Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 21.12.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

PZero said:
bu kadar futboldan anlamayan taraflı bakan her olaya bi insan topluluğu görmedim
bide sayfalarca yorum yapmışsınız bırakında bilenler konuşsun öğrenin gerçekleri

Bak yukarda "PZero olarak bağlısınız" yazıyor ya onun yanında çıkış yap yazıyor. Burda çıkışacağına oraya bas ve rahatla o seni dinleyecektir :)
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
bu kadar futboldan anlamayan taraflı bakan her olaya bi insan topluluğu görmedim
bide sayfalarca yorum yapmışsınız bırakında bilenler konuşsun öğrenin gerçekleri

Sen "BJK ALEYİNE ALINAN HER KARAR YANLIŞTI MAÇTA, HİÇBİRİNİZ DE FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ, BEN GRALIM" deyince objektif ve bilgi dolu oluyor yani? Okeyto.

BJK çok kötü ve çirkef oynadı, hakemin kararlarının çoğu da doğruydu. İlk gol tartışılabilir, GS'nin çirkeflikten görmediği sarı kart/kartlar tartışılabilir ama penaltılar ve kırmızı kart doğruydu. Onlar olmasaydı bile de GS kazanırdı zaten rahat rahat. Hakemi bahane etmemeniz için illa kılçıksız 8 tane mi yemeniz gerekiyor?

Her sonucu bize yarayan bir maçtı, gönül isterdi ki berabere bitsin ama bu da iyidir. Şu topikte bile FB'ye laf eden utanmazlar olmuş bir de, sezon başında küme düşürdüğünüz FB'den dört tane yiyip devreyi anca bir puan üstte kapatmayı marifet mi sayıyorsunuz nedir anlamadım onu da :p
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyon Sivas! :D

@pzero:
Hey allahım ya futboldan anlamıyorsun diyosun da kim anlıyor sorması ayıp? Kendi tuttuğun takımın kalecisi teknik direktörü itiraz etmiyor o pozisyonlara farkında mısın ?
@Baggio:
Eller kollar oynuyor yapcak bişey yok ;) ki böylesi daha güzel bu ligde gs-fb yarışmadan zevk alıcak bişey bulamıyoruz zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yettim gayrı, no panik :p

PZero, önce Türkçe öğren, sonra da büyü, öyle gel. Cevap yazacaksan da yazdığım mesaja gerçekten cevap yaz, hava durumu anlatma yani :p

Hesabını kafede açık unuttun veya yenilince 2 büyük içtin sarhoş oldun gibi abuk subuk şeyler yazmaya başladın, o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...