toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kızılkayalar ıslak hamburger. kesin soylemistir biri de 9 sayfa okuyamadım.
Syn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 funq said: offf kalın severim! çok sakat
Tron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Masticore said: bakırköy tren istasyonu çıkışında bodrum pastirmalı dönercisi vardı. Hala duruyormu bilmiyorum ama eğer duruyorsa tren istasyonundan cıkarken kokusunu hissetmemeniz imkansız. Onu yiyin işte its very cheap duruyor. fakat içinde pastırma yok. şu adını hatırlayamadığım bir şey var.
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 biz ona öyle demiyoruz, billur diyoruz
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ne dersen de, yedigini degistirmez.
Afush Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Ya o değil de,ne Mc Donalds ne de Burger King in orda olmaması çok güzel bişey esasında.Doğal yaşayan,düzgün yemekler yiyen saf(salak manasında değil,temiz manasında gibi) insanlar. Yani bundan sonra en fazla fok etini(seal meat) ekmek arasına koyup yerler heralde.
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 riglous said: "islak burger"*10 ya da gercek hamburgerler de olabilir, ikisi de whopper'dan iyidir gerçek hamburger? bu sahte hamburger mi?
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 tabiki: mantarlı tavuk çorbası yengeçli salata sebzeli - körili pilav sarımsak soslu dana en yakın çin lokantası, hamburger felan yalan :p
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Tartışmasız Big Mc hatta Mega Mc ulen canım cekti öğle yemeği molasında yiyecem :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Sakin bana demeyin Whooper ile BigMac'i karsilastiriyoruz diye. BigMac'in sadece ismi BigMac. McDonald's light hamburger satiyor resmen.
Tron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Lopeth said: koç taşağı ? severek yediğim bir kızartmadır :) hatta eve giderken alıcam iyi hatırlattın.
Tron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Norak said: tabiki: mantarlı tavuk çorbası yengeçli salata sebzeli - körili pilav sarımsak soslu dana en yakın çin lokantası, hamburger felan yalan :p azının tanıdını biliyorsun! şimdi acıktım işte :)
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 big mc ne lan. bigmac diye düzeltin başlığı.
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 adamınbiri said: triple bikere yemeye çalıştım cidden çene kaslarım ağrıdı yiyemedim adamınbiri said: bayıyo ama double en iyisi triple böyle nebilim 2 gün yemek yiyemezsin bidaha öyle yoğun bi et var :D bugün denedim hakkaten haklısın :) beğenmedim açıkçası çok fazla et vardı, burger tadı gitmiş, yemesi zor.. bidaha yiyeceğimi sanmıyorum 1. açık ara farkla big king xxl :D
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 mcdonalsdan ne yesem etı cok ot gıbı oluyo. burgerkingin eti hep daha guzel oluyo. konu uzerinde exzper falan degilimde bole geliyo bana. Burgerkingin chicken royal'ide sasırtıcı derecede basarılı.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 LathspeLL said: Sakin bana demeyin Whooper ile BigMac'i karsilastiriyoruz diye. BigMac'in sadece ismi BigMac. McDonald's light hamburger satiyor resmen. haata mc deki mayonezler bile direk light :D normali yok sanırım heriflerde.
khalad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bu konunun tartışılması bile yanlış ekmek arası köfte whopher'la yarışamaz.
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Cuce said: Burgerkingin chicken royal'ide sasırtıcı derecede basarılı.Hakikaten.Hele chicken royale+barbekü sos ölümcül...
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 McDonalds'ın hangi ana ürünü Burger'dan iyi ki? Bazı yan ürünleri tartışılabilir seviyede, gerisi ot. Daha lezzetsiz, daha az, hemen hemen aynı paraya.
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 double cheese whopper direk hatta isterseniz big king sosu da koydurabilirsiniz de gerek yok
Öne çıkan mesajlar