DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi naptın tamam sessiz sözsüz kimisi için sıkıcı gelebilcek bir film ama -9 da değil be. gerçi izledikten sonra dediğim şey ortada bi puan verilemeyeceğiydi filme. yani ya 10 verirsin ya da 0. ama yine de hakkını yeme derim. ek olarak da zevler renkler der ve kaçarım asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi -9'luk filme ne renk, zevk farklılığı yahu.. renk desen bildiğin tam bir siyah, zevk desen ağır, bunaltıcı, acaip bi şi. izleyin ama indirip. izleyenlere sabır taşı ödülü verilsin, beğenirlerse açık alın ve keçi sakalla daire çerçeveli gözlük ve boyunlarına mini fularlar hediye edilsin. törenle verilsin tabii hepsi. bu arada geçmiş notlarda "içilmiş kahvenin telvesinin kuruması -5, yağlı boyanın kuruması -7 puan" almışlardı.. karşılaştırma için faydası olur diye şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://www.kemal-sunal.net/files/images/filmler_buyuk/sut_kardesler.jpg 7/10 Küçükken gulyabaniden çok korkardım, akşam karanlık oldu mu evde dolaşamazdım bu film oynadığı günler falan. Geçen aklıma geldi merak ettim nasılmış diye, bi izleyeyim deidm sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 biraz nostalji yaptım 2002 hero 1994 interview with the vampire sonra sinemada da 2010 after life after life fena değildi buarada sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hugh jackman ın her türlü tipini görebilceğiniz güzel bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bayadır buraya bakmıyodum, toparliim. geçen gün bir daha seyrettik (6. defa filan herhalde) şa-ha-ne film! tek problemi fazla uzun olması. bitmek bilmiyor ama heyecanlı bi eser. kendi zamanında aklımızı kaçırtmıştı, şimdi bakınca 79/100 bir-iki hafta oluyor seyredeli. kendini biraz erken ele veriyor ama izlenir. 66/100 bunu digitürk'ten fırlayınca seyrettim, baya boktan filmmiş. 38/100 bi de bu var. son derece kötü. 34/100 west and soda, in the loop, stardust ve deferdor'u da listeme aldım. ooh mis. bu threadi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 meh.2 tane oscarlı oyuncuyu alıp tv film'i gibi birşey çıkmış ortaya.orjinalini izleyin yukar da arkadaş izlemiş :) 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bende izlicektim kötü mü o kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bir karakter bu kadar tatlı olmasın yahu =) filmi de çok sevdim. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNjA3Mzg4OTMwN15BMl5BanBnXkFtZTcwMTA1MzEzMQ@@._V1._SX357_SY500_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 bu experiment o alman yapımının remake'i mi? anaa haberim yoktu. Orjinali baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 evet das experiment yeterince iyiydi. amerikan sinemasının konuyu alıp berbat etmesine hiç gerek yoktu bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//revolver.jpg cok iyi basladı, felaket bitti. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 6/10 Hatun kişisiyle izlenecek filmler listesine alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 kendi konusuna yazdım gerçi ama adettendir buraya da yaziyim. 7.5/10 diyim filme. heryer asker filmi kaynıyor, bayar diye düşünmeyin. hiç sıkılmadan izliyorsunuz. baya sürükleyici. matt damon zaten iyi oynamış gene. kısaca izlemenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Death NoteDeath Note: Last NameL Changes The World Az öncedeTokyo Magnitude 8.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/48/Body_of_lies_poster.jpg Ridley Scott üstüne Russell Crowe + DiCaprio + bu adam niye abd'de değil de ingiltere'de doğmuş dedirticek Mark Strong. = masterpiece 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Beyler kızla izlenicek son zamanlarda çıkmış iyi bir romantik-komedi tavsiyesi verebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Knight and Day Aradığın film tam olarak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tamamdır saolasın :) not: kaliteli release bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 http://www.impawards.com/tv/posters/dog_year.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Memento (2000) http://www.filmc.net/wp-content/film_poster/akil-defteri-memento.jpg 9/10 Zamanında yemek yerken izlediğim için filmin bi kısmını kaçırıp bi daha hikayeyi yakalayamamış, hiçbi şey anlamadım diye yarıda kesip bırakmıştım. Dün tekrar bakayım dedim de, cidden harikaymış. 1 puan da sonu için kırdım istediğim gibi bitmedi diye sdfsdfsdfL.A. Confidential (1997) 9/10 Bunun da afişlerini hep görürdüm, bugün anca izleyebildim. Çok çok iyi bi filmdi. Aksiyon sahneleri kırpıp kırpıp Youtube'a koymalık, özellikle en büyük aksiyon sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Theridone said: ne zamandır burayı rehber olarak kullanıp film izliyorum. minnettimi göstereyim dedim :) http://img03.blogcu.com/images/o/g/u/oguzcanonver/078335100095528f031f390f079545e8_1278595285.jpg 9/10 hayata sadece tutunmaya çalışıp, talihsiz bi kazayla tamamen yatağa mahkum olduktan sonra insanın ne hissettiğini/hissedebildiğini çok çok güzel anlatmışlar filmde. Fazlasıyla beğendim. (tu) dün izledim bende ve verdiğin puanı hakediyo kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 http://www.angleton.isd.tenet.edu/secondary/hs/smith/web/group%20proj.%201/assets/25th_1.jpg 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bloodless said: Death NoteDeath Note: Last NameL Changes The World sıkı bir death note hayranı olarak söyleyebilirim ki, 3 film de birbirinden boktan ve rezalet. 2. filmin sonunu direk mangadan aşırmaya kalkmaları ayrı bir rezalet tabi. ucuz yönetmenlerle anca bu kadar oluyor işte. yakında da amerikan versiyonu geliyor, onu düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar