Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 jonq said: 7/10 , Psikanaliz üzerine kurulu bir film. Film boyunca analiz ve tartışmaları izliyorsunuz. Arada yaşanan aşklar vs vs. Özellikle Keira Knightley çok iyi oynamış. Herkese hitap edecek bir film değil. ben de tam tersi kadının bu role gitmediğini düşünüyorum. elinden gelen maksimum performansı göstermiş ama oturmamış abi ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://www.sinemakulubu.com/blog/wp-content/uploads/2012/01/267_Chico_Rita_Quad.jpg Romantik, bol müzikli güzel bir animasyondu. İspanyolca diye izledim aslında ama çok keyif aldım. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 burtonesk said: take shelter şeysi bence kadın adama inanmak istediğinden delirdi. çocuk da zaten çocuk, hayalgücü geniş falan. tabii diğer türlü düşünmek benim de işime gelmiyor değil. michael shannon yine oynamış yine oynamış <3 ambiguous ending ben çok farklı bir film bekliyordum biraz hayal kırıklığı yaşadım ama iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 melancholia von tier, bsg artık ya baydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 6/10 konusu klasik hollywood filmi konusu hatta filmin ilk 10 dk sında olayı çözdüm :P o kadar çok bu tipte film izlemişiz ki artık bir sonraki sahnede ne olacağını tahmin edebiliyoruz :P bu filmde sıradan oyuncular olsa çöp derdim ama oyuncular götürmüş filmi. ağır spo en son gittikleri güvenli evde geçen sahne çok iyidi lan. boş zamanınız bolsa gidin izleyin derim.ne kötü nede güzel bir film ortada kalmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 7/10, Zaman geçirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-CTwBqu_V90w/Th74_5jY3RI/AAAAAAAAAak/Y0qsBjVtrrI/s1600/hp.jpg Harry Potter serilerini bikaç gündür izliyorum, an itibariyle son filmi de izledim bitti. allahım nasıl overrated, nasıl overrated anlatamam, anlata anlata bitiremem. ilk 4 filmi zaten at çöpe, 4'ten sonra bişeye benzemeye başlıyor. Deathly Hallows'taki hikaye hiiiç ikiye bölünecek bi hikaye değil, gayet tek filmde net anlatılırdı. Ha aslında bütün 7 kitaplık seriyi topla, en fazla 2-3 kitapta anlatırsın. Resmen yarısı boş boş, hikayeyle alakasız saçmalıklar. Senaryoda o kadar çok açık, uzatma vs var ki hangisinden örnek vereceğimi şaşırdım. Binbir türlü büyünün olabildiği bi dünyadasın ama sırf olayları karmaşıklaştırmak için sorunu çözebilecek bi büyü varken başka bişeyle çözmeye çalışıyorsun. Bütün seri boyunca en temel sorun buradan çıkıyor zaten. Öyle sınırsız bi dünya yaratırsan böyle yüzüne gözüne bulaştırırsın. Of ki ne of. bütün seriye 5/10 veriyorum, efektlerin falan hatrına bi de ne kadar saçma ötesi de sunulmuş olsa büyü konsepti hep ilgi çekicidir, onun hatrına. Son sözüm; bu filmi "fantastik" kategorisine sokmak fantastik filmlere hakaret olur, en fazla "masal" denilebilir. Oh rahatladım yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Revenant said: 8/10 ilk çıktığında sinemada izlemiştim filmi ama not vermeden geçmiyim dedim. çok çok tatlı bir film 92/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/0114814.jpg bilgisayrımda 3 aydır duruyordu,doğru zamanı bekliyormuş. Çok beğendim,zaten beynelminel bir film.Seyretmeyen varsa da öneriirm,başları ağır ilerliyor ama sabır diyorum sabır. Özellikle Keyzer Söze diyiş şekillerine bittim...;) tam puan verdim ben. edit: Kevin Spacey'e bir kere daha hayran oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 7/10, çıtır çerezlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Xenocide said: Harry Potter serilerini bikaç gündür izliyorum, an itibariyle son filmi de izledim bitti. allahım nasıl overrated, nasıl overrated anlatamam, anlata anlata bitiremem. ilk 4 filmi zaten at çöpe, 4'ten sonra bişeye benzemeye başlıyor. Deathly Hallows'taki hikaye hiiiç ikiye bölünecek bi hikaye değil, gayet tek filmde net anlatılırdı. Ha aslında bütün 7 kitaplık seriyi topla, en fazla 2-3 kitapta anlatırsın. Resmen yarısı boş boş, hikayeyle alakasız saçmalıklar. Senaryoda o kadar çok açık, uzatma vs var ki hangisinden örnek vereceğimi şaşırdım. Binbir türlü büyünün olabildiği bi dünyadasın ama sırf olayları karmaşıklaştırmak için sorunu çözebilecek bi büyü varken başka bişeyle çözmeye çalışıyorsun. Bütün seri boyunca en temel sorun buradan çıkıyor zaten. Öyle sınırsız bi dünya yaratırsan böyle yüzüne gözüne bulaştırırsın. Of ki ne of. bütün seriye 5/10 veriyorum, efektlerin falan hatrına bi de ne kadar saçma ötesi de sunulmuş olsa büyü konsepti hep ilgi çekicidir, onun hatrına. Son sözüm; bu filmi "fantastik" kategorisine sokmak fantastik filmlere hakaret olur, en fazla "masal" denilebilir. Oh rahatladım yeminlen. bende bu ay izledim hepsini hepsine +1 mantık hatası kaynıyor film. okuyanlarda kitaplarda kurgunun cok iyi oldugunu hatasız ilerledigini söylüyorda, onu bilmem ben filme baktım sadece. kötü bi vizyon uyarlamasıdır belkide. ps: çubukla büyümü yapılır ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 okuyanların "ben filmden önce kitabını okudum" artistiği o. ben de okudum ilk 5 kitabı, kimse artistik yapmasın resmen yaşım ilerledikçe manasızlaşmaya başladı kitap en sonunda 5. kitabı zar zor bitirdim, daha da dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ben ilk kitapları okuduğumda 10-14 yaşlarındaydım. O zamanlar iyi geliyordu. 20+ yaşlarda okursanız kötü gelir tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 adamlar harry potter okumuş ve izlemiş ya sdfsdfs bi tek ilk 2 filmi 20 şer dakka mı ne izledim reklam girene kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 http://yourpopfilter.com/wp-content/uploads/2011/07/super-movie.png kick ass tarzı bişeydir, komedi ağırlıklıdır filan diyordum... değil... izleyin ama komedi niyetine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-_pjgsM20uH8/TzgSHrgeWsI/AAAAAAAAH1Q/XC_DbbCJOWI/s1600/Tinker-Tailor-Soldier-Spy-Film-Poster.jpg uhhh baya iyiydi. inanılmaz ağır tempolu bi film. hızlı film seven insanlar hiç bulaşmasın bence. film tamamen politika üzerinden akıyo. arkadaki hikaye çok sağlam. kurgu falan kusursuz. oyunculuk desen gary oldman, colin firth ztn döktürüyo. baya beğendim. 10/10 edit: hikaye çok karmaşık bu arada. bi sürü farklı olay var. zaman çizelgesi falanda hiç gösterilmiyo. hiçbişi açıkça anlatılmıyo filmde. izlicekseniz çok dikkatli izleyin. en ufak ayrıntıyı bile kaçırmamaya çalışın. istanbul sahneleride baya başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Xenocide said: http://4.bp.blogspot.com/-CTwBqu_V90w/Th74_5jY3RI/AAAAAAAAAak/Y0qsBjVtrrI/s1600/hp.jpg Harry Potter serilerini bikaç gündür izliyorum, an itibariyle son filmi de izledim bitti. allahım nasıl overrated, nasıl overrated anlatamam, anlata anlata bitiremem. ilk 4 filmi zaten at çöpe, 4'ten sonra bişeye benzemeye başlıyor. Deathly Hallows'taki hikaye hiiiç ikiye bölünecek bi hikaye değil, gayet tek filmde net anlatılırdı. Ha aslında bütün 7 kitaplık seriyi topla, en fazla 2-3 kitapta anlatırsın. Resmen yarısı boş boş, hikayeyle alakasız saçmalıklar. Senaryoda o kadar çok açık, uzatma vs var ki hangisinden örnek vereceğimi şaşırdım. Binbir türlü büyünün olabildiği bi dünyadasın ama sırf olayları karmaşıklaştırmak için sorunu çözebilecek bi büyü varken başka bişeyle çözmeye çalışıyorsun. Bütün seri boyunca en temel sorun buradan çıkıyor zaten. Öyle sınırsız bi dünya yaratırsan böyle yüzüne gözüne bulaştırırsın. Of ki ne of. bütün seriye 5/10 veriyorum, efektlerin falan hatrına bi de ne kadar saçma ötesi de sunulmuş olsa büyü konsepti hep ilgi çekicidir, onun hatrına. Son sözüm; bu filmi "fantastik" kategorisine sokmak fantastik filmlere hakaret olur, en fazla "masal" denilebilir. Oh rahatladım yeminlen. abi niye izledin 15 yaşında mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Flassh said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTMyOTg0ODQ1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjc0NTMwNQ@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg film hakkında hiç bir şey bilmiyordum, afişten yola çıkarak dandik amerikan gençlik komedilerinin bollywood şubesidir en fazla diye izlemeye başladım, hastası oldum çok eğlenceli. çok iyi lan al iz vel , al iz vel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 9.9/10 aksiyon beklentiniz varsa seyretmeyin diyalogsuz filmleri sevmiyorsanız seyretmeyin uzun durağan planlarda öf pöf ediyorsanız hiç seyretmeyin stephen king'in kara kule'sinin 1. kitabında tarif ettiği roland'ın içinde yaşadığı "geçip gitmiş" dünya sizi büyülemişse hemen seyredin filmin orjinal adı: a torinoi lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 0.1 puan niye kırdın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 uzun plana uysun diye bikaç yerde sabun yapmış yönetmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 http://uphillwriting.org/wp-content/uploads/2011/06/Groundhog-Day.jpg 8/10 İzlemekte geç kalmışım bu filmi, gülümsetti ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Flassh said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTMyOTg0ODQ1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjc0NTMwNQ@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg film hakkında hiç bir şey bilmiyordum, afişten yola çıkarak dandik amerikan gençlik komedilerinin bollywood şubesidir en fazla diye izlemeye başladım, hastası oldum çok eğlenceli. çok iyi lan hollywood falan hikaye,izlediğim en iyi film ,dalga geçenler olabilir ama gerçekten en iyi film,insanların istediğinde neler başarabileceğini,insanın gözünün içine soka soka anlatıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Adamlar cok iyi. Tavsiye ederim. Biraz absurd, biraz Turk filmi havasi mevcut. Bastan uyarayim. =) http://3.bp.blogspot.com/-u-SaJFbRByo/TivTb7sS3TI/AAAAAAAAAsI/q3hW-LwTLcE/s1600/singham.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar