Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mi 24 var, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 3.sezon da geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ben severim blek legünü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 oğ yee. geliyo mu harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Obarey 3.sezon geliyorsa gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Obaa, baya özlemiştim bu animeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Şu an ep 9 u bitirdim anca =) maid services fobisi oluştu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 o maid insan değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 heya o bölümde baya bir terminatör 2 geyikleri vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Hm! Bu maidin sesi unohana retsu taiço sesi snrsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hepsini izledim harikaydı harbiden 3. sezonuda gelirse müthiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Hayırlı olsun. Ova, 5 bölüm Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 en imba arclardan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Black Lagoon Sesion 3 EP 1 (Steam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 güzel başladılar, ekşına doyacağız iyice. :) p.s http://www.cinecon.com/frontimages/2084-stranglehold.jpg http://anime.advancedmn.com/images/media/BlackLagoon2-vol1-image2.jpg chow yun fat'e şatgan çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Çok şukela bir bölümdü, böyle devam eder umarım bütün ova. Ahahaha barda gene taş üstünde taş kalmadı, garibim barmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 sağlam bölümdü aynı tatta gitsinler bari bayaaa uzun bir arctır bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 roberta's blood trail 2 çikti Subbed bulamadim daha gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 subbed halide var artik piyasada gogo 02 action yoktu hiç bolumde peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ya güzel de mangaya biraz baktım, bütün bütün sayfaları koymayıp esgeçmişler, dialogları hatta karakterleri filan çıkartmışlar. kısaltmak için yaptılarsa kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ova 5 çıkmış ve arc sonlanmıştır gençler saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tastymelon çıkarmamış galiba daha, onu bekleyeyim bari biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tekrar izlemeye başlıyorum bunu, özlemişim baya bi. roberta's blood trail'i izlememiştim, onu da izlemiş olurum. http://www.youtube.com/watch?v=kjEONBqllek http://www.youtube.com/watch?v=GNjOwMy1ZvM oh babe, you are awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar