bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Azrail hepinizi kutsasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 azrail, buff up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 adamınbiri said: paticikdeki güzel kızlar insanın kendine yakışan mont'u giyip bağcılarda sıçmasıdır. bence. +1 ahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 benim merak ettiğim bir şey var ne zamandır. şimdi iyiler cennete kötüler cehenneme gidiyor ya cennete gidenleri azrail götürüosa allah adına çalışıyor demek gibi bişey, ama cehenneme götürüosa şeytanın da maaşlı elemanı. bu noktada azraile freelancer ve iş dünyasının gurusu diyebilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 taşeron olm o.. etliye sütlüye karışmıyor işte. en uygun fiyatı vermiş zamanında şimdi ceset üzerinden komisyon alıyor dingil abi! sana dingil demek istemedim ben.. valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 biz de emir kuluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 postum olsun diye şeettiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Azrail işini bilio o mantıkla. Her taraftan ekmek yiyor kereta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bi tane de var tek görevi ahiret günü boru üflemek o güne kadar napıyo ağızda boru bekliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 rahmetlide sollardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MgIqZqEcx10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Neyse konu benden çıktı sanırım,iyi bişey en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Sly-One said: bi tane de var tek görevi ahiret günü boru üflemek o güne kadar napıyo ağızda boru bekliyo mu CEBRAİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 0ne said: Marl0_on said: Orda burda hatunlara yavşayıp, sonra burda kötülemek ne kadar anlamsız lan. Hayır, çirkin olduklarını düşünüyorsanız niye yavşıyorsunuz, o kadar mı çaresizsiniz? İnsanlar dışardan melek gibi gözükebilir Ama sorun şu ki,Azrail de bi melektir. YAAA BU NE ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 off yetişemiyore. note to self: daha zamansız, daha stand-alone postlar atmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Vay anasın sayın seyirciler dedim bilgisayar başında harbi. Uzun yıllardır böyle başarılı bir topic trolleme görmemiştim. 2 dk eğlenecektik, böldünüz. Cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bLackcha0s said: Sly-One said: bi tane de var tek görevi ahiret günü boru üflemek o güne kadar napıyo ağızda boru bekliyo mu CEBRAİL! Edit:İsrafil!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 0ne said: Neyse konu benden çıktı sanırım,iyi bişey en azından. Dostum konu iyi girmiş, kolay kolay çıkacağa benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 0ne said: Marl0_on said: Orda burda hatunlara yavşayıp, sonra burda kötülemek ne kadar anlamsız lan. Hayır, çirkin olduklarını düşünüyorsanız niye yavşıyorsunuz, o kadar mı çaresizsiniz? İnsanlar dışardan melek gibi gözükebilir Ama sorun şu ki,Azrail de bi melektir. damlaya damlaya göl olur DEAL WITH IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Unutma ki Cebrail de bi melek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 annnnne bittttiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 +rep +orijinali için http://www.youtube.com/watch?v=KsW2qPVKk2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 adamınbiri said: annnnne bittttiiiiii Olmaz bişey,yakında yenisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bekleme bayan hamdi biraz dayan bekleme bayan ritime dayan eller havaya hadi havaya eller sallansın o güzelim ince beller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar