Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whoper mı? big Mc mi?

Tron

Öne çıkan mesajlar

dün kardeş ile big mac yedik de..

abi ben mini mini bi çocuktum, kardeşim okuma yazmayı bilmiyordu falan herhal. mcdonalds yeni yayılıyor ve mcdonalds hamburgerleri bize büyük geliyordu..

tamam da şimdi bakıyorum o nası bi hamburger, niye o kadar küçük, anlayamıyorum.. rakip olarak adlandırılması bile garip.. ebat olarak smart vs jetta gibi bişi oluyor aslında.

galiba ben çok uzun zamandır yememişim big mac. gözüme iyice küçülmüş gözüktü..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
nutella yerim said:
ramiz usta tire köfte (tu)

köftelerinde keçi eti varmış hatta yedikten sonra sindirim sisteminde bir hızlanma görülüyormuş. nereden biliyorum derseniz gıda mühendisi olan bi tanıdığımdan öğrendim.

whooper ve mc'nin yeri ayrı. yani ikisinin farklı yeri var benim için :)
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
said:

"experience" mış. hastalıklı global kültürünüzü o insanlara da taşıyın, onlar da sizin gibi kalp hastası olsun. dalga geçiyolar bi de bilmiyolar diye.

Ben olsam ben de geçerdim. Sokakta nereye baksan bi burger bi mc görüyosun, nasıl bir insan farkında olmaz bunların? Bırakın melek taklitlerini ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
-007- said:
said:

"experience" mış. hastalıklı global kültürünüzü o insanlara da taşıyın, onlar da sizin gibi kalp hastası olsun. dalga geçiyolar bi de bilmiyolar diye.

Ben olsam ben de geçerdim. Sokakta nereye baksan bi burger bi mc görüyosun, nasıl bir insan farkında olmaz bunların? Bırakın melek taklitlerini ya.

o adamlar görmüyo dağ başında. Empati yapmak meleklik değil ufak bi zeka göstergesidir. Olayın o adamlar açısından sağlık ve kültürsüzlük boyutuna girmiyorum bile. "Bilinçli hamburgere karşı" adam konumuda değilim yani anlayacağın üzere.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda elinizde herhangi ver veri var mı ya da gıda muhendisi arkadaşınız ile görüşmemiz mümkün mü?
teşekkürler...

orc_lord said:
nutella yerim said:
ramiz usta tire köfte (tu)

köftelerinde keçi eti varmış hatta yedikten sonra sindirim sisteminde bir hızlanma görülüyormuş. nereden biliyorum derseniz gıda mühendisi olan bi tanıdığımdan öğrendim.

whooper ve mc'nin yeri ayrı. yani ikisinin farklı yeri var benim için :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...