LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 MacDonalds'in hicbir urunu Burger King'in Whoper ile yarisamaz, karsilastirmak bile anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dün kardeş ile big mac yedik de.. abi ben mini mini bi çocuktum, kardeşim okuma yazmayı bilmiyordu falan herhal. mcdonalds yeni yayılıyor ve mcdonalds hamburgerleri bize büyük geliyordu.. tamam da şimdi bakıyorum o nası bi hamburger, niye o kadar küçük, anlayamıyorum.. rakip olarak adlandırılması bile garip.. ebat olarak smart vs jetta gibi bişi oluyor aslında. galiba ben çok uzun zamandır yememişim big mac. gözüme iyice küçülmüş gözüktü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 mc daha güzel ama tek sorunu küçük olması:( o yüzden whoper>kazim>big mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sir said: tabii ki bigkingxxl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 said: http://www.whoppervirgins.com/ "experience" mış. hastalıklı global kültürünüzü o insanlara da taşıyın, onlar da sizin gibi kalp hastası olsun. dalga geçiyolar bi de bilmiyolar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 nutella yerim said: ramiz usta tire köfte (tu) köftelerinde keçi eti varmış hatta yedikten sonra sindirim sisteminde bir hızlanma görülüyormuş. nereden biliyorum derseniz gıda mühendisi olan bi tanıdığımdan öğrendim. whooper ve mc'nin yeri ayrı. yani ikisinin farklı yeri var benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 -007- said: said: http://www.whoppervirgins.com/ "experience" mış. hastalıklı global kültürünüzü o insanlara da taşıyın, onlar da sizin gibi kalp hastası olsun. dalga geçiyolar bi de bilmiyolar diye. Ben olsam ben de geçerdim. Sokakta nereye baksan bi burger bi mc görüyosun, nasıl bir insan farkında olmaz bunların? Bırakın melek taklitlerini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aah ah bi zamanlar misler gibi subway'ler vardı bikaç yerde. kapandılar müşterisizlikten, fast foodun tadı kaçtı. edit: wohooo! subway geri dönmüş :D en doğru linki 3. denemde bulabildim. neyse allahın hakkı üçmüş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Xaenin said: -007- said: said: http://www.whoppervirgins.com/ "experience" mış. hastalıklı global kültürünüzü o insanlara da taşıyın, onlar da sizin gibi kalp hastası olsun. dalga geçiyolar bi de bilmiyolar diye. Ben olsam ben de geçerdim. Sokakta nereye baksan bi burger bi mc görüyosun, nasıl bir insan farkında olmaz bunların? Bırakın melek taklitlerini ya. o adamlar görmüyo dağ başında. Empati yapmak meleklik değil ufak bi zeka göstergesidir. Olayın o adamlar açısından sağlık ve kültürsüzlük boyutuna girmiyorum bile. "Bilinçli hamburgere karşı" adam konumuda değilim yani anlayacağın üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 interet bölümnde yok mu aynısı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Whopper. Tartışma bitmiştir. Dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bic mac eskiden pek güzeldi şimdi kurabiye olmuş resmen. Ama patates kızartması hala burgerking den iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 big king>whopper>bigmac edik: bir de evet, macdonalds patatesi daha güzel ama burger'ın da burger+sosları daha iyi. o patatesi sosa batırınca çok da farketmiyo. yani burger king daha iyi. hem o mc donalds'daki barbekü sos ne öyle ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 evet soslar ezer bk de. ballı hardal+ buffalo yu karıştırınca über bir lezzet çıkıyor ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 soslardan favorilerim: bufalo, ranch, acı sos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 whoper menü + bolca barberkü sosu yok eder, kalmaz bik mik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ekstra bilgi: burger'da trans yağ=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Pasaport Pizza alayına karizma koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Kinkaudonau said: Pasaport Pizza alayına karizma koyar afkjhdsklsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 BigMac Whooper'ı döverdi de, Steakhouse geldi alayını alaşağı etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bu konuda elinizde herhangi ver veri var mı ya da gıda muhendisi arkadaşınız ile görüşmemiz mümkün mü? teşekkürler... orc_lord said: nutella yerim said: ramiz usta tire köfte (tu) köftelerinde keçi eti varmış hatta yedikten sonra sindirim sisteminde bir hızlanma görülüyormuş. nereden biliyorum derseniz gıda mühendisi olan bi tanıdığımdan öğrendim. whooper ve mc'nin yeri ayrı. yani ikisinin farklı yeri var benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Steakhouse Angus kalp krizi direk o kadar inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Whoper döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ölceksem steakhouse la öleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yapmayın etmeyin steakhouse yemeyin abi çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar