Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Yılın en iyi oyunu: Grand Theft Auto IV Yılın en iyi oyun yapımcısı: Media Molecule Yılın en iyi bilgisayar oyunu: Left 4 Dead Yılın en iyi Xbox 360 oyunu: Gears of War 2 Yılın en iyi PlayStation 3 oyunu: LittleBigPlanet Yılın en iyi Wii oyunu: Boom Blox Yılın en iyi bağımsız oyunu: World of Goo Yılın en iyi aksiyon oyunu: Grand Theft Auto IV Yılın en iyi shooter oyunu: Gears of War 2 Yılın en iyi rpg oyunu: Fallout 3 Yılın en iyi çok oyunculu oyunu: Left 4 Dead Yılın en iyi ritm oyunu: Rock Band Yılın en iyi takım sporları oyunu: NHL 09 Yılın en iyi bireysel spor oyunu: Shaun White Snowboarding Yılın en iyi dövüş oyunu: Soul Calibur IV Yılın en iyi grafiği: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hangi kuruluşun seçimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Nerde MMO Nerde Wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 GTA 4 en ii oyun mu? sadece gülerm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 age of conan yılın oyunu bi kere dasdas little big planet te efsane oyun ama çaktırmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 http://news.softpedia.com/news/Here-Are-The-Winners-Of-The-2008-Video-Game-Awards-100025.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 solitaire yok bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 en çok para yedirenler bunlarmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Liste guzel gayet. GTA IV abarti gelse de ilk oynayisimda cok keyif verdi o yuzden evet, liste gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Yılın en iyi pc oyunu Left 4 Dead mi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Epic fail bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 spike tvnin video game awards sonuclari mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 gayet dogru bi liste evet left 4 deadin verdigi orjinallik ve beklenmedikligi hic bir oyun vermiyor vaad eden bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Liste güzel ve mantıklı. GAT IV ben begenmesemde çok iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Liste sadece 2008' in, dikkat. Gayet başarılı bir liste bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mass effect ler, Dead space ler çıktı 2008 de listede yok. Hiçbi mmorpg yi koymamaları bi yana, en azından Mgs 4 ü Little big planetten çok daha başarılı bir oyun olarak buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 mmorpg'yi bırak o değişik bi kategori, Strateji nerde strateji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kanımca yılın en iyi takım sporu oyunu nba 2k9 dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ben çoğuna katılıyorum ancak Crysis Warhead'in MGS4'ten grafik olarak çok üstün olduğunu düşünüyorum(MGS grafiklerini sslerden biliyorum ps3üm yok.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Strateji yok ulan STRATEJI Konsol bebeleri yüzünden hepsi! 10 yıl sonra strateji oyunu da yapmazlar.... Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ahah hakikaten strateji yokmuş mmo'yu geçtim. fo3 de olmasa pc oyunu yok neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 abiler spike tvnin vga sonuclari bunlar, cok kapsamli degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 spike tv'yi yiyim size bişey olmasın. liste bence de tırt bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 daha kotu bı lıste olamazdı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Kaede said: Epic fail bu olsa gerek konsol oyunları için bunlar. Amerikalı'ya "video game" dediğinde konsol oyunu anlıyor bir tek. Konsollara çıkmamış olsa Half-Life 2 ve Left 4 Dead nedir bilmezlerdi zaten... Güzel bir liste, ben beğendim. Ama keşke Amerikalı adamlar biraz da PC oyunlarıyla ilgilenseler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar