Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 21.12.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle gs yi tebrik ederim. Çok akıllı oynadılar bizde yenilmek için elimizden gelen herşeyi yaptık açıkçası. Fakat şöyle bir durum var , futbolda bir takımı etkilemk için illa onun aleyhine kırmızı kart , penaltı , ofsayttan gol filan vermek gerekmez. Mücadele sırasında çalınan basit düdükler bir takımın freni olabilir. Ortasahadaki 2li mücadelelerde takdir haklarını herzaman gs den yana kullanılması bugünkü malubiyette çok etkilidir. Delgado'nun haksız yere atılması da işin cabası tabi , bir hakem istedikten sonra her oyuncuyu atar oyundan bir kılıf uydurup.
Sosyal ağlarda paylaş

ABİ YETER. Her hakem hatasında "HAKEM TARAF TUTUYO, MHK NERDESİN, SATIN ALMIŞLAR HAKEMİ, BİZİM TAKIMA HEP BÖYLE YAPIYOLAR!!!11!!111" demeyin artık. Hakemlerin de insan onlar da hata yapıyor yahu, ne bu sizin yaptığınız. İyice oyuncağa çevirdiniz güzelim ligi. Futbol hakem hatalarıyla bir oyundur, anlayın artık bunu.
Şu demirören adlı hırbonun altından çıktı zaten bunların hepsi. Puan kaybettikleri her maçtan sonra bi pozisyon bulup "mhk adam ol" diyor eleman. Perşembe günü de aynı şekilde bir açıklama yapacakmış kendi çapında.
Futbolcu tartışacağımıza, taktik tartışacağımıza geldiğimiz hale bakın. Herkes tutturmuş hakem hatalarından konuşuyor. İlerleyin artık yahu.

Oh rahatladım.
Sosyal ağlarda paylaş

servet ve holoskonun girdigi posizyon dısında hangi faulunuzde haksızdı hakem? ayrıca bjk'li oyuncuların gs'ye macı kazanmasında yardım ettigi fikrine katılıyorum. buyuk kulupte oynayan oyuncuların yapacagı hareketler değil bunlar. delgado ve ugur icin soyluyorum ozellikle.

bi de sunu demeden edemicem, LINCOLN NE PAS ATTI BAROS'A BEAAAAA!!11bir
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Tektek faulleri sayamam burda tabiki ben görüşümü söyledim. ortasaha da birçok pozisyon da bunu gördük. Holosko'nun pozisyonu maratonda yayınlandığı için bitek onu hatırlıyosun bence. Neyse kazanmayı haketmedik zaten onu söyledim.

m.topal'ın yaptığı kaç hareket fauldü orta sahada, kendini kız gibi birakan bjkliler vardı ortada..
Sosyal ağlarda paylaş

Flo, Baros deyince aklıma Hıncalın Baros&Güiza kıyaslaması geldi.

Hıncal Uluç said:
Baros kim? Euro 08 Çek Milli takımının Kollerin arkasında yedek oturan santrafor..
Koller kim? Hakan Şükür stilinde ama ondan daha kötü, 2. sınıfı olan bir oyuncu.
Yani Galatasaray, Hakan Şükür'ün yedeğinin yedeğini transfer etmiş oldu.

Brainstorming'in böylesi.
Sosyal ağlarda paylaş

hıncal 40 yazısında bir kez doğru bir şey yazıyor. işte bu yazı o doğru olan yazılardan biri değil.

ayrıca erman'ın barosla ilgili dediği, maliyetini çıkardı, üstüne kdv sini de koydu, bundan sonra attığı her gol galatasaraya kar olarak kalacaktır demesi çok iyiydi hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...