Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://moviestudio.files.wordpress.com/2009/12/boat_that_rocked_ver6.jpg geçen yıl dvd'sini satın almıştım, anca bugüne kısmet oldu izlemek daha önce izlemediğime çok pişman oldum, kafama koyayım resmen 9/10 harika bir filmdi. Sadece soundtrack için bile yeter, ayrıca tipler gerçekten çok orjinaldi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tavsiyen üzerine hemen izliyorum dostum paylaşım için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://www.pineappleexpressdvd.com/images/Pineapple-Express.jpg muhteşemdi 10/10 "Red: You just got killed by a Daewoo Lanos, motherfucker! How you like me now?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 james franco! cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 mokoko said: http://www.pineappleexpressdvd.com/images/Pineapple-Express.jpg muhteşemdi 10/10 "Red: You just got killed by a Daewoo Lanos, motherfucker! How you like me now?" bu adamın filmini kesinlikle izlerim hatta şimdi bluray arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 tim burton ve helena bonham carter için benden 7.5 puanı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mr_Hand said: favorilerimden : halen heyecanlanıyorum bu filmi izlerken ya. çok güzel, jodie foster mükkembıl oynuyo. 10 defanizledim bu gün olsun gene izlerim. çok uzun harika ve heycanlı bir film. uzun oluşu konu ankaltımına çok artı katmış süper bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 130 gb lık extended 1080p lotr indiriyorm. indikten sonra heralde beni burada bulamayacaksınız. esen kalın. siz bu postu okurken ben çooooooooooğk uzaklarda oluciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 filmin ilk yarısı tutuktu biraz ama ikinci yarı baya iyiydi. genel olarak güzeldi. neden para verdim de divx ini beklemedim demedim çıktıktan sonra (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya bendeee,,,en az 5 defa izlemişimdir, ve her izlediğimde bir kez daha parçacık fiziği seçmemeli miyim, astrofizik mi seçsem diye hayallere kapılıp gaza geliyorum:)İnanılmaz keyifli bir filmdi herkese tavsiye ediyorum. Dragonmax said: Mr_Hand said: favorilerimden : halen heyecanlanıyorum bu filmi izlerken ya. çok güzel, jodie foster mükkembıl oynuyo. 10 defanizledim bu gün olsun gene izlerim. çok uzun harika ve heycanlı bir film. uzun oluşu konu ankaltımına çok artı katmış süper bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 canım istedi tekrar izledim 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 10/10 ilk defa izledim. ne filmdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 DarKRideR çok sağol, çok güzel bir filmdi. 10/10 DarKRideR said: http://moviestudio.files.wordpress.com/2009/12/boat_that_rocked_ver6.jpg geçen yıl dvd'sini satın almıştım, anca bugüne kısmet oldu izlemek daha önce izlemediğime çok pişman oldum, kafama koyayım resmen 9/10 harika bir filmdi. Sadece soundtrack için bile yeter, ayrıca tipler gerçekten çok orjinaldi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu film yaşam tarzım yaa 10 üzerinden 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hangi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 rock teknesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 eet güzel film yanlız afişinde bu siyah saçlı adamı neden koymamışlar acaba bence gayet cool bir tipti "o halde ne dersin ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ingilizler film çekmeyi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Somon said: eet güzel film yanlız afişinde bu siyah saçlı adamı neden koymamışlar acaba bence gayet cool bir tipti "o halde ne dersin ?" What about then? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 geçenlerde yine izledim 8/10 bazı yerler yarıyor ya.genel olarakta eglenceli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 shrek forever after: 7/10 baya kotu olmus ya. 7'den 70'e olayi gitmis direk 0-6 olmus. puss'in oldugu her sahnede acayip eglendim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Red said: geçenlerde yine izledim 8/10 bazı yerler yarıyor ya.genel olarakta eglenceli baya bu film cidden iyiydi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Borsa ve çöküşleri üzerine bir film. Fena değil gayet sürükleyici. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 gençlik filmi sandım ilk başta, değilmiş. gayet güzeldi, bolca wordplay var, başroldeki hatunu da pek severim zaten :) 8 /10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar