xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 fede said: http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/1235189.jpg tam bir ingiliz filmi, sıkılmadan izledim. 7.8/10 8/10 keyifliydi baya, the boat that rocked'daki eleman sanki aynı karakter farklı iş yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ben de sevdim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 fena değil ne olcak bu gençliğin türünde bir de Emily Meade (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 dizi oyuncuları + rapçi film yaparsa izlemem açıkcası o filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Esnaf said: i saw the devil 7/10 biraz fazla uzundu ama güzeldi 2:22 filmin süresi ve gereksiz uzundu bence. aksiyon ve gore sahneleri gayet iyiydi ama keşke 30-40 dakika daha kısa olsaydı. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 BiTcH_oFBaT said: Rock'n Roll gibisi var mı :) Cast baya başarılı. Dakota döktürüyor gene Cast iyi. Fakat sarmadı film beni. Dakota çok iyi, oyunculuğu süper. Ben bu hatunun teeeee denzel washingtonlı olan filmini izlemiştim. Demiştim çok büyük oyuncu olur diye. Fakat film iyi değil bence, belki o zamanlara genel olarak kılım sebebi bu olabilir. Ama yani adet kanamasıyla başlayan bir film. Erkek filmi değil pek, kadın haykırışı diyelim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 8/10 gerçek hikayeleri her zaman severim. en güzek sahne sondaki f5f5 ti.ztn sonra onada çare buldu arkadaş ahah yanlzı ikizler yine hiç yoktan 65 kağıdı götürmüşler iyi lan hiç bi bok yapmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 7.5 / 10 Film bitince tüylerim diken diken oldu. bay güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 haha twelve'de 50 cent oynuyo geçenlerde 13'te de oynadı adam ardışık gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 son 20 dakikasında filandım, kapatmak zorunda kaldım ama gerçekten çok başarılı bir ingiliz komedisi. Siyasilerle ve olaylarla dalga geçiyor. Süperdi ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://izlediziyi.com/bsfiles/thumb/drakula-izle-bram-stokers-dracula-1992-turkce-dublaj.jpg baya güzeldi. çok sevdim. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 önce american seyretmeye çalıştım, bitiremedim bile http://2.bp.blogspot.com/_QwuWumHhef4/TIjzjx60UcI/AAAAAAAABls/VIvAsGeWwDo/s1600/The-American+poster.jpg 3/10 sonra iron man 2 izledim, işte laylaylom izledim http://www.sine21.com/wp-content/uploads/2010/06/IronMan2Poster22.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bol aksiyonlu hırsız filmi. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 fizban said: önce american seyretmeye çalıştım, bitiremedim bile http://2.bp.blogspot.com/_QwuWumHhef4/TIjzjx60UcI/AAAAAAAABls/VIvAsGeWwDo/s1600/The-American+poster.jpg 3/10 yuh nasıl 3 verirsin ya. ayıptır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ayip olmaz olmaz, uc bile fazla. dun izledik fena kotu geldi bize. simdi elite takim gelip siz anlamamissiniz kult film der buna olay kopar gider. zevkler renkler herhalde ama fazla bir sey ummasin halktan arkadaslar, ust duzey yasam formlarini bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 my sassy girl (kore versiyonu) puan veremiyorum o derece guzel. joint security area , kore gene, muhtesem. 10/10 i saw devil , koreden 7/10 the tale of two sisters, kore, agir ilerleyen ortalama bir film olmus. 6/10 the A team , amerikadan rezalet otesi bir sey cok fena cok kotu. the american , 2.99/10 cok kotu. devil asansorde gecen bir gerilim filmi basarili buldum. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 su kore filmlerinde hikayeyi nasil takip ediyorsunuz? tum yuzler ve isimler birbiri ile ayni, hani boyle bol karakterli bir kore filmi seyrettigimde hicbisi anlamiyorum, bi bas kahramani takip edebiliyorum. Zaten o yuzden az karakterli cekiyorlar filmlerini sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 erkekler gene neyse kilolu sakallı felan anlaşılıyor da kadınların hepsi bir birine benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Kanuni said: ayip olmaz olmaz, uc bile fazla. dun izledik fena kotu geldi bize. simdi elite takim gelip siz anlamamissiniz kult film der buna olay kopar gider. zevkler renkler herhalde ama fazla bir sey ummasin halktan arkadaslar, ust duzey yasam formlarini bilemem :) hemen alınmışsın da, üst düzeylik falan yok. herhalde beklentileri çok yüksek tuttunuz, aksiyon filmi olsun falan istediniz. ama film karakter filmi, gerilim, duygusal falan filan. benim için 8 :P ahahah yeni gördüm 2.99 vermiş bana inat :D eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 american biraz yavaş ilerliyo, aksiyon filmi beklentisiyle izlenirse hayal kırıklıgı yaratmasını anlayabilirim. ama onun dışında çok iyi oyunculuk, çok iyi yonetmenlik barındıran bi film, bi şans daha verin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yok be ne alinmasi. sana inat da degildi gercekten begenmedim filmi :) bazen oluyor boyle bir filmi %99 sevmiyor yillar sonra o film bir sanat eseri olarak deger goruyor belki onun gibi bir seydir ne bilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 6/10. sürükleyici gibi film ama doyurmuyor yau. daha akıllıca olabilirmiş, senaryo biraz cılız. yine de deneyebilirsiniz. bunu da sırf komik diye koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 valla bilmiyorum modum uygun değildi belki american'a, fakat bitiremedim dediğim gibi. diyalogsuz film beni yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 american aslında çok güzel bi film olabilirmiş ama muhtemelen uyarlanan kitap dandirik bi aşk romanıydı. iki arada bir derede öyle bitti gitti; ama açıkçası izlerken sıkılmadım ben. dandik filmi aslında. her türlü ilginç bir filmi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 çok güzel filmdi yaw...Cem yılmaz'a olan hayranlığım gene artarken, türk sineması da göğsümü kabarttı,sonunu merak ederek izledim valla.Aaa bir de müzikler de on numara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar