Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunu yapın

forgiver

Öne çıkan mesajlar

olay beyin sağ ve sol loblarının kullanımı ile ilgili

bir elinizle üçgen bir elinizle çember çizin
bu kolay olanı, sağ ve sol tarafın eşit kullanılabilmesiyle alakalı

bu da dual core la alakalı
sağ elinizi bir yönde, sağ ayağınızı ters yönde çember çizer gibi çevirin

ben yapamıyorum ya ağlıycam kardeşim dalga geçer gibi yapıyor, gözlerimi de ayrı ayrı kırpamıyorum bu sinir sisteminin olayı nedir, çalışmak mı
Sosyal ağlarda paylaş

sol elimle üçgen, sağ elimle çember olayını yapabiliyorum; ama sağ elimle üçgen, sol elimle çember olayını yapamıyorum. İlginç evet xD

Şu el-ayak haraketini yaparken de abim geçti odanın önünden, öyle baktı bana. Neyse, umuma açık yerlerde girişmiyorum artık böyle olaylara.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

bu da dual core la alakalı
sağ elinizi bir yönde, sağ ayağınızı ters yönde çember çizer gibi çevirin

bunu karşımdaki insan yaptıktan 10 saniye sonra ben de yapmıştım (H)

diğerini denemedim deniyim bakalım =P

bide şey var, bi elinle göğsüne vururken diğeriyle yukarı aşağı yapıyosun, sonra bi anda tersine çeviriyosun duraksamadan, bunu da anında kapmıştım =D

hea ben son olayı yanlış anlamışım. benim dediğim bi elinle ileri doğru çember diğer elinle geri doğru çember çizme. yani ellerini ortada bütün parmakların birleşicek şekilde tutarken birini kafana doğru birini kafandan ileri gitcek şekilde ters hareketli iki çember. of anlatamadım sanırsam ama zor bi hareket =P el ayak olayını deniyim bakalım

hmm uğraşamıcam ya sonra denerim (aka yapamadım)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kendercik said:
benim de derdim kül aslında ;)

Yunanistanda gördüğüm manzara: tek elle küçük motorsiklet kullanırken diğer eliyle tepsi (üzerinde kahve) taşıyabilen ve kaskın içine sıkıştırılmış cep telefonuyla konuşabilen adrese teslim kahveci

tek eliyle motoru kontrol edip diğer eliyle çekirdek yiyen gördüm, yanılmıyorsam bacak bacak üstüne atmış vaziyetteydi.sukutır tip motordu ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...