BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 milliyet.com.tr said: Hürriyet Gazetesi’nin Efes Pilsen’in sponsorluğunda düzenlediği “Son 25 yılın Efsane 11’i” yarışmasının ödül töreni Ceylan Intercontinental Oteli’nde yapıldı Spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin bir araya geldiği gecede Efsane 11’i oluşturan Rüştü Reçber, Recep Çetin, Bülent Korkmaz, Alpay Özalan, Hakan Ünsal, Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Oğuz Çetin, Arda Turan, Hakan Şükür ve Tanju Çolak’a özel olarak yaptırılan kupaları, plaketleri ve formaları verildi. Bu arada Rıdvan Dilmen, Efsane 11 içinde en fazla oyu toplayan isim oldu. o kadar dalga geçilen recep ilk 11 de bence isviçteye attığı o gollede zaten hakediyor sonuna kadar dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 takoz recep la o : ) top geçer adam geçmez ne defensta haa arda turanda çok efsane yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bu arada bişey farkettim bence sol bek ergün olmalıydı her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arda nedir orda ya, bi soluklansın nefes alsın. iyi oyuncu hoş oyuncu da 2-3 yıllık futbolla nasıl efsane oluyor bu adam anlamadım ben. ayrıca recepin golü yönetir her zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 son 20 değil de 15 yıl olmuş bu. 84-86 doğumlu biri faalan yapmış listeyi, kendi izleyebildiği oyuncular arasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 halk secmis 11'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arda ne ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 84-86 doğumlu halk seçmiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Olgunlar turnuvası nedir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kazım > efsane 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 MasterHapLo said: Llama said: takoz recep la o : ) top geçer adam geçmez ne defensta haa arda turanda çok efsane yaa ole deme sakaryada her sene yapilan olgunlar turnuvasinda oynuyor. boyle minimum 30 yas uzeri esnaf eski futbolcular falan katiliyor. recepi ben hep takoz bilirdim ama gayet teknik olnuyor bi de arada tribune dogru sert sut cekip her sene birinin kafasini yariyor. 85-95 arasi oynamis unlu futbolculardan cok gelen oluyor baya zevkli bir turnuva ozellikle tribundeki brutal ses e saip bir amca var o kopariyor milleti.ya zaten bizim o televizyonda kalas gibi gördüğümüz topçular, diğerlerine göre kalas olduğu için öyle gözüküyor. servet çetin halı sahaya gelse gözlerinize inanamazsınız mesela ronaldinho kesilir bizim olduğumuz yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 DoruK said: MasterHapLo said: Llama said: takoz recep la o : ) top geçer adam geçmez ne defensta haa arda turanda çok efsane yaa ole deme sakaryada her sene yapilan olgunlar turnuvasinda oynuyor. boyle minimum 30 yas uzeri esnaf eski futbolcular falan katiliyor. recepi ben hep takoz bilirdim ama gayet teknik olnuyor bi de arada tribune dogru sert sut cekip her sene birinin kafasini yariyor. 85-95 arasi oynamis unlu futbolculardan cok gelen oluyor baya zevkli bir turnuva ozellikle tribundeki brutal ses e saip bir amca var o kopariyor milleti.ya zaten bizim o televizyonda kalas gibi gördüğümüz topçular, diğerlerine göre kalas olduğu için öyle gözüküyor. servet çetin halı sahaya gelse gözlerinize inanamazsınız mesela ronaldinho kesilir bizim olduğumuz yerde. nolursa olsun servet bana çalım atamaz askljdklaj belki yıkar geçer ama öyle çalım falan saçmalamasın servet otursun evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Arda orada olmamış cidden iyi bir oyuncu ama daha efsane olması için önce daha çok işler başarması lazım. Hakan Ünsal yerine cidden Ergün Penbe daha çok uyardı. Birde Metin,Ali,Feyyaz ve Şifo Mehmet'ten hiçbirinin olmamasıda ilgimi çekti. Ayrıca Hami Mandıralı'yı da saymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Recep yerine Ogün olabilirdi , Arda biraz günümüzde oynayanlar kontenjanından pozisyonu itibariyle girmiş ,belki zirveye oynayabilir ilerde ama şu an itibariyle o pozisyona Nihat daha çok yakışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya ne bekliyodunuz abi sonucta goz onunde olan insanlar almıs iste oyları. yoksa 11'e son 25 yılın futbolcularından adam secmek kolay mı, daha kimler var. en fazla oyu alan rıdvan ki bunun sebebi insanların surekli televizyonda gormesi, yorumlarını begenmesi. hakan unsal ve sergen de keza oyle ki cok yeniler onlar da. su kadroda her turlu yer alabilecek adamlar rustu, hakan sukur ve bulent korkmaz var bence. digerleri degisebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hamit, nihat vs. olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Efsane 11: Rüştü, Kazım, Kazım, Kazım, Kazım, Kazım, Kazım, Kazım, Kazım, Kazım, Kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arda yerine hasan şaş olmalıydı hadi o da olmadı tuncay vardı ama arda efsane olucak bi futbolcu değil henüz. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Hami nin olmaması ogünün olmaması şifo nun olmamasına bozuldun onların hepsine oy vermiştim. bide feyyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 benim efsane 11 im şöyle olurdu, kaleyi boş bırakırdım. 3 defans 5 ortasaha 3 forvet ogün bülent ergün rıdvan oğuz mehmet rıza sergen nihat tanju hakan tanju yerine feyyaz ı koymak isterim aslında, ama tanju dan daha iyi olduğundan değil, tanju yu sevmediğimden. gerçi hakan ı da sevmiyorum ama adam orada olmalı yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Genel olarak başarılı bir 11. 3 eleştiri var toplamda, Recep yerine Ogün olabilirdi denmiş, evet ama Recep sağ bek olarak girmiş oraya, sağ bek başka zaten pek yok türk futbolunda geçmişte de günümüzde de, mecbur o olmuş. Ogün-Alpay ikilemi arasında kaldım Bülent'in yanında, ama Alpay Bülent'le daha fazla oynadı diye o konmuş heralde. O bakımdan normal gözüküyor. Sağ bek olarak aklıma gelen bir tek Ümit Davala var Recep'in yerine geçebilecek, o da milli takımda sürekli oynamadığı, avrupada kaybolduğu ve genç yaşta futbolu bıraktığı için elenmiş olabilir. Hakan Ünsal - Ergün değişikliğine ben de sonuna kadar katılıyorum. Olmadı Arda yerine Ergün konabilirdi. Arda o listede sırıtmış. Ha yerine önerilen Hasan Şaş, Tuncay, Tümer gibi isimler de büyük hata tabii. A Milli takımda uzun süre ilk 11 oynamış ve istikrarlı oyuncu gerekir oraya. Gerçi istikrardan bahsedersek o listede milli takımda yeteneği ve kariyerine kıyasla çok az bulunmuş olan Sergen de var. Ama sergen gibi 10 numaramız pek yoktu zaten, oynadığı yer itibariyle çok yanlız kaldı. O bakımdan normaldir. Belki sol bek H.Ünsalsa sol kanat Arda yerine Ergün olsa ideali bulurdu. Başka da bir değişiklik yok. Tercih sebebi olarak Alpay-Ogün değişikliği belki düşünülebilir, sonuçta yıllarca milli takım kaptanlığı yaptı Ogün de. Ama o da tercihe kalmış dediğim gibi. Bir de Recep'i istemiyosanız sağ beke Ümit Davala geliyor aklıma tek alternatif. 2 değişiklik yani. Belki 3 tane de yedek konsa, 1 defans 1 orta saha 1 forvet olarak, defansa Ogün, ortasahaya Tugay, forvete de Hami alınabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kaleyi niye bos bırakıyosun abi hayrettin'i falan al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Hayrettin'i alırsan zaten ona kontenjan gitmiyomuş yine 11 kişi koyabiliyosun o hariç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Zaten dikkat ettiyseniz genelde aynı zamanda oynayan oyuncular seçilmiş...90'lardaki milli takımın yükselişi ile gelen başarılarla orantılı bir kadro olmuş...Bana normal geldi açıkçası,Arda göze batıyor evet ama yerine kim geçebilir dersen insan bir düşünüyor...Baştan 2-3 yıllık oyuncuların liseteye konulmaması gerekirdi madem,Arda'yı koyarsan her türlü seçilir,son yıllarda gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu sonuçta... Dediğim gibi bu oyuncuların genelde beraber oynamış olmaları,başarılar yakalamış olmaları en büyük etken... Ayrıca toggie'ye yüzde yüz katılıyorum,bu isimlerin çoğu unutulmadı,her an heryerde karşımızı çıkıyorlar TV'de o yüzden yüzleri eskimedi,göz önündeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar