 kat pasta mı yapılır lehn ölüm o bildiğin 4 saatim var benim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 home tv'de izledim bir tatli yarismasi. adamlar 4 saatte sekerden ve misir gevreginden new york sehrini, limani filan yapti. yaa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bak sende diyosun adamlar:D ben tek başıma adamın biriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Napolyon pastası var bilmiyorum biliyor musun teyzem yapar benim.İstersen tarifini falan sorabilirim.Birde onun yoğurtlu çikolatalı garip bir pastası vardı adı Aniçka diye bir pasta.Rus mutfağından.İstersen tariflerini verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Havaalanına git, herhangi bir Bta Catering cafesine otur. Profiterollü pastasından söyle, ye. Başka pasta yapmak isteyeceğini sanmıyorum inan ki. O pasta gibisini yemedim daha ben. Ah ah eşşek kadar pastayı 16 ytl'ye alırdım bütün bütün çalışırken. Mükemmeldir, ailecek seveceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 profiterollü pasta basit kaçar basit olduğu kadar uğraştırıcı onla vakit harcıyamam yani =) ama şu rus mutfağını merak ettim Pmden ulaşabilirmisin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ozsutun aynası gıbı ıcınde framboazlı fln bısıler olabılımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 berde eski alman pastaları pudralı pudralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 http://www.pastacilar.com/tarifler.asp istemedigin kadar pasta tarifi kek falanda var aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 suadiye de pasiteri 34 (eski adı by ivan)de prenses die bir pasta var meyveli her kırmızı meyveden oluyor favorim çilekli. Beyaz çukulatalı bir pasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar