Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe ve körelen genç yetenekler

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:
wow... otorite kokan bir yazi...

Sizce ilhan parlak antreman sahasinda eto'o gibi oynuyor olsa EN azindan degistirilerek oyuna sokulmaz miydi 2 yildir? 2 tane teknik direktor geldi gecti bir de... ikisi de boyle birsey yapmadi, 2-0, 3-0 dan sonra bile almadi oyuna, demekki neymis? Eto'o degilmis.

Semih mesela en azindan oyuna giriyordu 80 de 90 da oynayabiliyordu.

Valla başka takımda olsa haklısın derdim de, fenerde oynatılmaz :) Nice Tarıkları, Zaferleri, Serhatları geçtim koskoca dünya yıldızı Ortegalar Anelka'lar eridi eleştirildi o formada İlhan mı erimeyecek? Genç milli takımda rekorlar kıran "genç semih", 26 yaşına kadar bekledi hala da yer yer bekliyo yedekte. İlhan'ın da 6 senesi varmış demek ki :)

Şaka maka dünyanın futbol öğütücüsü olarak en baş kulüplerinden heralde FB :)
Sosyal ağlarda paylaş

ewt en kotu biziz en rezil takım biziz biz olmasak dunya futbolu cok daha ii olurdu. keşke fb olmasa. biz manyağız her aldığımız genç yeteniği eritiorz bilerek. bizim amacımız bu. bu futbolcuların hiç suçu yok. fb ye geldikten soora nasılsa bnm en yuksek seviyem burası turkiyenin en buyuk klubune geldim artık bişi yapmama gerek yok nasılsa yatarak paramı alıcam demiorlar. kendilerini bozmuolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelka ayda 30 defa gazeteye demeç veriyordu şikayet ediyordu "ben forvetim sağ kanat oynatmaya kalkıyolar beni" diye.

O dönem zaten çok saçma bir politikası vardı fenerin. Habire forvet alıyodu. Sonra da aldığı forvetleri sağa sola dağıtıyodu. Tuncay forvetti sol kanat oldu. Serhat forvetti sağ kanat oldu. Anelka forvetti sağ kanat oldu. Deivid forvetti sağ kanat - 10 numara oynuyor. Semih forvetti, Aragones bu sene forvet arkası serbest oynatmaya çalışıyor. Kerim Zengin vardı genç, forvetti, adamı sağ bek yaptılar. Yani Anelka da haksız sayılmazdı.

Anelka da sonunda kulübe rest bile çekti "ya beni forvet oynatın ya da oynatmayın diye, sonunda da ipler gerildi adam gidicem diye tutturdu.

Haa, belki başından beri gitmeye niyetlidir de, FB de adamı kazanmak için hiçbir şey yapmadığı gibi üstüne bir de kuyusunu kazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

anelka, ribery ve ortega ile ilgili olarak, oyuncu gitmek istedikten sonra zorla elinde tutamazsın. türkiye çoğu yabancı yıldız adayı için bir basamaktır, burada kendini gösterir, sonra büyük kulüplere gider. (ya da tam tersi olarak en parlak dönemini yaşayıp emekliliğine yaklaştıktan sonra para için buraya gelirler)

birkaç tane yeteneğin fenerbahçe'de köreldiğini yazmayı bilenler biraz da serkan balcı, uğur boral, selçuk şahin, tuncay şanlı, aurelio, volkan demirel, (hatalarına rağmen fenerbahçe ve milli takımın kalecisi olduğunu unutmayalım) gökhan gönül, kazımlardan neden bahsetmiyor? işlerine mi gelmiyor?

bu takım gençleri kazanmak adına yasin çakmak, can arat ve ali bilgin gibilerine bile katlandı hem de kaç defa...
Sosyal ağlarda paylaş

zokarto said:
anelka, ribery ve ortega ile ilgili olarak, oyuncu gitmek istedikten sonra zorla elinde tutamazsın. türkiye çoğu yabancı yıldız adayı için bir basamaktır, burada kendini gösterir, sonra büyük kulüplere gider. (ya da tam tersi olarak en parlak dönemini yaşayıp emekliliğine yaklaştıktan sonra para için buraya gelirler)

birkaç tane yeteneğin fenerbahçe'de köreldiğini yazmayı bilenler biraz da serkan balcı, uğur boral, selçuk şahin, tuncay şanlı, aurelio, volkan demirel, (hatalarına rağmen fenerbahçe ve milli takımın kalecisi olduğunu unutmayalım) gökhan gönül, kazımlardan neden bahsetmiyor? işlerine mi gelmiyor?

bu takım gençleri kazanmak adına yasin çakmak, can arat ve ali bilgin gibilerine bile katlandı hem de kaç defa...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...