Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu filme hep ayar oluyorum. hiç de perfect murder değil abicim. perfect murder olsa douglasın sonunda babalara gelmemesi lazım. karıyı ortadan kaldırması lazım. sonu bmbok olan filmlerden. diğer taraftan sonuna kadar olan kurgu harika.
Mesaj tarihi:
evet ben de baslarda cok begendim, kadrosu yeter zaten dedim oyle oldugunu gorunce hayal kırıklıgına ugradım.

ama sen yine filmin sonunu falan sposuz anlatmıssın asfsgf.
Mesaj tarihi:

7/10

Eski bir film, zamanına göre iyi buldum. Hafif ironik. Oyunculuk gayet yerinde, senaryo biraz tırt. Filmdeki Grace'e hafif hoşlantılar beslemeye başlamışken şuan ki halini görünce bi vicdan azabı çektim. Sağlık olsun. İzlenebilir (tu)
Mesaj tarihi:
the darjeeling limited izledim yine, hatta ilgili masaüstü resmime geri dönesim geldi. the fantastic mr fox izlemiştim daha geçen gün. gidip bi de the life aquatic with steve zissou izleyip tam olucam. belki ondan sonra da rushmore filan izlerim kısmet hep.
Mesaj tarihi:
knox said:

vay be böyle bir film çıkacağını hiç tahmin etmiyordum.

8/10 samuel abimiz yüzünden kırdım 2 puan yoksa direk 10/10.

filmi izlemedim ama bu akşam çekicem. merak ettim, neden samuel yüzünden puan kırdın. samuel normalde oynadıı filme artı puan katan bi adam :)
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

knox said:

vay be böyle bir film çıkacağını hiç tahmin etmiyordum.

8/10 samuel abimiz yüzünden kırdım 2 puan yoksa direk 10/10.

filmi izlemedim ama bu akşam çekicem. merak ettim, neden samuel yüzünden puan kırdın. samuel normalde oynadıı filme artı puan katan bi adam :)

tamamen kişisel ben sevmiyorum oyunculuğunu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...