Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öncelikle; kick-ass izleyeli birkaç gün oldu. muazzam ötesi bir film bence, 90/100 aşağısını haketmez.

demin de la horde izledim. ödüllü fransız zombi filmi. baya aksiyonlu, gore. izlemeye değer eğer zombi filmi seviyorsanız.

http://radiated5.files.wordpress.com/2009/08/la_horde.jpg
Mesaj tarihi:
şimdi cnbc-e'de izledim.

http://www.onlinesinemaizle.net/data/media/47/D_-_The_Fall.jpg

çok uzun bir süredir izlemek istiyordum ama hep üşeniyordum. Kafama koyim ki böyle bir filmi niye bu kadar ertelemişim.

8.5/10 çalışır benden, harikaydı film
Mesaj tarihi:
barbu said:

kick-ass i izledim bende simdi. baya guzel film. herkes izlemeli kesinlikle

herkes cok methetti su filmi ama benim korkum su, acaba bahsi gecen cizgi karakterlere ilgi duymamıs (ben) kisilerin de hosuna gider mi film? bisey anlar mıyız yani?
Mesaj tarihi:
Birsey anlayacak bir film degil ki zaten. Izleyip egleneceksin. Ben cok tutmadim filmi esasen. Vasat geldi bana ama genel olarak epeyce begeni topluyor.

Gerci filmin ses sorunu vardi biraz. O yuzden de kaptiramadim kendimi biraz.
Mesaj tarihi:
toggie said:

barbu said:

kick-ass i izledim bende simdi. baya guzel film. herkes izlemeli kesinlikle

herkes cok methetti su filmi ama benim korkum su, acaba bahsi gecen cizgi karakterlere ilgi duymamıs (ben) kisilerin de hosuna gider mi film? bisey anlar mıyız yani?

benimde hiç alakam yoktu karaterlerle falanda ztn hiç gerek yok alakan olmasına. cok ck iyi film. izle bence.
Mesaj tarihi:
Curunir said:

10/8.5 Denzel abimiz yine döktürmüş...

gary oldmandan bahsetmemek olmaz, underestimated kaldı şu adam da öyle yanrolcü oldu gitti bitti leondan beri :(

film de baştan sonra misyoner filmi gibi olmasına rağmen hoş güzel gene, tanrı çobandımdır gıygıy kalıpları dert etmezseniz özünde iyi film.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...