aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 zanaater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 simdi baktim da, ozturkcede Uygur kelimesi sadece uygar, medeni demek degilmis, kendi kendine yeten de demekmis. Burjuva dedigin zaten kendi kendine yetendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 fakir proleterya desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 şöle nuub işi bişi yaptım; black metal grup logosu gibi oldu biraz :) olabileceğisi varsa şu şöle olsun bu böle olsun diyerek şekle şemale sokulabilir. olmazsa garbıça atarım sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 heh logo denemesi icin sagol xeno ama dedigin gibi, amator metal gruplarin arasinda daha cok ragbet gorebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Arkadaslar forumfallda (forums.darkfallonline.com) clanlar icin usergroup acma secenegi cikti ve 10 tane isim verebilirsek clan beta dbsine girebiliyoruz ve betaya katilma sansimiz bir hayli artmis oluyor. 10 tane isim lazim ve forumfall'a register olmaniz sart. O username'leri yazip yollamam lazim devlere, ve hemen arkasindan 48 saat icinde bizim gruba uye olmaniz gerekmektedir. Lutfen yardimci olun betaya girme sansimiz artsin. simdilik liste (forumfall nicklerinizi yazin, burdakileri degil) - C Silverhammer - Oce4n - rahatsiz - coa33 (apple) - Esrik (comusluk) - Consar - Joscelin - Spidee - Codmaster (galpath bap) - Cuce (bekliyorum inputunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Lazım olursa buyur: Forumfallda: oce4n, patide oce4n, crimsonda: oce4n :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Giremiyorum verdiğin adrese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Linki duzelttim. OM ile isim yollayan arkadaslara tesekkur ederim ama guilde forumlardan uye olmadiginiz surece (www.crimson-horde.com) adinizi yazmam dogru olmaz, guildde daha once bulunan arkadaslara haksizlik cunku. Guilde uye olun, sistemin parcasi olun buyrun tepe tepe :) Betaya girme olasiligimiz birazcik artiyor bu durumla birlikte, o yuzden elimizi cabuk tutalim lutfen. not: sirf betaya belki girerim diye adini yazdirip ilgilenmeyecek kisiler hic gelmesin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 nick secimim rajinhear olacak. insallah a.s.a.p. deneyebiliriz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 oyunu zaten herkes cikmadan deneyecek mutlaka :) free trial ve ocak basinda open beta soylentileri cirit atiyor forumlarda ve mantikli da geliyor (9 ocak gibi bir tarih dusunuyor cogu kisi). gorecegiz bakalim. Guilde hosgeldin rajin, umarim uzun sure bizle beraber olursun ;) bu arada, belirteyim, forumfallda grubumuz yaratildiktan sonra oradan da herkes uye olabilir gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Darkfall Forum'una Joscelin diye kaydoldum Azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bende varım.haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 oh bal gibiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Yaz beni de Azmo. Kesin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yazmicam, sen kendin uye olacaksin :D www.crimson-horde.com. bu arada jojo kim yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 jojo benim kanka patiden diil :) ben kayıt ettirdim yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ok, yeni kayit olan arkadaslar mutlaka bi merhaba postu atsinlar, taniyalim bilelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 merbaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 forumfall da da nick jaan orada nasıl clana üye olacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 listeyi verdim arkadaslar, kabul olur olmaz listede adi bulunan herkes lutfen dfo forumlarindan guild grubuna uye olsun. listede adi olmayanlar da olsun :) - C Silverhammer - Oce4n - rahatsiz - coa33 (apple) - Esrik (comusluk) - Consar - Joscelin - Spidee - Dreagloth - Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Eve yeni geldim, bi yemek yiyip kayit oluvereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 official forumlar da ol tabi, sonra da bizim grup acilinca oraya uye olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar