toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 antalya da bos kaleye kacırmıs hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fb liden çok gs li yazı yazmış burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 France Football'un da sokmadığı adam kalmadı şu listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 olmuyor arkadaşlar toggie ve masq yalnız kalıyor, yok mu başka her başlıkta fenere b.k atma çabası içinde olan babayiğitler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Fenerbahçe çok kötü bir futbol klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 en kotusu detroit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fener = kaka gs = cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bundan taaaa 10 yıl önce bi emreyle okan çıkardılar diye ammada şımarmış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Abi adamı çok izlemedim de kiev maçında oyuna girdi son 10 dakka mı ne, 90 dakka oyunda kalmış guizadan fazla topla buluştu. Ve gayet istekli biri gibi duruyodu, ne kadar yetenekli bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Azmodai said: wow... otorite kokan bir yazi... Sizce ilhan parlak antreman sahasinda eto'o gibi oynuyor olsa EN azindan degistirilerek oyuna sokulmaz miydi 2 yildir? 2 tane teknik direktor geldi gecti bir de... ikisi de boyle birsey yapmadi, 2-0, 3-0 dan sonra bile almadi oyuna, demekki neymis? Eto'o degilmis. Semih mesela en azindan oyuna giriyordu 80 de 90 da oynayabiliyordu. Valla başka takımda olsa haklısın derdim de, fenerde oynatılmaz :) Nice Tarıkları, Zaferleri, Serhatları geçtim koskoca dünya yıldızı Ortegalar Anelka'lar eridi eleştirildi o formada İlhan mı erimeyecek? Genç milli takımda rekorlar kıran "genç semih", 26 yaşına kadar bekledi hala da yer yer bekliyo yedekte. İlhan'ın da 6 senesi varmış demek ki :) Şaka maka dünyanın futbol öğütücüsü olarak en baş kulüplerinden heralde FB :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 öğütürüz, nolcak yani onu anlamadım ben eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ewt en kotu biziz en rezil takım biziz biz olmasak dunya futbolu cok daha ii olurdu. keşke fb olmasa. biz manyağız her aldığımız genç yeteniği eritiorz bilerek. bizim amacımız bu. bu futbolcuların hiç suçu yok. fb ye geldikten soora nasılsa bnm en yuksek seviyem burası turkiyenin en buyuk klubune geldim artık bişi yapmama gerek yok nasılsa yatarak paramı alıcam demiorlar. kendilerini bozmuolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ortega ya da Anelka'nın "FB'ye geldim artık yapacak bişeyim yok zirvedeyim" dediğini sanmıyorum ben :D Anelka şu anda "Ulan Chelsea neymiş yaa keşke fenerde oynasam hala" demiyodur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 anelka ztn istediği için gitti. yani adam sonmedi. aksine kendini şl maçlarında, derbi maçlarında, onemli maçlarda öne çıkardı. orteganın td ile sorunları wardı. kaçtı gitti. sonrası bizi ilgilendirmez. kaçmasaydı. hakkımızıda aldık ztn daha soora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Anelka ayda 30 defa gazeteye demeç veriyordu şikayet ediyordu "ben forvetim sağ kanat oynatmaya kalkıyolar beni" diye. O dönem zaten çok saçma bir politikası vardı fenerin. Habire forvet alıyodu. Sonra da aldığı forvetleri sağa sola dağıtıyodu. Tuncay forvetti sol kanat oldu. Serhat forvetti sağ kanat oldu. Anelka forvetti sağ kanat oldu. Deivid forvetti sağ kanat - 10 numara oynuyor. Semih forvetti, Aragones bu sene forvet arkası serbest oynatmaya çalışıyor. Kerim Zengin vardı genç, forvetti, adamı sağ bek yaptılar. Yani Anelka da haksız sayılmazdı. Anelka da sonunda kulübe rest bile çekti "ya beni forvet oynatın ya da oynatmayın diye, sonunda da ipler gerildi adam gidicem diye tutturdu. Haa, belki başından beri gitmeye niyetlidir de, FB de adamı kazanmak için hiçbir şey yapmadığı gibi üstüne bir de kuyusunu kazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Anelka Londra'dan arıyormuş Aziz Yıldırım'ı "Başkanım beni geri alın" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ertem şener özer hurmaci transferini sorguluyor feneremi trabzonamı falan die bakalım hayırlısı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 adam gibi oynadı da oynatmadılar mı...selçuk gibi bir sığır bu takımda yer buluyor da o adam niye bulamasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 anelka, ribery ve ortega ile ilgili olarak, oyuncu gitmek istedikten sonra zorla elinde tutamazsın. türkiye çoğu yabancı yıldız adayı için bir basamaktır, burada kendini gösterir, sonra büyük kulüplere gider. (ya da tam tersi olarak en parlak dönemini yaşayıp emekliliğine yaklaştıktan sonra para için buraya gelirler) birkaç tane yeteneğin fenerbahçe'de köreldiğini yazmayı bilenler biraz da serkan balcı, uğur boral, selçuk şahin, tuncay şanlı, aurelio, volkan demirel, (hatalarına rağmen fenerbahçe ve milli takımın kalecisi olduğunu unutmayalım) gökhan gönül, kazımlardan neden bahsetmiyor? işlerine mi gelmiyor? bu takım gençleri kazanmak adına yasin çakmak, can arat ve ali bilgin gibilerine bile katlandı hem de kaç defa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 zokarto said: fener = kaka gs = cici ha şunu bileydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 zokarto said: anelka, ribery ve ortega ile ilgili olarak, oyuncu gitmek istedikten sonra zorla elinde tutamazsın. türkiye çoğu yabancı yıldız adayı için bir basamaktır, burada kendini gösterir, sonra büyük kulüplere gider. (ya da tam tersi olarak en parlak dönemini yaşayıp emekliliğine yaklaştıktan sonra para için buraya gelirler) birkaç tane yeteneğin fenerbahçe'de köreldiğini yazmayı bilenler biraz da serkan balcı, uğur boral, selçuk şahin, tuncay şanlı, aurelio, volkan demirel, (hatalarına rağmen fenerbahçe ve milli takımın kalecisi olduğunu unutmayalım) gökhan gönül, kazımlardan neden bahsetmiyor? işlerine mi gelmiyor? bu takım gençleri kazanmak adına yasin çakmak, can arat ve ali bilgin gibilerine bile katlandı hem de kaç defa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Selçuk yıldızsa ben galaksiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 lol sen zaten galaksisin başka bişi söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Selçuk yıldızsa ben Alex'ten iyi topçuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 lol bak bu olur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar