alperozg Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Elderon said: buyrun sizin için upload ettim :p seks seks seks süpersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ?!?! oıasjdıoa yardı yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 "kalçaları bomba gibi kolları da asma kabak" ahahah bu ne böyle xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 AHAAHAHAHAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Oha,eğlenceliymiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya bu şaka olsun ama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yok artık ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 oturup ciddi ciddi uğraşmışlar heralde söz-müzik için. yıllar sonra bizi güldürüyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 adınadaderlerseks beynim durdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 of of mükemmel =) sek sek sek diyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 UHAHUAHUAHUHUAHUA Bu ne lan, kaçırmışım ahahahhahaha. süper. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 SEKS SEKS SEKS Capone kollar açılır Gögüsler yana saçılır Herkesin gözü açılır Adınada derler seks Seks Seks Seks Kağıttan elbise moda Mini etek giymiş oda Yaşasın der en son moda Adınada derler seks Seks Seks Seks Seks bombası olmuş meğer Herkesin dilinde gezer Sosyete böyleymiş meğer Adınada derler seks Seks Seks Seks Kalçaları bomba gibi Kollarıda asma kabak Gören gözler şaşı olur Amanın kadına bak Adınada derler seks Seks Seks Seks Seks bombasımı neymiş Allahıma güzel şeymiş Gözlerimiz yaptı bayram Dayan kesene al Adınada derler seks Seks Seks Seks Çıplaklar kampına döndü Görenin gözleri döndü Bu gidişle ocak söndü Adınada derler seks Seks Seks Seks Ne ferman dinler ne kadı Sosyetik cıkmıştır adı Cennetenmi gelmiş tadı Adınada derler seks Seks Seks Seks Söz-Müzik: Arif Sami Toker Yorum: Sevil Öztatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Kultur Soku bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 dayan kesene am anladım ben o kısmı, bayramla da uyuşuyor. metafor onda on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bu konuyu sticky yapmak konusunda ciddi düşüncelerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 abi nasıl indirebiliyoruz parçayı elderonun linkten indiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yeteneksizsin olm sen. msn den yollayayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ardelen said: dayan kesene am anladım ben o kısmı, bayramla da uyuşuyor. metafor onda on. o kadar seks seks seks diye bağırıyor ki o kısmı "al" diye anlamak olmazdı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 seks bombası olmuş meğer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ohh açtım mp3'ümü ve msn iletimde de ne dinliyorum özelliğini hem söylüorm hem dinliorm msnde kızlar engellsede olsun değer... Sevil Öztatlı Fan CLUB .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 adına da derler seks iyiymiş cidden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu başlık sticky olmalı, ilk sayfadan giderse ileride aramıza katılacak arkadaşları bundan mahrum etmiş oluruz yazık olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hahaha süpermiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 iyki açmışım buraya euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sinirden şakaklarım uyuştu BU NE BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar