Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Yine son dakkalarda attılar kazandılar yahu :).metalist lider olarak çıktı gruptan şimdi biz 2. olarak grup kaçıncısıyla oynicaz :) metalist ne belaymıs arkadaş.bi daha oynama şansımız olur işallah.5 atıp yollarız o zaman
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 siz şlden gelen takımlardan biriyle oynıyacaksınız.
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 CL den gelen takımla oyıcaz. iyi oldu yani
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 benfica kaçırdı ya elinden kaç tane gol pozisyonuna girdi öyle metalist gerçekten ballı bir takım veya iyi bir takım bilmiyorum
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 valla cl den gelen takımlar hakkında bi fikrim yok yahu.kimler var
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Hehe metalist hakkaten ilginç...Olimpiakos 4 atmış gene...Grup ikincisi olarak şampiyonlar ligiden gelen takımlarla oynuyoruz...Sanki 3. olmak 2. olmaktan iyi gibiydi yaw öle geldi bi an... Takımlar: Bordeux Bremen Zenit Shaktar Marseille AaB Fiorentina Dynamo Kyiv Kuralar yarın...Temennimiz Aalborg tabii ki... Bir bakınca UEFA grup liderleri bu takımlardan çok daha güçsüz... 3. olmak daha iyiydi 2. olmaktan...
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 fede said: CL den gelen takımla oyıcaz. iyi oldu yani nesi iyi oldu yahu, keşke 3. olsaydık da uefa grup lideriyle oynasaydık 2. olacağımıza.
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 dynamo da olur bence.feneri yendiler ama bence top falan oynamıyolar ufak düşünmemek lzm.hedefimiz finalse.milanla oynarız buyuk ihtimal.alborg muş fiorentinaymıs farketmez.ztn bunları eleyemiceksek finali haketmiyoruz demektir bence :) zenit gelsin :)
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya abi cidden CL takımları rezalet bu sene. kim gelirse gelsin rahat eleriz
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 tekrar bordeaux gelse, bu sefer yensek!
cihant Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Yalnız grup 2.leri baya saglam.Elemelerde güzel maçlar olcak gibi
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 İlk maçın dış sahada olma avantajı var
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mumu said: galatasaray elenecek. öncelikli hedefimiz beşiktaşı yenmek.sora elenmeyi düşünüyoruz
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bence Aalborg özellikle gelmesin. gelince klasik hastalığımıza kapılıp ismini hafife alarak maçlara çıkarız bi kere, ki sonunu çok gördük o senaryonun her türlü takımımızdan. ki zaten klişesi de vardır bu işin hani hedefin finalse zorlarıyla zaten oynaman lazım. ek olarak da şu var, şubat ortasına kadar bi zaman var. o zamana kadar kafada bi AaB eşleşmesiyle hafif rölantide, çakarız zaten yeaa diye hazırlanıp 15 gün sonra karşında bi fiorentina valencia buldun mu kızgın kumlardan serin sulara atlama tadını yaşamak olası motivasyon açısından. tabi umarım yine de dişimize göre (diğer bi klişe) kuralar çekeriz bu turda veya sonrasında. en nihayetinde sevilla gruplarda elendi, gelebilecek görece güçlü rakiplerin de sürprizlerle erken elenme olasılığı var illa ki. ama yeter ki şöyle "adını bile bilmiyoruz ezer geçeriz" ekolünden takımlar gelmesin. çıkarsa ben demiştim demek için de bremeni çekeriz diyorum. çıkmazsa da başım ağrımaz banane.
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 rahat eleriz nasıl diyebiliyosnuz ya sanki gs mükemmel oynuyo metaliste yenilen gs değilmiydi_?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 4 oranı vardı metalistin batım parayı 4 katını aldım =) ne hoş bir takım iyi ki elemişler bizi :p
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bence gelecek en iyi takım Werder Bremen Hem skibbe ve lincoln alman takımlarını iyi tanıması hemde seyirci acısından. Diger istediklerim. Dinamo Kiev (Ukrayna) - Defansı cok iyi degil eliyebilcegimiz bir takım. Fiorentina (İtalya) - şuan ki durumu hakkında fikrim yok ama eliyebilcegimizi düşünyorum. gelmesini istemedigim tek takım. Shakhtar Donetsk (Ukrayna) Lucescu bu ne yapacagı belli olmaz : )
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 fiorentina ile eşleşirseniz iki maçtada gili'nin golü var size. shaktar'da lucescu sizi eler. adam türk takımlarını nasıl yenebileceğini gayet iyi biliyor.
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kim çıkarsa çıksın eler shaktar çıksın fiorentina çıksın bu sene kupa bizimdir!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 zenit shaktar fiorentina kesin eler werder dynamo kyiv bordeux belli olmaz aalborg fikrim yok hiç izlemedim
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Şu gruplar başlamadan , Benfica'yı deplasmanda domine edip yeneceğimiz Metalist'e ise Sami Yen'de kös kös yenileceğimiz söylenseydi pek olası gelmezdi.Şu takımlardan hiçbiri hafife alınacak ekipler değiller ama Aalborg'u falan küçümser banko bizimkiler o yüzden gelecekse Bremen veya Fio gelsin Bordeux bu takımlardan daha iştahlı gözüküyor onlardan çekirim.Birde Ukrayna ve Rus takımları gelmesin de...
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 çok acaip bi uefa kupası oluyor. kim ne söylerse g.t olur gibi duruyor şu an. sevilla ve schalke elendi, feyenoord 0 çekti falan..
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 valla hayırlı olmuş bile olabilir. güçsüz rakiplere karşı nedense zorlanıyoruz küçümsemekten ve yeteri kadar motive olamamaktan avrupada. metalist maçında bunun en iyi örneğini gördük. takım yeterince motive olamamıştı maça. muhtemel rakipler içinse ; fiorentina , shaktar ve zenit çıkmaz umarım bunlar bizi zorlayacak kafa kafaya mücadele edecek takımlar. diğerleri rahat elebileyecek güçteyiz iyi oynarsak.
Öne çıkan mesajlar