forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 olay beyin sağ ve sol loblarının kullanımı ile ilgili bir elinizle üçgen bir elinizle çember çizin bu kolay olanı, sağ ve sol tarafın eşit kullanılabilmesiyle alakalı bu da dual core la alakalı sağ elinizi bir yönde, sağ ayağınızı ters yönde çember çizer gibi çevirin ben yapamıyorum ya ağlıycam kardeşim dalga geçer gibi yapıyor, gözlerimi de ayrı ayrı kırpamıyorum bu sinir sisteminin olayı nedir, çalışmak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 çocukken daha kolay yapılıyo öyle şeyler, büyüdükçe daha çok kasmak gerekiyo belki hiç yapılamıyo, enstürman çalmayı öğrenmek gibi bi bakıma (tamamen gözlemden sıktım yannız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ikisini de çok kolay yaptım. quad core'um. ayak sallama işini kahve almaya giderken yaptım, sırf onun için ayağa kalksam quad core olamazdım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 2 sinide yaptım, yeni ram almıştım ondan sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 huun said: ikisini de çok kolay yaptım. quad core'um. quad için sol el ve ayak ın da dahil olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sol elimle üçgen, sağ elimle çember olayını yapabiliyorum; ama sağ elimle üçgen, sol elimle çember olayını yapamıyorum. İlginç evet xD Şu el-ayak haraketini yaparken de abim geçti odanın önünden, öyle baktı bana. Neyse, umuma açık yerlerde girişmiyorum artık böyle olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 beceremedim ben de ama fazla zorlamadım, ısrar edilse belki yapılabilir ama evet ilk denemelerde direkt fail oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bi ücgen bi cember yerine, 2 cember ciziyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Kalem olmadığı için ortalıkta (evet bulamadım :D) üçgen çember olayını yapamadım da, ayağa kalkıp denedim diğerini. İlk seferde oldu be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ulan ben araba kullanırken sigara yakmayı bırak, içmeyi bile beceremiyorum; milletin yaptığına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Hehehe ben bi elimle mesaj yazıp ( bakmıorm telefona ) bi elimle camı açabiliorm. Ayakla kullanıorm mereti:P gerçi aynı anda deil sanırım hepsi Annem sigara içerken telefonla konuşurken araba kullanıo o enteresan işte heryer kül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 benim de derdim kül aslında ;) Yunanistanda gördüğüm manzara: tek elle küçük motorsiklet kullanırken diğer eliyle tepsi (üzerinde kahve) taşıyabilen ve kaskın içine sıkıştırılmış cep telefonuyla konuşabilen adrese teslim kahveci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 forgiver said: bu da dual core la alakalı sağ elinizi bir yönde, sağ ayağınızı ters yönde çember çizer gibi çevirin bunu karşımdaki insan yaptıktan 10 saniye sonra ben de yapmıştım (H) diğerini denemedim deniyim bakalım =P bide şey var, bi elinle göğsüne vururken diğeriyle yukarı aşağı yapıyosun, sonra bi anda tersine çeviriyosun duraksamadan, bunu da anında kapmıştım =D hea ben son olayı yanlış anlamışım. benim dediğim bi elinle ileri doğru çember diğer elinle geri doğru çember çizme. yani ellerini ortada bütün parmakların birleşicek şekilde tutarken birini kafana doğru birini kafandan ileri gitcek şekilde ters hareketli iki çember. of anlatamadım sanırsam ama zor bi hareket =P el ayak olayını deniyim bakalım hmm uğraşamıcam ya sonra denerim (aka yapamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 çizme olayı tamam da el ayak zor oldu bir iki turdan sonra bozuluyo zaten çif çekirdek olmadığımı biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 davul çalmak bu hareketlere çok benziyor gerçekten. beyni parçalara bölüp farklı işlere yöneltmek. ancak gariptir, davul çalıyorum ama bunların hiçbirini sağlıklı biçimde yapamıyorum. ayak olayı sadece en iyi yapabildiğim, o da bir süre sonra bozuyor. neyse ben yatayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Kendercik said: benim de derdim kül aslında ;) Yunanistanda gördüğüm manzara: tek elle küçük motorsiklet kullanırken diğer eliyle tepsi (üzerinde kahve) taşıyabilen ve kaskın içine sıkıştırılmış cep telefonuyla konuşabilen adrese teslim kahveci oha bu direk hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Kendercik said: benim de derdim kül aslında ;) Yunanistanda gördüğüm manzara: tek elle küçük motorsiklet kullanırken diğer eliyle tepsi (üzerinde kahve) taşıyabilen ve kaskın içine sıkıştırılmış cep telefonuyla konuşabilen adrese teslim kahveci ohaa master of multitask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 1.sini yapıyorum 2.%50 yapıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 e yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bende yaptım ama 1 hafta yapabilmeyi düşündükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yuzde yuz beyin gucu diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Yaptığınızı zannedipte yapamıyo olma ihtimaliniz çok yüksek 2. olayda bu arada :) Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Kendercik said: benim de derdim kül aslında ;) Yunanistanda gördüğüm manzara: tek elle küçük motorsiklet kullanırken diğer eliyle tepsi (üzerinde kahve) taşıyabilen ve kaskın içine sıkıştırılmış cep telefonuyla konuşabilen adrese teslim kahveci tek eliyle motoru kontrol edip diğer eliyle çekirdek yiyen gördüm, yanılmıyorsam bacak bacak üstüne atmış vaziyetteydi.sukutır tip motordu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben de el-ayak olayını yapabiliyorum çember-üçgen olmuyor, 2 çembere kayıyor o da kurtarmıyo heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çizmeye çalışırken çıkan şekiller çok komik.. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar