Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Cuce said: http://www.gonnawatchit.com/wp-content/uploads/2011/02/tangled.jpg uzun zamandır ilk kez yenı bi disney filmi izledim. canavar gibi yapmışlar. disney bıkkınlığı yoktu üstünde pek, daha doğrusu disneyin iyisi vardı kötüsü pek yoktu diyim. bas kötünün ikinci dans sahnesinde dedimki yuh artık yuh yanı abov 3dye bak! sinamografiye bak! rahatlıüa bak! cok gelişti bu 3d animasyon her gün yenı bi yerlere gidiyo azizim. edit: not: pek üstünden cok. ya geçen hafta izledim,yazıcaktım burayada unuttum heralde, azım acık izledim böle sırıttım bide, acayip hoş olmuş herşey. bide müzikalitenin m si giren herşeyden tiksinirim. mimiklere falan takıldım kaldım pek üzerinden cok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 9,5/10 Şahane. Böyle belgeseller izleyince kendimi bir halt sanıyorum, sözde mühendisiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 coxxxx , 5 bölümmüş hemen atlıyoruz. cok iyi bu wonders serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 tam isimleri neler bunların ne diye arayacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 6.5/10 Fikir güzel ama film iyi değil. Ama izlenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Film daha vizyona girmedi siz nereden bulup izlediniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 3 hafta oldu film cikali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Yine ABD'de çıkmış tabi burada değil. Bu filmi sinemada izlemenin daha iyi olacağı, daha iyi izlenim bırakacağı kanısındayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 8.2/10 çalışır benden. bugün değil ama dün izmirde açık hava sinemasında bunu izledim,güzeldi. film 1962 yapımı,ırza geçme suçundan tutuklu siyah bir adamın savunmasını üstlenen, onu savunurken de önyargılı ve hoşgörüsüz kasaba halkına karşı duran ilkeli ve cesur bir avukatın öyküsünün anlatıldığı siyah beyaz bi film.tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Son zamanlarda çıkan 10 filmin 5'inde de Olivia Wilde var. İyice suyu çıktı kadının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 atticus basgaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Verdiğim paraya acıdım.Maymunu bile karizma yapmaya kasıyorlar , maymun lan bu.Kısaca gitmeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kızlar güzel, müziklerde de güzel, sahnelerde keza öyle izlenir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 alperozg said: 7/10 Ayibetmisinagaaa, helalinden 9/10 u var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://www.vizyonfilmizle.net/image/x-men_first_class.jpg çok sevdim filmi, fuck yeah şeklinde izledim çoğunu, yalnız sonunda biraz bocaladı gibi geldi bana biraz fazla basitleşti gibi oldu, ama güzeldi gene de sonra bi daha izlerim ben bunu mmh http://razorgrrls.files.wordpress.com/2011/04/sucker_punch_002.jpg meme şaka lan sırf meme değil, ekşın sahneleri çok iyiydi hava kaçıran naziler falan güzeldi hepsi, tüftüf yalnız çok facebook kişisel ileti felsefesi vardı hele sonlara doğru o baya baydı beni http://www.dan-dare.org/FreeFun/Images/CartoonsMoviesTV/LionWitchWardrobeWallpaper1024.jpg böyle tüm filmi EHE NE GÜZEL^^^^^^^^ diye izledim ama savaş sahneleri falan çok kötüydü lan, hani tamam çocuk filmi ama bu kadar da çocuk filmi olmasaymış keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 8/10 Disneyden başarılı bir çalışma, klasik bir hikaye, farklı bir yaklaşım, eğlenceli bir film. Keyifle izledim. 7/10. Sinemada 3D izlemiştim. Birde DVD de bakayım dedim. Guzel film ancak serinin önceki filmleri daha iyi idi. Gereksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yoginin yorumu çok iyiymiş ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://www.comingsoon.net/gallery/5079/fountainos.jpg 8/10 çok acayipti. aklımı sektirdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi nasıl sekiz verirsiniz bu filmi beğenenleri anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ilk çıktığında izlemiştim bende,güzel gelmişti o zaman.şimdi tekrardan hatırladım sayende :D tekrar izleyeyim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Llama said: abi nasıl sekiz verirsiniz bu filmi beğenenleri anlamıyorum Gerçekten katılıyorum ya.Sabredip 1 saat 10 dakika izledim ama dedim bende insanım aga naptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/9/94/The-passion-of-the-christ.jpg 10/10 severim ben tarihi filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 10/10 mu ? amma bonkörmüşssün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 niye? izledim hristiyan oldum. Geregini yapti film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 çağrıyı izle özüne dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar