Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 herkesin yıllar yılı arayıp bulamadığı bir şey kesinlikle vardır, mesela ben yıllardır huzurlu bir şekilde tek başıma yaşamak istiyorum bir türlü beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 azim çalışkanlık konuyu doğru yere açmak.. kişisele yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 davidoff supreme bulamıyorum arkadaş yok türkiyede yurtdışından da getirtemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Anahtarlığım vardı bi tane onu bulamıyorum bi türlü. Bu arada Davidoff Supreme burda gördüm gibi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 davidoff supreme antalyada var zaten, dokumada barmen diye bir tekel var her türlü bulamadığın tekel ürününü orda bulman mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 adamınbiri said: davidoff supreme bulamıyorum arkadaş yok türkiyede yurtdışından da getirtemedim öldürüyo zaten içme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 meraktan ölücem asıl içmezsem nasıl bi tadı var çok merak ediyorum ama istanbulda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 antalyaya gelicek olursan mesaj at bana ben sana alıp getiricem söz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 mantıklı ve güzel kız arıyorum, bulamıyorum ya, ya biri oluyo ya diğeri, çoğunda ikisi de yok, offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 funq said: mantıklı ve güzel kız arıyorum, bulamıyorum ya, ya biri oluyo ya diğeri, çoğunda ikisi de yok, offffff bulursan bize de haber verirsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 haber verince naapacanız ki? 7kişi birleşip kıza mı gireceniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 7 az en az 17. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 içimdeki hırsı bulamıyorum. yüksekleri hedefleyip, olmayınca. olsun hacı bu da iyi deyip yine aza kanaat etmiş oluyom. feci bişey aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Hala ne istediğimi tam bilmiyorum mesela...Okuyorum,görevimi yapıyorum ama ileride kendimi belirli bir meslekle uğraşırken göremiyorum...Hayaller peşindeyim hala,ama hala bulamadım yapmayı istediğim şeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yıllardır arayıpta bulamadıgım şeyin ne oldugunu bilmiyorum.sanırım buldugumda 'aha buydu' diyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Dynun said: içimdeki hırsı bulamıyorum. yüksekleri hedefleyip, olmayınca. olsun hacı bu da iyi deyip yine aza kanaat etmiş oluyom. feci bişey aslında +1:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 masamın altına çöp kutusu arıyorum. ulan almaya üşenmek de değil hani çöp kutusu alacam ben diye dışarı çıkmak var mı lan? yok ama masamın üstü çöplüğe döndü, kül tablası dolunca izmaritleri yiyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 çorabımın diğer teki. çoraplarımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yıllardır kendimi arıyorum :P buldum da iş işten geçti8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 uyku =_= gözlerimin altı manyetik alan şeması gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sebeb tabii ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 tembelliğime çare bulamıyorum agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Yıllardır; Çalışkanlık Düzen Normal bir kız arkadaş Babamın arabasını arada bi hacı etmeyi ve Spora gitme isteğini arıyorum kendimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dersteki eksikliğinin farkına varıp, oturup çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar