Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crimson Horde. Darkfall Icin Official Paticik Guildi.

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Not: imza talepleri threadini actim biraz once, imzalari yapmaya baslayalim yavastan, kendimizi duchy'e tanitacagiz yakinda, rpsel olarak bir hikaye uydurdum onu yapistiracam ama ozet olarak kapilarinda belirmis olacagiz bir buyuk baslik altinda. Herifler bi titresin, internetteki turklerin lamerligini bi tatsinlar sddfg.
Ahanda
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
kafam karıştı yav bu iş cok teferruat'lı olmaya başladı. rp geçmişi fln :S bu duchy bize ne sağlıyıcak ki

sizin rp gecmisiniz muhim degil. Orduda bir adamsiniz iste, goc ettik geldik, cok pis savasciyiz.

Ha bi de annelerimizi babalarimiz orklar kesti hep. RP isini bana birakin sdfg, benim formalite bisiler sallamam lazim.

Ayrica evet, duchy bize toprak ve 1.2 k insanla baslama firsati sunuyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Beta hakkinda biraz inside info aldik :o Beta her gun resetlendigi icin dogru duzgun buyuyup skill kasamamis cogu kisi, ama gececegimiz yerin haritasini cikarmislar ve nerelere sehir kuracagimizi falan planlamislar... baslangicimiz guzel olabilir, oyunun ilk kurulan sehirlerinden birisi olabiliriz.

Daha sonra oyunun iyi olduguna karar verirsek ve fulltime devam edip zaman ayiracagimiza karar verirsek biz de uzun vadede bir sehir kurma olayina gireriz, ama gorunen o ki cevrede cok fazla rakip olacak, bol bol akin yapabilecez sabahlara kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...