Spidee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Hala eklenmedi galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Hey beni de var sayin, harika bi olay, takilmak istiyorum, basvurdum guilde, warhammer kasiyorum ama soyle saglam bi MMO iyi gider diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Spidee said: Hala eklenmedi galiba? ne eklenmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draxous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Azmodai said: Spidee said: Hala eklenmedi galiba? ne eklenmedi? dfo forumlarındaki guild grubunu kastetti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ha evet, takip ediyorum ama clan registrar 2-3 gun surebilecegini, 70 clanin oldugunu soylemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 skill'lere verebileceğimiz puanların limitsiz olması hoşuma gitmedi. her ne kadar skill decay olsa da, çok oynayan hayvani hardcore oyuncular her zaman skill olarak çok bariz bür üstünlüğe sahip olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 e hardcore oynayan oyuncu üstün skill e sahip olsun zaten bence mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Not: imza talepleri threadini actim biraz once, imzalari yapmaya baslayalim yavastan, kendimizi duchy'e tanitacagiz yakinda, rpsel olarak bir hikaye uydurdum onu yapistiracam ama ozet olarak kapilarinda belirmis olacagiz bir buyuk baslik altinda. Herifler bi titresin, internetteki turklerin lamerligini bi tatsinlar sddfg. Ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kafam karıştı yav bu iş cok teferruat'lı olmaya başladı. rp geçmişi fln :S bu duchy bize ne sağlıyıcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 1k ya yakın adamla oyuna başlama imkanı sağlıycak yani bildiğimiz zergest yapcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Masticore said: kafam karıştı yav bu iş cok teferruat'lı olmaya başladı. rp geçmişi fln :S bu duchy bize ne sağlıyıcak ki sizin rp gecmisiniz muhim degil. Orduda bir adamsiniz iste, goc ettik geldik, cok pis savasciyiz. Ha bi de annelerimizi babalarimiz orklar kesti hep. RP isini bana birakin sdfg, benim formalite bisiler sallamam lazim. Ayrica evet, duchy bize toprak ve 1.2 k insanla baslama firsati sunuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 gerek yok o kadar adama, ben yeterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Önceden bahsi geçen logo ve yanar dönerlisi bu olmakta http://img234.imageshack.us/img234/5603/logotypemv8.jpg Banner falan yapıyormuşsunuz. Kullanmak isteyen arkadaşlar buradan .PSD olarak indirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Beta hakkinda biraz inside info aldik :o Beta her gun resetlendigi icin dogru duzgun buyuyup skill kasamamis cogu kisi, ama gececegimiz yerin haritasini cikarmislar ve nerelere sehir kuracagimizi falan planlamislar... baslangicimiz guzel olabilir, oyunun ilk kurulan sehirlerinden birisi olabiliriz. Daha sonra oyunun iyi olduguna karar verirsek ve fulltime devam edip zaman ayiracagimiza karar verirsek biz de uzun vadede bir sehir kurma olayina gireriz, ama gorunen o ki cevrede cok fazla rakip olacak, bol bol akin yapabilecez sabahlara kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Sabahinda altisinda "hadi kanka bla bla ya baskina gidelim" seklinde? Belli saat araligi yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sabah 3te aricam hepinizi, OLM KALK KOYU BASMISLAR diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Senin 3 bizim 9 Sukru =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sizin 3te aricam zaten, benim 3te ne ariim lan, uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Dedim sen cilginsin, yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 forumfall da clan ı eklediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 hayır sanirim son basvuru saati pazar gecesiymis. biz p.tesi sabah verdik, hepsi eklenmis yeni guildlerin, ama bizimki yok :/ neyse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 geleyim mi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar