burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 öncelikle; kick-ass izleyeli birkaç gün oldu. muazzam ötesi bir film bence, 90/100 aşağısını haketmez. demin de la horde izledim. ödüllü fransız zombi filmi. baya aksiyonlu, gore. izlemeye değer eğer zombi filmi seviyorsanız. http://radiated5.files.wordpress.com/2009/08/la_horde.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kick ass i nerde izledin. cıktı mı rip i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 güzel bi versiyonu var şu an, torrentten indirdim haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sifkal said: 9/10 izledikce puani artiyor süper bir film ya.. dur lan ben de izleyeyim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Chugyeogja güzel filmdi ama sonlara doğru biraz baydı 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 baya iyiydi. çok eğlenceliydi. kesin izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 şimdi cnbc-e'de izledim. http://www.onlinesinemaizle.net/data/media/47/D_-_The_Fall.jpg çok uzun bir süredir izlemek istiyordum ama hep üşeniyordum. Kafama koyim ki böyle bir filmi niye bu kadar ertelemişim. 8.5/10 çalışır benden, harikaydı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kötü film zamanıma acıdım 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/Images/tropic-thunder-poster.jpg nası bi film lan bu ahahah kaçakçıların başındaki velete bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kick-ass i izledim bende simdi. baya guzel film. herkes izlemeli kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 barbu said: kick-ass i izledim bende simdi. baya guzel film. herkes izlemeli kesinlikle herkes cok methetti su filmi ama benim korkum su, acaba bahsi gecen cizgi karakterlere ilgi duymamıs (ben) kisilerin de hosuna gider mi film? bisey anlar mıyız yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 önemli olan bugün ne seyrettiğin değil ne seyrediceğindir ben wolfman 2010 u seyreyleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Birsey anlayacak bir film degil ki zaten. Izleyip egleneceksin. Ben cok tutmadim filmi esasen. Vasat geldi bana ama genel olarak epeyce begeni topluyor. Gerci filmin ses sorunu vardi biraz. O yuzden de kaptiramadim kendimi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 o karakterlerin hikayeleriyle alakalı geyikler yok mu yani filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 toggie said: barbu said: kick-ass i izledim bende simdi. baya guzel film. herkes izlemeli kesinlikle herkes cok methetti su filmi ama benim korkum su, acaba bahsi gecen cizgi karakterlere ilgi duymamıs (ben) kisilerin de hosuna gider mi film? bisey anlar mıyız yani? benimde hiç alakam yoktu karaterlerle falanda ztn hiç gerek yok alakan olmasına. cok ck iyi film. izle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.iwatchstuff.com/2009/10/22/youth-in-revolt-poster-2.jpg off çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 basıyorum downloadu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 10/8.5 Denzel abimiz yine döktürmüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Taken izledim bugün de: şu tarzda güzel aksiyon var mı =) Taken:8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ağır tempolu,ara ara hızlanan,oyunculuğu eh işte,genel olarak ortalama bir filmdi.. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://dailyinside.us/wp-content/uploads/2010/02/the-wolfman-2010-movie-poster1.jpg güzeldi bayaa, keyif alarak izledim benicio del toro ve anthony hopkins cok iyiydi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Esnaf said: Chugyeogja güzel filmdi ama sonlara doğru biraz baydı 7/10 şu film en az 8 hakediyor cimri davranmışsın. bunun üstüne bir e memories of a murderer izlenirse gün boyu dışarda garip hislere kapılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Curunir said: 10/8.5 Denzel abimiz yine döktürmüş... gary oldmandan bahsetmemek olmaz, underestimated kaldı şu adam da öyle yanrolcü oldu gitti bitti leondan beri :( film de baştan sonra misyoner filmi gibi olmasına rağmen hoş güzel gene, tanrı çobandımdır gıygıy kalıpları dert etmezseniz özünde iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar