khala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 maçtan yeni geldim tek yorumum inleyen nağmeler ruhumu sardı bir rüyaymış oysa hep şarkılar vardı uçan kuşlar martılaaaaaaaaaaar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 erman oturdugu sandalyeyle ilgili isyanda oldugu icin maca biraz ara verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 daverc said: Derdi kendisiyleyse dinleyecek tabi. Dün evde yemekler kötüydü diye hanımı sikayet etmiyor orda. el hareketini yapana kadar dinlemedimi ? yani delgado salaklık etmseydi hakeme drdini anlatıcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Çok saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bugun sadece bjk yı yenmekle kalmamışız. Ben bugün bunu gördüm. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ardanin pozisyon cok komedi lan, atlayip hemen kalkiyo, bi de panikle bisey yok bisey yok diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu kadar futboldan anlamayan taraflı bakan her olaya bi insan topluluğu görmedim bide sayfalarca yorum yapmışsınız bırakında bilenler konuşsun öğrenin gerçekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bilenler oynadi, 4 gol atti, bilmeyenler yenildi, hadi go home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Red said: bide meira sivasta yok diolar.kartlar kupada işlemio muydu ? meira'nın kart cezası kupada kullanılabilir, no problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Khelben said: dipnot : beşiktaşın da lobisi var hamdolsun mafyasınız. perşembe günü yumruk inecek! bence istifa edecek demirören. türk futbolunda ne zaman birisi "x günü gerekli açıklamaları yapacağım" dediyse istifa etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 tupcu istifa etmez, hakemler oyle boyle der, yeter artik der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dediydim yenilcez diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 PZero said: bu kadar futboldan anlamayan taraflı bakan her olaya bi insan topluluğu görmedim bide sayfalarca yorum yapmışsınız bırakında bilenler konuşsun öğrenin gerçekleri Bak yukarda "PZero olarak bağlısınız" yazıyor ya onun yanında çıkış yap yazıyor. Burda çıkışacağına oraya bas ve rahatla o seni dinleyecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ULUSOY İSTİFA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 PZero said: bu kadar futboldan anlamayan taraflı bakan her olaya bi insan topluluğu görmedim bide sayfalarca yorum yapmışsınız bırakında bilenler konuşsun öğrenin gerçekleri Sen "BJK ALEYİNE ALINAN HER KARAR YANLIŞTI MAÇTA, HİÇBİRİNİZ DE FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ, BEN GRALIM" deyince objektif ve bilgi dolu oluyor yani? Okeyto. BJK çok kötü ve çirkef oynadı, hakemin kararlarının çoğu da doğruydu. İlk gol tartışılabilir, GS'nin çirkeflikten görmediği sarı kart/kartlar tartışılabilir ama penaltılar ve kırmızı kart doğruydu. Onlar olmasaydı bile de GS kazanırdı zaten rahat rahat. Hakemi bahane etmemeniz için illa kılçıksız 8 tane mi yemeniz gerekiyor? Her sonucu bize yarayan bir maçtı, gönül isterdi ki berabere bitsin ama bu da iyidir. Şu topikte bile FB'ye laf eden utanmazlar olmuş bir de, sezon başında küme düşürdüğünüz FB'den dört tane yiyip devreyi anca bir puan üstte kapatmayı marifet mi sayıyorsunuz nedir anlamadım onu da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aa baggio slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nerde kaldin olm 35 sayfa oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Şampiyon Sivas! :D @pzero: Hey allahım ya futboldan anlamıyorsun diyosun da kim anlıyor sorması ayıp? Kendi tuttuğun takımın kalecisi teknik direktörü itiraz etmiyor o pozisyonlara farkında mısın ? @Baggio: Eller kollar oynuyor yapcak bişey yok ;) ki böylesi daha güzel bu ligde gs-fb yarışmadan zevk alıcak bişey bulamıyoruz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Yettim gayrı, no panik :p PZero, önce Türkçe öğren, sonra da büyü, öyle gel. Cevap yazacaksan da yazdığım mesaja gerçekten cevap yaz, hava durumu anlatma yani :p Hesabını kafede açık unuttun veya yenilince 2 büyük içtin sarhoş oldun gibi abuk subuk şeyler yazmaya başladın, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 GSlileri tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 asdasd failim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 o hareket sarı karttır diye bi kural yok uydurmayalım. oyuncu tutumuna göre uyarılır. isterse japonca konuşsun el hareketleri herşeyi anlatıyor. neyse bunu quotelayıp ağlamayın da dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bütün gayretlerine rağmen futbolcu olamayıp da ancak bir çim biçme makinesi olabilecek seriç'e teşekkürlerimi iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 peki ya galatasarın ezmesi ve bunun dışında herşeyin konuşulması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar