Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Police Academy 5 (7.8/10) Yıllar sonra tekrar izledim. Eskiden sürekli TV'mizde gösterilen serinin 5. halkasında polislerimiz Miami'ye gidiyor. Eski ve kimi zaman sırıtıyor, tabii ki o çocukluğumuzdaki tadı vermiyor. Ama hala yer yer güzel, komik. Arada bir izlenmeliBurn After Reading (0.001/10) Coen kardeşlerin yönetip Brad Pitt, George Clooney gibi ünlülerin oynadığı, ama film demeye bin şahit istenecek rezalet bir şeydi. Vakit kaybı, aman diyim izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 vicky cristina barcelona the curious cafe of benjamin button ikisi de güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 7.2 / 10 Güzel film beğendim. Oyunculukta güzeldi. Konu zaten çok güzel. Sondaki yazıda güzel. Bu durumlara müsade edenler, bu durumu gerçekleştirenler utansın. ama utansalar yapmazlardı. Steady Cam 'in dibine vurmuşlar.7.5 / 10 Ben beğendim filmi. Javier bardem iyi oynamış. Penelope ispanyada kendisini buluyor çok gerçekçi oynuo. Eğlenceli filmdi. Bu tip filmleri seviyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 up (evet izlicek film ariyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Man of Iron Mask (1998) http://www.imdb.com/title/tt0120744/ http://www.itusozluk.com/img.php/3c5db4f25a7e3f7d8b7a476004026c1411064/the+man+in+the+iron+mask Alexandre Dumas'ın eserinden uyarlama bir film,gayet hoş ve zaman geçirmeye yönelik bir film.Üç silahşörlere ilginiz varsa kaçırmayın 6.8 / 10 dp: aslında yeni izlemedim,dün TRT'de aynı yıl çekilmiş tıpa tıp aynı konuya sahip,hatta aynı isme sahip diğer filmini verdiler.Aklıma bu geldi direk torrente attım bir ara izleyecem yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 body of lies twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Masquerade said: Collateral (2004)81/100Nasıl bugüne kadar izlememişim küfrettim kendime. Tom Cruise gayet başarılı ve etkileyici bir şekilde verilen senaryo. Özellikle filmin başında Tom Cruise'un film sonu ile ilgili spo vermesi: priceless. (tu) güzeldi ya film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 allahın cezası bi film. çok güzel ama insana fenalıklar getiriyor. ama süper. ama çok fena. ama çok acayip. bööle bi tuhaf.. 78/100 edik: bu arada, mickey rourke'un bu filmle altın küre ve bafta'dan sonra oscar'ı da alacağı konuşuluyor her yerde, haketmiyor diyemem. adam oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 nasi 78 verirsin ema, en az 85 hakediyodu film. Bu kadar ilgiyle izledigim bi film olmamisti son bir kac ayda. Ben ise bugun bu filmi izledim, ilk degil, bir kez daha izledim bir bolumunu sirf gulmek ve of demek icin. Her sekilde karsi cinsle bir iliskisi olan insanlarin izlemesi gereken bir film, bu kadar iyi tutturalamaz iliskiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bugün yine izledim, çok çok iyi, sıkılmadan izliyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Chewy said: Masquerade said: Collateral (2004)81/100Nasıl bugüne kadar izlememişim küfrettim kendime. Tom Cruise gayet başarılı ve etkileyici bir şekilde verilen senaryo. Özellikle filmin başında Tom Cruise'un film sonu ile ilgili spo vermesi: priceless. (tu) güzeldi ya film. Tom Cruise'un "adam oynamış ya" diyebilceğiniz, itici gelmeyecek nadir filmlerinden bir tanesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Fantastik Four I 5/10 Fantastic Four II 5.5 /10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Taken a 90'dan aşağı puan veren eller kırılsın :( baştan sona aksiyon, felaket keyif almıştım.. gerçi 2. bi kez düşününce evet başka da bişi yoktu, çok saglam dayak atıyor yanlız adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Liam Neeson var daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Body of Lies-9/10 dün izledim gerçi.konu klasik olsada süepr bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Out Of Time http://img167.imageshack.us/img167/1351/zamantkeniyoroutoftimeso0.jpg 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 32/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 78/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Yani ralph fiennes'i falan severim keira'yı da keza ama sıradan kalmış film şaşırtacak bişey yada bi ekşın falan yok, benim gibi tarihi filmleri sevenler için çok problem yok, idareten izlenir. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://www.impawards.com/1987/posters/good_morning_vietnam.jpg 76/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 85/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Chewy said: Masquerade said: Collateral (2004)81/100Nasıl bugüne kadar izlememişim küfrettim kendime. Tom Cruise gayet başarılı ve etkileyici bir şekilde verilen senaryo. Özellikle filmin başında Tom Cruise'un film sonu ile ilgili spo vermesi: priceless. (tu) güzeldi ya film. Bu başlıkta 2-3 kere bahsi geçti diye kiraladım izledim. Daha doğrusu anca yarısınından biraz fazlasını izledim. Felaket baydı bitiremedim. Boş bi film bence. Ne aksiyon var ne sürükleyicilik. Bugün belki devamını izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 İzledim devamını. İkinci yarıda aksiyon ve sürükleyicilik biraz artıyor ama yine de beğenmedim. 3/10 verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar